ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sağol pandelam pek emin adımlarla ilerliyorum :KK53:
nerdeeee eski forever haftada 1 kg 2 kg :işsiz: yiyorum ama tabi :dondurma:
Ben yesem de 300 gram versem . Korumada yine korkuyorum bakalim. :KK53:

merhaba Forever07 Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
Forever demisse tamamdir. :KK50:Hosgeldin , gelmisken tarti resmini yukleseydin . :dondurma:

Resim goremedim cizzy. :cool:

Bende misafirliğe geldim arkadaşlar işallah hamur işi yoktur :bicak: cnkü ısrarla çağırıldım yemesem ev sahibi üzülür :işsiz:
Hadiii beee . Ev sahibi uzulurmus. Bahaneni yesinler. :KK70:

şşşşşşşşşşş nerdesiniz ayolll :KK51:
şşşşşşşşşşş siyahhhhhhhhhhhh :KK70:

Kızlar kendimi tutabilirsem Cumartesi sabahına kadar hiç tartılmıcam inşallah :dondurma:

Tutacagini hic sanmiyorum . :süslü:

merhaba Forever07 Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim A AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
Hoşgeldin canım:KK66:
Gecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?

Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de:KK200:

Tesekkurler nanacim:KK200:

Goreceksin cok az kalmis canim. Ben doguma 95 kiloyla girdim. Anestezi uzmani falan abuk subuk konusmustu dogum oncesi. Butun asabimi bozmustu. Sonra 82 ye indim. Su an da 75im iste. Acikcasi cok fazla dikkat edemiyorum menulerime, cocuktan kaynakli kolayima ne geliyorsa onu pisiriyorum ama hic degilse gecenin körunde yemelerimi kestim. Sporum da yok su an malesef. Azar azar gidiyo bakalim.
O azar azar kilo verenlerden biride benim:KK66:
:KK70:Misafirlikteyim ama bekliyorum sıkıldım :işsiz:
Başkasını çağırmışlar geç gelecekmiş erken yeseydik iyiydi :KK70::KK70:

:KK70::KK70:
lütfennnnnnnnn tekrar 80 olma lütfennn nazz :işsiz:
az daha gayretin gerekli kuzum:KK19:
Ay Allah korusun gerçekten hiç gayrette etmedim dikkatte :KK43: haftayada benim annemler gelecekmiş hepten yandım :KK17:

X