Kuzum instagramdanmi satış yapiyon sen adresin ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum instagramdanmi satış yapiyon sen adresin ne
Hoşgeldin canım@zeybisCanım hoşgeldin![]()
Ay çok güzel görünüyor
İnşallah canım inşallahGünaydınnnn canımmm ohh kupaları topladın kiloları da veriyorsun misssssssss daim olsun inşallah hedefine denk
Farkındayım kuzum ve takipteyim![]()
Tamam canımçok güzel bi menü ama akşam meyve yeme canım şeker oluyor çünkü onu aralara erken saate al canım
Hoş geldin aramıza canım...Hosbulduk ay inşallah gitsin kilolar
Evet canım az yediğimiz için her şeyi yiyebiliyoruz ama az ve sporla destekleyerek gidiyor kilolar inşallah hep beraber olup başarıcaz yakıcaz bu yağları33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim
Bu hafta 2 haftalık hedef belirliyoruz kuzum C cizen_bayan ayrıca kendisi 1 haftada 3 kilo vermişti geçen hafta
Ah bu erkekler nedir çektiğimiz![]()
Hahahah ziyan olmasın diye yedimpg senin menüler güzelde şu sarmayı yok et artık evden bee aşırı yağlı o yürüyüş yememe hepsi boşa hepsi![]()
Kaçamak yaptım yaa 1 adet fistikli baklava yedim![]()
Baklava hemde fistikliiiii ahhh ahhhh kaymamakta varmiydi icindeeeeKaçamak yaptım yaa 1 adet fistikli baklava yedim![]()
Evet canlar bugünkü menüm C cizen_bayan I IRMAKK70
Sabah 1 kahve
Kahvalti:1haslanmis yumurta 2 kasik çorba
Öğlen 2 sise su
Ikındı 5 mercimek kofte 1 yaprak marul
Akşam yemek yok su icerim
Evet ama 1 saat önce acıktığını hissettim 1 kase ekmeksiz çorba içtim canm insallah emeklerimin sonucunu aliri..mmmGüzel gidiyorsun![]()