- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama 1 saat önce acıktığını hissettim 1 kase ekmeksiz çorba içtim canm insallah emeklerimin sonucunu aliri..mmm
Ayyy insallah canım darısı başıma kuzummm nerde yasiyosun sen evli.isin bekarmiAmin, inşaallah. Benim ablamda ikinci çocuğundan sonra seninle aynı kilodaydı, şimdi 75 kg. Merak etme olacak![]()
Arada olabilir canım yürüyüş yapıp yaksaydın keşkeKaçamak yaptım yaa 1 adet fistikli baklava yedim![]()
Bendeeeeee yaaaaa en sinir olduğum huyumKızlar yarın misafirim gelecek, ne zaman misafirim gelse yaptıklarımdan çılgınlarca yiyyorum![]()
Ayyy insallah canım darısı başıma kuzummm nerde yasiyosun sen evli.isin bekarmi
Arada olabilir canım yürüyüş yapıp yaksaydın keşke
Bendeeeeee yaaaaa en sinir olduğum huyum![]()
Timam tatlım sagolasin şu adeti bir olup bitseydiOlur öyle arada, modunu düşürme, kaldığımız yerden devam![]()
Ayyy afedersin canını çektirdim yaaa. Kaymaksiz di ya diyetteyimBaklava hemde fistikliiiii ahhh ahhhh kaymamakta varmiydi icindeeee![]()
Sen gerçekten çok güzel dikkat ediyorsun canım. Gece acıkınca yoğurt veya ayran ideal benceEvet ama 1 saat önce acıktığını hissettim 1 kase ekmeksiz çorba içtim canm insallah emeklerimin sonucunu aliri..mmm
Canım dengelersin hamur işi yememeye çalış salataya saldırHatta az sonra tatlı yapıp dolaba koycam ve benim için savaş başlamış olacak :,(
fazlası ödem yapıyorKız su ödem attirmiyomu benmi yanlış biliyom
evet canım restorator_kurabiyeleri sayfamın adıKuzum instagramdanmi satış yapiyon sen adresin ne
avucunun içi kadar canım
ah o sondaki lavaş olmasaydı ne güzel menüydü öyle16.08.2018
I IRMAKK70 ve C cizen_bayan
Sabah mi öğlen mi saat: 14.00
Iki dilim kepek arası peynir tost
1 yumurta
Akşam
Tavuk sis servis
Lavaş
Şalgam
ahh pg hep ziyan olmasın diye yedik böyle oldukHahahah ziyan olmasın diye yedim![]()
saat kaçta yedin önemli olan o sonrasında yürüyüş yaptın mıKaçamak yaptım yaa 1 adet fistikli baklava yedim![]()
canım sabah hem krep var hem kuruyemiş birinden birini çıkarmalısın canımm ikisi ağır gelir birde akşamki pilav olmaasa daha güzel olmalıymışSelam bacılar,
Sabah: 1.5 krep, bir parça peynir, 6-7 zeytin, 1 domates, 1 dilim pastırma, 10-15 kaju, 1 bardak çay
Öğlen: yarım dilim kek. ( yeni edindiğim bir arkadaşla ilk defa buluştum, bana kek getirmiş, yemeden edemedim..)
Akşam: bir küçük kase çorba, 1 adet kanat. 1 yk bulgur pilavı, salata
I IRMAKK70 C cizen_bayan
kız yaparken doymuyormusun ben doyuyorum o zaman sende sağlıklı şeyler yapKızlar yarın misafirim gelecek, ne zaman misafirim gelse yaptıklarımdan çılgınlarca yiyyorum![]()