Derdim 300 gr değil haftalardır aynı yerde saymak.Kasma yahu. Beraber kilo veriyoruz ya da veremiyoruz. 300 grami takacak ne var.
Onlar kolaydı zaten çoğu ödemdi 1 rer 2 şer gitti zaten ama 2 aydır hafta içi 60 çarşamba 59, 70-50-10-90 çok sıkıldımBasindan beri kac kilo verdin sen ona bak. Pg. 70 lerden nerelere geldin.
Kazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune niye inanmiyorsun. 1 kilo da veriyordun haftada , simdi de 300 gram almissin ne var yani.Derdim 300 gr değil haftalardır aynı yerde saymak.
Böylemi yani bumu kilo böylemi veriliyo
Hey allahım yaaaKazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune niye inanmiyorsun. 1 kilo da veriyordun haftada , simdi de 300 gram almissin ne var yani.
Ayni yerde saymak derken bu hafta menune bakacagim dedim . Daha ne istiyorsun.
Suuuss beaa yaaa.Hey allahım yaaa
Suuuss beaa yaaa.
Tamam o is bende. 500 e odaklan. 1 e degil.İyi bak menüme bakalım nerde yanlış yapıyorum
Bu sonuc seni tatmin etmiyor biliyorum ama iki hafta dereceye girdin. Bence normal. Tebrikler.Geçen hafta 64.1
Bu hafta 63.6
Fark 500 gr
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim bu kiloda -1 çok iyi gerçekten darısı başıma artıkBak bu hafta dikkat ettin. Hobbye ragmen kilo verdin. Tebrikler canim.
Bu sonuc seni tatmin etmiyor biliyorum ama iki hafta dereceye girdin. Bence normal. Tebrikler.
Geldim geldim ama + ile geldimTarti resimleriniz bekleniyorrr kizlar . Siz daha kalkmadiniz mi?
Forever07
C cizen_bayan
Moon Light
sarem2015
Muttapa7555
kokulusabun
TugbArda
mlyt
Sudem_mmm
Kilo verme ivmen cok guzel gidiyor.Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim bu kiloda -1 çok iyi gerçekten darısı başıma artık
Yok artik sende mi.Geldim geldim ama + ile geldim
Birşeylere bahane bulmayı sevmem ama bu haftaki antibiyotiğe buluyorum kabahati..Kilo verme ivmen cok guzel gidiyor.Bu hafta daha cok kilo verebilirsin bence.
Yok artik sende mi.
Ben de tam onu soyleyecektim. Bu hafta ilac kullandigin olabilir yani.Birşeylere bahane bulmayı sevmem ama bu haftaki antibiyotiğe buluyorum kabahati..
Ayrıca ekmeği de tamamen bırakamadım onunda etkisi var mutlaka..
Tşkler başkanımBak bu hafta dikkat ettin. Hobbye ragmen kilo verdin. Tebrikler canim.
Bu sonuc seni tatmin etmiyor biliyorum ama iki hafta dereceye girdin. Bence normal. Tebrikler.