Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de eline saglik. Her hafta duzenli olarak menuleri topluyorsun.Eline saglik baskan. Kendi adima soz veriyorum su regl bir olsun bitsin cok iddiali gelecegim. Haftaya ortalamanin yuksek olacagina inaniyorum.
Benim içinde 21 Aralık :) Doğum gümümde 61 hedefi koydum26 Aralık benim için çok önemli:) 60 olmam gerekiyor.
Kendim icin sevinemedim cunku takimin performansi dustu. Yine de 58 leri gormek guzelA AklinYolu1 canım teşekkür ederim emeğin için eline sağlık
Veeee 4 kupa ve 1. lik için ayrıca tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
Sali gunu parti var o yuzden , 58 dedim yani 800 gram ama parti Carsamba gunu olsaydi daha cok soyleyebilirdim.Hedef belirleyeyim ufak atacağım bu kez 63.0 :)
Belki tam tersi yaşayıp daha fazla veririm diye hedefi mütevazi tuttum yoksa gönül neler yazmak isterKendim icin sevinemedim cunku takimin performansi dustu. Yine de 58 leri gormek guzel
Sali gunu parti var o yuzden , 58 dedim yani 800 gram ama parti Carsamba gunu olsaydi daha cok soyleyebilirdim.
Belki tam tersi yaşayıp daha fazla veririm diye hedefi mütevazi tuttum yoksa gönül neler yazmak ister
Benim metaya artık güvenin kalmadı darma duman oldum şu 10 gündür :)
Evet ya takımda artılar çok dolunayın etkisi hep bunlar
Ben 61.4 diyeyim. Insallah olur.Kizlar 28 Kasim Hedefleri alalim..
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
C cizen_bayan
N naz5403
Nana929
Moon Light
sarem2015
Muttapa7555
kokulusabun
Makbussss
TugbArda
mlyt
Sudem_mmm
Hemen yazıyorum canım
Haftaya hedefim 72 olsun şekerimKizlar 28 Kasim Hedefleri alalim..
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
C cizen_bayan
N naz5403
Nana929
Moon Light
sarem2015
Muttapa7555
kokulusabun
Makbussss
TugbArda
mlyt
Sudem_mmm
Sıkma canini haftaya alirsinSlm kızlar, tel.in şarjı bitti dışardaydım yazamadım.
Dereceye girenleri ve kilo verenleri tebrik ediyorum. Emeği geçen arkadaşlar ellerinize sağlık..
Bi menüden kupa aliiiiim dedim onu da kaçırdım
Olsun sekerim seni mi kiricam. Supurgem geldi bu arada. Begendim.Haftaya hedefim 72 olsun şekerim
Tamamen zugurt tesellisi.Sıkma canini haftaya alirsin