• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bende bayramın ikinci günü gidiyorum memlekete ve eylülün 2sine kadar oradayım bende çok korkuyorum düzenimin bozulmasından :KK17:
Şu menuyu yazdıktan sonra çıktım yürüdüm ve aletlere bindim...
Vicdanım rahatladı mi tabi ki hayir..
Dikkatli ol teslim olma derim canım bir haftanın emeğini kaybediyorsun yazık... Bana da ayrıca yazıklar olsun...

Dikkatli ol teslim olma derim canım bir haftanın emeğini kaybediyorsun yazık... Bana da ayrıca yazıklar olsun...
Gerçekten öyle canım o kadar çok emek veriyoruz daha çok azimli olmamız gerek ama işte memlekete gidince kumanda bizde olmuyor önümüze ne konacağını bilemiyoruz o anki psikoloji hep daha farklı oluyo en az zararla atlatırız inşallah hepimiz:KK5:

Kendi üzerine çok gitme diycem ama anlıyorum seni. Benim de dün acayip moralim bozuldu, iki gün çılgınlar gibi yedim. Bu denememde de başaramazsam bir daha hep şişman olcam korkusu var üzerimde. Dün dünde kaldı, durmak yok :rapci:

Selam kızlar bugünün menüsünü vereyim hemen

C cizen_bayan I IRMAKK70
Fix uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
1yumurta
1dilim ekmek
3zeytin
2dilim peynir
Domates salatalık
İki ısırık simit
Çay

Ara
4hurma
8-10fındık

Öğlen
4çiğ köfte bol marul
2bardak ayran

Yeşil çay

Akşam
1kase chia tohumlu ve yulaf ezmesi yoğurt karışımı
Bol su içildi
Yürüyüş yapıldı:KK49:

20 Agustos

Sabah:
1 dilim ekmek, sekersiz cay, sos annem yapmis 5-6 kez bandim:kk77:
Kozlenmis patates, domates, salatalik, yumurta

Oglen:
Bizim buralarin yoresel bir yemegi batirik, yaninda haslanmis lahana, domates, salatalik, biber.

Aksam:
1 bardak 3 u bir arada ictim, yaninda da biraz cubuk kraker yedim:eek: Umarim bu saatten sonra baska birsey yiyip icmem.

Sabah krep yemeyim diye özenip menemen yaptım. Aşırı kötü koktu yiyemedim. Sonra peynir, 10 zeytin, bir adet pita ekmeği, bir domates, bir kaç salatalık dilimi, bir avuca yakın kuruyemiş yedim.
Ama nefsim tatmin olmadı bir türlü bir lokma kek yedim ya da yemedim hatırlamıyorum o kısmı gerçekten :D sonra da hızımı alamadım evde diyet cips vardı, misafir getirmişti, ondan 50 kalorilik falan olacak şekilde bir iki parça yedim.

Öğlen iş yerinde 6 yaprak sarması ve bir mercimekli köfte ile kalite kontrol yaptım :işsiz:

Akşama da tavuk haşlayacağım ama yiyecek miyim yersem ne kadar yiyeceğim neler olacak o konuda kafamda deli sorular ..

C cizenbayan I IRMAKK70

Back