- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyyy oyyyyy sicakkkk cokkkk sıcaklık kuzumSüper gidiyorsun
Bu yüzden düzen müzen yok.Selam kızlar bugün güne aşırı adet sancim ve sonrasında tansiyon düşüklüğü ile başladım.
Kendimi toparlamam 14.00 buldu
Oyyyyy oyyyyy sicakkkk cokkkk sıcaklık kuzum
Aynennnn:))))Tam kilo verilecek havalar diyorsun:)
Geçmiş olsun canım aslında acilde kas gevşetici doktor istemiyle yaptırsan iyi olurdu ben de fena oluyorum adet döneminde .Selam kızlar bugün güne aşırı adet sancim ve sonrasında tansiyon düşüklüğü ile başladım.
Kendimi toparlamam 14.00 buldu
Süpeeerrrr işte buI IRMAKK70 C cizenbayan
Sabah: 2 krep. Bir parça peynir, 10 zeytin, domates sAlatalık, 10-15 adet karışık kuruyemiş, yarım dilim pastırma, çeyrek dilim kek
Öğlen Yok
Akşamüstü bir latte içtim
Akşam Yok
Benim bugün ki menüden iyi yineNeyse linç edilcem ama yazayım..
I IRMAKK70 C cizenbayan
Direk öğle yemeği ile başladım. 1 sk et yemeği, 2 yk pilav, salata, 1 dilim bisküvi pastası, 3 sigara böreği ( aman sabahlar olmasın )
Ara: 1 latte
Akşam: 2 kaşık menemen, 1 dilim pita ekmeği, yarım kase mercimek çorbası, 3 adet sigara böreği
Daha da misafir çağırmicam. Elimin de ayarı Yok 3 kişiyo 15 kişilik yemek yapmışım. Çok mutsuzum.
Bende bayramın ikinci günü gidiyorum memlekete ve eylülün 2sine kadar oradayım bende çok korkuyorum düzenimin bozulmasından19.08.2018 menüsü
Sabah / 1 dilim ekmek ve Nutella
Ara / leblebi
Öğlen / 1 dilim börek
Ara / dondurma ve lokma tatlısı
Akşam/ 3 tavuk köfte / 2 dilim karpuz /salata
Bu nasıl bir menudur böyletatilin ilk günü ve direk düzenim bozuldu...
Yarın böyle olmayacak... Kendime sozzzz verdiğim onca emeğe söz... Kızı uyuttum şimdi parka geçip yürüyüş ve hareket aletler var kullanacağım..
Kızlar dikkat edelim tatil bayram çok tehlikeli içerde 2 tepsi ev baklavası var![]()
Kolay gelsin canım ne güzel spor olmuşBu saatte temizlikmi olurçaLışıyosan olur of yaa neyse trmizliğe devam
Kakılmıştır benim adımm her yer siler parlatırımm
![]()