ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Eklentiler

• CF339480-D6A4-4F50-A71E-EFFC021A49BF.jpeg
    CF339480-D6A4-4F50-A71E-EFFC021A49BF.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 23
Şu 7 li rakamları bi göremedim yaa:KK61:
Göreceksin üzülme, öyle hemen gitmiyorlar maalesef, ama biraz sabır ve irade bu işi çözer unutma :KK66:
Ben 86 lardan 6lı rakamları görmüştüm en son, bakma sonra saldım biraz, tekrar toparlamak için burdayım, burdayız..hep beraber el birliğiyle hallolacak :KK5::KK19:

Göreceksin üzülme, öyle hemen gitmiyorlar maalesef, ama biraz sabır ve irade bu işi çözer unutma :KK66:
Ben 86 lardan 6lı rakamları görmüştüm en son, bakma sonra saldım biraz, tekrar toparlamak için burdayım, burdayız..hep beraber el birliğiyle hallolacak :KK5::KK19:
inşallah canım insallah

Bende 6 li rakamları görmek istiyorum 65 olsam çok sevinicem ondan sonra zaten 63 gibi diyeti yavaslaticam inşalllah oluruz bizim elimizde sonucta sağlık sorununuz yoksa bence sabırla rahatlıkla kilo veririz hiç bozma moralini Allah dert vermesin

Bende 6 li rakamları görmek istiyorum 65 olsam çok sevinicem ondan sonra zaten 63 gibi diyeti yavaslaticam inşalllah oluruz bizim elimizde sonucta sağlık sorununuz yoksa bence sabırla rahatlıkla kilo veririz hiç bozma moralini Allah dert vermesin
Amin Allah başka dert vermesin canım inşaallah sende 6 ları görürsün

Buralardayım kuzum da pek keyfim yok son zamnlarda. Gözüm epey şişmişti bi kaç kez elim takıldı patladı şimdi daha iyi şükür teşekkür ederim tatlım :KK19:

Gecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?

Boğaz ağrısı bende de var :KK51: geçmiş olsun canım hava değişikliği
Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de:KK200:
Geçmiş olsun cnm
Tesekkurler nanacim:KK200:

Goreceksin cok az kalmis canim. Ben doguma 95 kiloyla girdim. Anestezi uzmani falan abuk subuk konusmustu dogum oncesi. Butun asabimi bozmustu. Sonra 82 ye indim. Su an da 75im iste. Acikcasi cok fazla dikkat edemiyorum menulerime, cocuktan kaynakli kolayima ne geliyorsa onu pisiriyorum ama hic degilse gecenin körunde yemelerimi kestim. Sporum da yok su an malesef. Azar azar gidiyo bakalim.

Gecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?

Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de:KK200:

Tesekkurler nanacim:KK200:

Goreceksin cok az kalmis canim. Ben doguma 95 kiloyla girdim. Anestezi uzmani falan abuk subuk konusmustu dogum oncesi. Butun asabimi bozmustu. Sonra 82 ye indim. Su an da 75im iste. Acikcasi cok fazla dikkat edemiyorum menulerime, cocuktan kaynakli kolayima ne geliyorsa onu pisiriyorum ama hic degilse gecenin körunde yemelerimi kestim. Sporum da yok su an malesef. Azar azar gidiyo bakalim.
Gitsinde azar azar gitsin tebrikler canım 95 ten 75 e çok iyi bi rakam

X