• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sabah gene krepli kahvaltı olayına girdim günün geri kalanında diyetimle yeniden barışıcaz. Eşimle de sözde dışarı çıkıp ona ayakkabı alacaktık ama kendisiyle dışarı çıkana kadar genelde akşam oluyor... ooooof of...

Hepinize şimdiden iyi tatiller canlar :KK200: uygun olanlar grupta sürekli aktif olabilirler benim net sıkıntımdan dolayı goremiyorum yoksa her vakit burda olurum emin olun :halay: hepinize güveniyorum iradenizi koruyacaksınız canlarım benim :KK15:
19.08.2018 Menüm :kk77:
Sabah
Nektarı yulaf ezmesi

Ara
1 avuç kuruyemiş
Yarım armut

Akşam
Çorba
Salata

Ara
Kabak cekirdeg8

Akşamdan sonra ara koymamın sebebi yolculuk yapıyorum ve büyük ihtimal 2 3 ten aşağı gidemeycegiz:KK12:
Böl şu içtim limonlu
Ama malesef bugün yürüyüş olmadi :kızgın: I IRMAKK70

Selam kızlar bugün güne aşırı adet sancim ve sonrasında tansiyon düşüklüğü ile başladım.
Kendimi toparlamam 14.00 buldu
Bu yüzden düzen müzen yok.

19.08.2018 menüm
C cizen_bayan Ve I IRMAKK70
Sabah yok
Saat 14.30
Tuzlu ayran
Taze uzum

16.30
Kahve
Çikolatalı leblebi

19.00
Kori soslu makarna 3 kasik
Kori sou tavuk

19 Agustos

Sabah:
Yarim dilim ekmek, cok az patates kizartmasi, 1 ceviz, yarim haslanmis yumurta, domates, salatalik

Oglen:
Etsiz cigkofte, marul, salatalik vs. Oglen biraz fazla kacirdim.

Aksam:
2 haslanmis misir
1 domates
Az sonra da turk kahvesi icecegim.

C cizen_bayan I IRMAKK70
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı
2-3 çatal patates biber kızartması
1yumurta
Yarım dilim ekmek
3xeytin
2dilim peynir
Domates salatalık
Çay

Ara
10fındık

Öğlen 1activia yoğurdun içine yulaf ezmesi 4hurmayla karıştırdım yedim

2erik bi avuç leblebi

Akşam
1kase çorba
2kaşık sebzeli bulgur pilavı ve cacık

Hiç spor yok hatta hep yattım diyebilirim boğazlarımdan rahatsızım onun için

19.08.2018 menüsü :eek:
Sabah / 1 dilim ekmek ve Nutella
Ara / leblebi
Öğlen / 1 dilim börek
Ara / dondurma ve lokma tatlısı
Akşam/ 3 tavuk köfte / 2 dilim karpuz /salata

Bu nasıl bir menudur böyle :işsiz: tatilin ilk günü ve direk düzenim bozuldu...
Yarın böyle olmayacak... Kendime sozzzz verdiğim onca emeğe söz... Kızı uyuttum şimdi parka geçip yürüyüş ve hareket aletler var kullanacağım..
Kızlar dikkat edelim tatil bayram çok tehlikeli içerde 2 tepsi ev baklavası var :hamarat:

Neyse linç edilcem ama yazayım..

I IRMAKK70 C cizenbayan

Direk öğle yemeği ile başladım. 1 sk et yemeği, 2 yk pilav, salata, 1 dilim bisküvi pastası, 3 sigara böreği ( aman sabahlar olmasın )

Ara: 1 latte

Akşam: 2 kaşık menemen, 1 dilim pita ekmeği, yarım kase mercimek çorbası, 3 adet sigara böreği

Daha da misafir çağırmicam. Elimin de ayarı Yok 3 kişiyo 15 kişilik yemek yapmışım. Çok mutsuzum.
Benim bugün ki menüden iyi yine
Ama pes etmeyeceğim bırakmadım devam...

19.08.2018 menüsü :eek:
Sabah / 1 dilim ekmek ve Nutella
Ara / leblebi
Öğlen / 1 dilim börek
Ara / dondurma ve lokma tatlısı
Akşam/ 3 tavuk köfte / 2 dilim karpuz /salata

Bu nasıl bir menudur böyle :işsiz: tatilin ilk günü ve direk düzenim bozuldu...
Yarın böyle olmayacak... Kendime sozzzz verdiğim onca emeğe söz... Kızı uyuttum şimdi parka geçip yürüyüş ve hareket aletler var kullanacağım..
Kızlar dikkat edelim tatil bayram çok tehlikeli içerde 2 tepsi ev baklavası var :hamarat:
Bende bayramın ikinci günü gidiyorum memlekete ve eylülün 2sine kadar oradayım bende çok korkuyorum düzenimin bozulmasından :KK17:

Back