ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Arada ben paylasiyorum ama sen okumuyorsun tulip . :confused:

Cikolatali makaleyi nedense kacirmadin. Ilgi alanindaysa demek. :KK70:
Aynen:)Bazen okuyorum da bazen zama dar oluyor belki:KK23:Yıllık izin aldim 5gun.Basliyorum bugun.Ama nasil yorgunum anlatamam.Yetmez ama evet:)Dönüşte gun aşırı 24 saatler beni bekliyor.Cok guzel dinlenmeyi ve aksattigim onemli işleri yapmayı dusunuyorum ama yapacagimi sanmiyorum

Bugun son gun arkadaslar ve bugun son hatirlatmalarim. Yazdiniz yazdiniz , yazmadiniz baska bahara kaldi.:KK49:
Bu haftanin takim yuzdesi :
0.7347

Haftaya Pazar tahmini icin asagidaki mesajda bosluklari doldurun. Herkes son mesajdan gitsin lutfen. Yarindan sonra kabul etmeyecegim ve belirtmedi diye gececegim.

A AklinYolu1
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9755

Muttapa7555 Muttapa7555
Takim haftalik ortalama tahmini :0.8999

kokulusabun kokulusabun
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.7826

@_SinsireLLa_
Takim haftalik ortalama tahmini :

zinnia zinnia
Takim haftalik ortalama tahmini :0,89

Sena616 Sena616
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7678

tulipa tulipa

@Papatya gelini
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7468

H honey bunch

B Boymer

01ebruli 01ebruli
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7654

Sarellam Sarellam
Takim haftalik ortalama tahmini :0.8320
0,85

N
Bu ne ya lucky. Nebileyim ben bu sayıları. Anlamam ki boyle seyler den.:eek:

0 ile 1 arasinda bir sayi at. Sadece tahmin. :KK45:

Aynen:)Bazen okuyorum da bazen zama dar oluyor belki:KK23:Yıllık izin aldim 5gun.Basliyorum bugun.Ama nasil yorgunum anlatamam.Yetmez ama evet:)Dönüşte gun aşırı 24 saatler beni bekliyor.Cok guzel dinlenmeyi ve aksattigim onemli işleri yapmayı dusunuyorum ama yapacagimi sanmiyorum

Bu sureyi spor yapmakta kullan. Biraz da yeme/k aliskanliklarini degistir. Limonlu su diyoruz , kabak diyoruz. :confused:

Menunu yazdin mi bugun. :KK70:

Bu sureyi spor yapmakta kullan. Biraz da yeme/k aliskanliklarini degistir. Limonlu su diyoruz , kabak diyoruz. :confused:
Aksama yazacam belli degil daha belki arkadaşa giderim atıştırma ne yapacağım belli degil.Gunduzden gecesini planlayanlara hayran oldum burda.Ben harala gürele yaşayan biriyim:)

01ebruli 01ebruli 78 lerden inmissin . :KK19:

Kizlar bu bizim tablomuz . Hesaplanmasini isteyen yasini boyunu hedef kilosunu belirtebilir.

upload_2018-7-9_13-46-16.png

02.74
Çok yorgunum be lucky.Daha evin banyosunu yaptırmak icin ustalarla gorusecem malzeme sececem.simdilik sadece dinlenmek istiyorum.Yorgunluklar birikti.Bugun yıllık izin almaya zor gittim.Artik döküldum.Birkacgun dinleneyim sonra usta isini ayarlayacam.Iznim bitince de kirsinlar doksunlar.Son günler dinlenince spora başlarım.Limonluya da yarin .

Bugun son gun arkadaslar ve bugun son hatirlatmalarim. Yazdiniz yazdiniz , yazmadiniz baska bahara kaldi.:KK49:
Bu haftanin takim yuzdesi :
0.7347

Haftaya Pazar tahmini icin asagidaki mesajda bosluklari doldurun. Herkes son mesajdan gitsin lutfen. Bugunden sonra kabul etmeyecegim ve belirtmedi diye gececegim.

A AklinYolu1
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9755

Muttapa7555 Muttapa7555
Takim haftalik ortalama tahmini :0.8999

kokulusabun kokulusabun
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.7826

@_SinsireLLa_

zinnia zinnia
Takim haftalik ortalama tahmini :0,890

Sena616 Sena616
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7678

tulipa tulipa
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.7800

@Papatya gelini
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7468

H honey bunch
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.8500

B Boymer

01ebruli 01ebruli
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7654

Sarellam Sarellam
Takim haftalik ortalama tahmini :0.8320

Kizlar 29 temmuz son yarismam cunku gercekten yoruldugumu hissediyorum. O yuzden su 3 haftada elinizden geleni yapin ve hedef kilonuza yaklasmaya calisin. :KK73:

Ben simdi taki kursuma gidecegim ve NO NO lardan hicbir sey yemeyecegim. Hedefim 57.9 ona ulasmak icin kafadan 1.5 kilo vermem gerek. :KK8:

O yuzden kendimle birlikte takima iyi sanslar. :cool:

Köftelik bulguru bende çok kullanırım.
Mercimek köftesi, kısır, çiğköfte cok yenir bizde de, bulgur deyince pilav anladım ben.
Biz ailecek nerde kilo aldıracak şeyler var onları seviyoruz :)))
Dondurucum içli mantı, börek, pizza hamuru, kurabiye hamuru, poğaça, tahinli çörek gibi şeylerle dolu.
Ama buara çok çıkarmiyorum.
Sebze yemekleriyle idare etmeye çalışiyorum kendi adıma.
yaz mevsimi olunca sebzede bol oh mis
Aaa ---normaliz biz. :KK70:

Birisi bana sunu yemeyeceksin dese , ben daha cok yerim. :KK70:
Al benden de o kadar:halay:

X