- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YApma toparlan daha çok gir topiğe verdiğin kg yu düşün daha zayıf olucağın günleri düşün sakın bırakma kaptana yüzümüzü kara çıkarmaKızlar ben diyeti mahvetmiş durumdayım. Acayip dağıttım. Her diyetin bitme noktası olan noktayı yaşıyorum. Menü yazasım bile Yok :,( neden böyle oldu :,(
Neyse linç edilcem ama yazayım..
I IRMAKK70 C cizenbayan
Direk öğle yemeği ile başladım. 1 sk et yemeği, 2 yk pilav, salata, 1 dilim bisküvi pastası, 3 sigara böreği ( aman sabahlar olmasın )
Ara: 1 latte
Akşam: 2 kaşık menemen, 1 dilim pita ekmeği, yarım kase mercimek çorbası, 3 adet sigara böreği
Daha da misafir çağırmicam. Elimin de ayarı Yok 3 kişiyo 15 kişilik yemek yapmışım. Çok mutsuzum.
Bitme noktası dersen +larla tekrar başa dönersin ama dünü dünde bırakıp bugün daha Sıkı başla gününe vücuduna ve nefsine hükmet canım onlar sana değil bu işi hep beraber başarıcaz canım hepmi böyle şişko iri yarı kalıcaz hepmi giydiğimiz kıyafetlerle yağlarımızı saklıcaz hoooopppp hemen toparlanıyorsun ona göre canımKızlar ben diyeti mahvetmiş durumdayım. Acayip dağıttım. Her diyetin bitme noktası olan noktayı yaşıyorum. Menü yazasım bile Yok :,( neden böyle oldu :,(
İyi yolculuklar canım iyi tatillerSelam kızlar dün benim için çok yoğun geçti 8.30 a kadar işteydim sonra patronuma oturmaya gittik karısı börek makarna salatası mercimek köftesi falan yapmış kendimi tuttum sadece mercimek köfte yedim 1 tane akşam başka bişey yemedimbide sabah yola çıktık daha bavul falan hazır değildi bavul hazırladım 4 falandı yattığımda ve sabah 8 de kalkıp yola çıktık şu an yoldayız ve düzenimi bozmamaya çalışıyorum annemler börekleri havada ucustururken ben yulafimi yedim ohh çokta iyi ysptim
bu arada aşırı trafik var ve hava çok sıcak
![]()
Çarşamba tartı günü yapmıyomuyuz ozamanKizlar menuleri bozmayin lutfen surda 1 hafta bayram tatili donuste yine ayni huzunle karsilasmayalim tutalim kendimizi bi anlik nefis icin yapmayin kendinize bunu almasi kolay vermesi zor bunu unutmayin
Wvhuuuuu valla bravo canım bunu okuyunca bana yeniden bi hırs geldiSelam kızlar dün benim için çok yoğun geçti 8.30 a kadar işteydim sonra patronuma oturmaya gittik karısı börek makarna salatası mercimek köftesi falan yapmış kendimi tuttum sadece mercimek köfte yedim 1 tane akşam başka bişey yemedimbide sabah yola çıktık daha bavul falan hazır değildi bavul hazırladım 4 falandı yattığımda ve sabah 8 de kalkıp yola çıktık şu an yoldayız ve düzenimi bozmamaya çalışıyorum annemler börekleri havada ucustururken ben yulafimi yedim ohh çokta iyi ysptim
bu arada aşırı trafik var ve hava çok sıcak
![]()
dimii amaWvhuuuuu valla bravo canım bunu okuyunca bana yeniden bi hırs geldi![]()