• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

hanımlar iş yerine daha yeni geldim hastanedeydim bütün gün öldüm bittim size öyle diyeyim aşağı yukarı bittim yani şimdi mesajlara tek tek cevap verip menüleri değerlendireceğim ve size çok güzel unsuz şekersiz bi tatlıyla geldim süper bi tadı var ve doğal takipte kalın :halay:
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur umarım

canım benim gögsümde kitleler vardı bana kanser teşhisi koydular sonra teşhis yanlışı dediler şimdide kontrol altına aldılar onun için gittim allahtan bişey çıkmadı artık sene de bir gidicem bi de kadın doğuma gititm kontrol amaçlı allahtan ordan da bişey çıkmadı ama tekrar gitmem gerekecek
Geçmiş olsun tatlım dikkat et

lastrose6 lastrose6 canım başka topikte görüyorum seni :işsiz:
Yasak biliyorsun dimi ister orda kal ister burda terccih senin. Gerçi gece yazmışsın tatile gidiyormuşsun.
Liste için beklemeyeceğim seni de üzgünüm:KK51:
Evet canım tatile gittim geldim. Dün hastane işleri çocuklarla çok zor oluyor beklemek. Kansızlık çıktı. Çocuklarda ve bende demir depoları boşalmış . o yüzden cocuklara biraz daha özen göstermek istiyorum. Tatilde de bir düzen kuramadim kızlar. Tartı resmini sabah çekmiştim ama yüklemek kısmet olmadı.

Eklentiler

• 20180815_073037.jpg
    20180815_073037.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 18
Hoşgeldin canıım aramıza kendinden bahseder misin biraz
hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun :KK15: Z Zeybis hosgeldin aramıza ay başında tartı fotonla bekliyoruz yarışmaaya bize biraz kendini anlatırmısın :halay:
33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim

enerji topu tarifime gelince hanımlar benim en çok sorunum tatlı krizim ve aşamıyordum bende otrudum arastırdım sağlıklı tatlılar diye bu karşıma çıktı ve inanın 1 tanesi bile 2 gün yetecek kadar ihtiyacınızı karşılıyor ve hem sağlıklı hem de kalorisi az kalorisi az derken bi oturmada 5-6 tane de yemeyin 2 günde veya 3 günde 1 tane yeterli olacaktır. Gelelim tarife
Enerji Topu:kk77: ;
1 adet olgunlaşmış muz
4 adet kuru kayısı
8 addet hurma
1 tk tarçın
1 tk hindistan cevizi tozu
1 tk kakao
1,5 sb kadar yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği
70 gr kadar çiğ fındık
Yapılışı ;
Öncelikle yulaf kepeği yoksa yulaf ezmesini blenderda toz haline getirelim. Sonra hurmaları sıcak suda biraz bekletip; muz , kayısı ve hurmayı dograyalım. Doğranan malzemeleri ve diğer tüm malzemeleri blenderdan geçirelim. Sonra onları top haline getirelim ve isteğe bağlı olarak hindistan cevizi kaplayalım. Bu kadar :halay:

33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim
"herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun"
külliyen yalan kandırmış :KK70::KK70::KK70:

Back