- 16 Kasım 2018
- 3.554
- 6.575
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu azimle gidersen işallah verirsin cnmGeçen hafta 70 dim şimdi 69 ama ben şu 63 u cooooook istiyorum.Hele 60 cooooook istiyorum:) çarşambayı 4 gözle bekliyorum.Diyet tamam,zayıflama taytı ve kemeride aldım spor yapıyorum onlarla e daha veremezsem yok artık derim :)
tatlımmm resim yok
yersen de tartın ve biz üzüleceğizBende misafirliğe geldim arkadaşlar işallah hamur işi yoktur cnkü ısrarla çağırıldım yemesem ev sahibi üzülür
çok tehlikeli bu işler komple kurmuşlar sana sankiMisafirlikteyim ama bekliyorum sıkıldım
Başkasını çağırmışlar geç gelecekmiş erken yeseydik iyiydi
işler güçler sıkıcı şeyler bebeğimGecmis olsun canim. Neden keyfin yok hayirdir?
Tesekkur ederiim. Sana da gecmis olsun bogazin icin de
.
ve moon geri döner tebrikler kuzum
Hoşgeldinnn kuzummmm doğru yerdesin bol eksilerin olsunmerhaba Forever07 aracılılığı ile geliyorum aranıza bu hafta bende dahil olmak istiyorum ön onaydan geçtim @AklinYolu1 de kabul ederse 3 çocuk annesi olarak aranızdayım. burcum ikizler :)
tebrikler canım
olsun gitmiş ya önemli olan tebrikler
Canın sağolsun verilir yine neler verdin sen tatlımmmAtın veni denizlere +400
Reglin geliyor belli olsun haftaya sen 2 verirsin
lütfennnnnnnnn tekrar 80 olma lütfennn nazzEki Görüntüle 2207985
Tam net belli değil ama 80ve 79 un arasında yani 500gram +
Geldi geliyor eli kulaginda ama ben de patlamak uzereyim hem siskinlikten hem sinirden Insallah canim. Olsa bitse biran once de tekrar kilo vermeye baslasam. Reglken yemesem bile kilo sabit kaliyor cok moral bozucu oluyor.Reglin geliyor belli olsun haftaya sen 2 verirsin
Ben durmadan tartiliyorum:)Kızlar kendimi tutabilirsem Cumartesi sabahına kadar hiç tartılmıcam inşallah