• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tatile erken gelmek hic iyi olmadi benim icin:KK43: Hep sevdigim seylerden yapiyorlar yaa misafiriz diye yemesen olmayacak.. Oglen baya fazla kacti ama aksam yemeyerek telafi etmeye calisacagim insallah.
Ay ben etiket yap.ayi unutmusum kuzum ya

Iyi tatlım bende bugün saldım iş yapmadım yarin dip köşe temizlik var öbürgün koydeyiz zaten bol bol su içmekten başka yaptığım yok yaniyooooozozzzzzzzzzz
Aynen yaa hava nasıl sıcak su içmeyle de geçmiyor .Ohh bugün tatil ver kendine ,biz de süpürüp sildik anacığımla.Aman köyde akşamı hafif kapat sana güveniyorum.

Bitme noktası dersen +larla tekrar başa dönersin ama dünü dünde bırakıp bugün daha Sıkı başla gününe vücuduna ve nefsine hükmet canım onlar sana değil bu işi hep beraber başarıcaz canım hepmi böyle şişko iri yarı kalıcaz hepmi giydiğimiz kıyafetlerle yağlarımızı saklıcaz hoooopppp hemen toparlanıyorsun ona göre canım:sinirli:

Merdanen beni motive etti biraz balım:) haklısın

S salinger29
Kuzum ne güzel düzenimizi oturttuk,tekrar başa dönmeye hiç gerek yok lütfen kendine gel 29 unda muhteşem eksiler bekliyoruz üzme bizi hee tartıda.

Kuzum bişey dicem. Ben burda yalnız olduğum için bayram tatili gibi bir durumum yok. 28 inde Türkiye’ye gidicem. Oradaki tartı da farklı. Ben 27 simde tartılıp söyleyeyim size , olur mu?

Back