• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar yarın misafirim gelecek, ne zaman misafirim gelse yaptıklarımdan çılgınlarca yiyyorum :KK72:
Tatlım böyle diyerek 1 adım atıyorsun onlara zaten, kendini yemeyeceğim yada şundan sadece belki 1 tane alırım gibi şartlandırmalısın... Çılgınca yersen gider bi hafta emek demiş olayım :rapci:

selam hanımlar günaydınnn :halay:ben bugün fenalardayım regl oldum fena ağrım var karnım belim hep ağrıyor çok kötüyüm yani :kızgın: menüleri inceledim çoğunlukla çok güzel gidiyoruz ama bazılarımızda sorunlar onları belirttim. Hepinizin azmine hayranım bayrama kadar kaçamak yapmayalım lütfen çünkü bayram da ister istemez kaçamak olacak lütfen biraz daha sabırlı olalım:KK200:
Oyyy geçmiş olsun kuzuma bayrama rahat giricen şükür :KK19:

kızlar bu kaçamak mı bilemedim ama size söylemesem kendimi suçlu hissedecektim karnım ağrıdığı zaman bana en iyi şerbet geliyor bende 8 küp şeker ve limonlu şerbet yaptım içtim :kızgın: yoksa ağrım geçmeyecek
Canim o kadar darlama kendini. Adet doneminde dengesizlikler olabiliyor. Tartiya da cok yansiyor bu donemde tartilmamaya bak sen yine. Regl bitince hersey normale donuyor yine.

kızlar bu kaçamak mı bilemedim ama size söylemesem kendimi suçlu hissedecektim karnım ağrıdığı zaman bana en iyi şerbet geliyor bende 8 küp şeker ve limonlu şerbet yaptım içtim :kızgın: yoksa ağrım geçmeyecek

Adet sancısını bende çok çektiğim için iyi yapmissin desem uygun olur mu ki

17 Agustos

Sabah:
1 dilim ekmek
Azcik patates kizartmasi nefsimi koreltecek kadar yedim, fazla yemedim.
Domates, salatalik, sekersiz cay

Ogle:
Patates salatasi
1 buyuk fincan sekersiz sutlu kahve

Aksam:
3-4 kasik pilav
Salata, cacik

C cizen_bayan
canım akşam pilabı çıkartalım salata cacık yeterli benceee :KK15:

Back