• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Baklava hemde fistikliiiii ahhh ahhhh kaymamakta varmiydi icindeeee:cry::cry::KK4:
Ayyy afedersin canını çektirdim yaaa. Kaymaksiz di ya diyetteyim :rapci:
Evet ama 1 saat önce acıktığını hissettim 1 kase ekmeksiz çorba içtim canm insallah emeklerimin sonucunu aliri..mmm
Sen gerçekten çok güzel dikkat ediyorsun canım. Gece acıkınca yoğurt veya ayran ideal bence :hamarat:
Hatta az sonra tatlı yapıp dolaba koycam ve benim için savaş başlamış olacak :,(
Canım dengelersin hamur işi yememeye çalış salataya saldır :kk77:

Selam bacılar,

Sabah: 1.5 krep, bir parça peynir, 6-7 zeytin, 1 domates, 1 dilim pastırma, 10-15 kaju, 1 bardak çay

Öğlen: yarım dilim kek. ( yeni edindiğim bir arkadaşla ilk defa buluştum, bana kek getirmiş, yemeden edemedim..)

Akşam: bir küçük kase çorba, 1 adet kanat. 1 yk bulgur pilavı, salata

I IRMAKK70 C cizen_bayan
canım sabah hem krep var hem kuruyemiş birinden birini çıkarmalısın canımm ikisi ağır gelir birde akşamki pilav olmaasa daha güzel olmalıymış

selam hanımlar günaydınnn :halay:ben bugün fenalardayım regl oldum fena ağrım var karnım belim hep ağrıyor çok kötüyüm yani :kızgın: menüleri inceledim çoğunlukla çok güzel gidiyoruz ama bazılarımızda sorunlar onları belirttim. Hepinizin azmine hayranım bayrama kadar kaçamak yapmayalım lütfen çünkü bayram da ister istemez kaçamak olacak lütfen biraz daha sabırlı olalım:KK200:

Back