• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Evet canım tatile gittim geldim. Dün hastane işleri çocuklarla çok zor oluyor beklemek. Kansızlık çıktı. Çocuklarda ve bende demir depoları boşalmış . o yüzden cocuklara biraz daha özen göstermek istiyorum. Tatilde de bir düzen kuramadim kızlar. Tartı resmini sabah çekmiştim ama yüklemek kısmet olmadı.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Dikkat edin kendinize bol bol et yiyin.
Diğer topiklere takılmayacaksan devam ederiz 29 ağustosa istersen

enerji topu tarifime gelince hanımlar benim en çok sorunum tatlı krizim ve aşamıyordum bende otrudum arastırdım sağlıklı tatlılar diye bu karşıma çıktı ve inanın 1 tanesi bile 2 gün yetecek kadar ihtiyacınızı karşılıyor ve hem sağlıklı hem de kalorisi az kalorisi az derken bi oturmada 5-6 tane de yemeyin 2 günde veya 3 günde 1 tane yeterli olacaktır. Gelelim tarife
Enerji Topu:kk77: ;
1 adet olgunlaşmış muz
4 adet kuru kayısı
8 addet hurma
1 tk tarçın
1 tk hindistan cevizi tozu
1 tk kakao
1,5 sb kadar yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği
70 gr kadar çiğ fındık
Yapılışı ;
Öncelikle yulaf kepeği yoksa yulaf ezmesini blenderda toz haline getirelim. Sonra hurmaları sıcak suda biraz bekletip; muz , kayısı ve hurmayı dograyalım. Doğranan malzemeleri ve diğer tüm malzemeleri blenderdan geçirelim. Sonra onları top haline getirelim ve isteğe bağlı olarak hindistan cevizi kaplayalım. Bu kadar :halay:
Ay kuzuma:anne: mı yapsam acaba :KK70:

33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim

evet canım her şeyi yiyoruz da denebilir ama dikkatli ve ölçülü burdaki en önemli kural aktif olmak her gün menü paylaşmak ve menü bakanlarını etiketlemek ben ve I IRMAKK70 menü bakanıyız canım. Menüleri paylaşırken bizi etiketlemen lazım. Her gün menü paylaştığında kupa alıyorsun . Başkanımız şu an yok onun yerine tartı fotolarına Forever07 Forever07 bakıyor tartı resmi attığın zaman onu etiketliyorsun. Spor bakanımız @ebrar1980 yaptığın sporlarda onu etiketliyorsun ve kaçamak bakanımızda N naz5403 yaptığın kaçamaklarda da onu etiketliyorsun. En son giren arkadaşımız Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 yeni girmesine rağmen çok güzel yol katetti seninde öyle olacağını düşünüyorum. Ama aktiflik ve menü çok önemli olumlu olumuz herkesin menüsünü değerlendiriyoruz. Menü değerlendirmede bende bu arada :halay:Tekrardan hoş geldin aramıza :KK200:

IMG_20180815_223055_484.jpg

buyrun bu da görselim :p

33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim

Herşeyi yiyormussun ama hiç kilo almıyormuşsun mu demişim :KK57: kız ben öyle bişey demedim sen yanlış anladin sanırım keşke öyle bişey olsaydı :rolleyes: çok motive edildigimizi ve kacamak yaptığımız da söylenen cümleler bizi daha da dikkatli olmaya ediyor vs dediydim kuzummm:KK8:

Kızlar belli bir süre aranızda olmayacağım. Özel bir durumdan dolayı.İnşallah eylül okul açılınca rahatlarim konuşur sohbet ederiz.
@Forever07 canim yazdigim gurup aktif bir grup değil. Eskiden akktiftik. Aldatmadim sizi yani canım diyet arkadaşlarım. Oraya yazıp burayı aksatmisim gibi bir durum çıkmasın ortaya.

@AklinYolu1 ile güzel bir başlangıç olmuştu bir tatil araya girdi tekrar adaptasyonum düştü sanki. Kendimi toparlayinca tekrar geleceğim kızlar. Hepinize güzel güzel erimeler diliyorum.

evet canım her şeyi yiyoruz da denebilir ama dikkatli ve ölçülü burdaki en önemli kural aktif olmak her gün menü paylaşmak ve menü bakanlarını etiketlemek ben ve I IRMAKK70 menü bakanıyız canım. Menüleri paylaşırken bizi etiketlemen lazım. Her gün menü paylaştığında kupa alıyorsun . Başkanımız şu an yok onun yerine tartı fotolarına Forever07 Forever07 bakıyor tartı resmi attığın zaman onu etiketliyorsun. Spor bakanımız @ebrar1980 yaptığın sporlarda onu etiketliyorsun ve kaçamak bakanımızda N naz5403 yaptığın kaçamaklarda da onu etiketliyorsun. En son giren arkadaşımız Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 yeni girmesine rağmen çok güzel yol katetti seninde öyle olacağını düşünüyorum. Ama aktiflik ve menü çok önemli olumlu olumuz herkesin menüsünü değerlendiriyoruz. Menü değerlendirmede bende bu arada :halay:Tekrardan hoş geldin aramıza :KK200:
Tatlimmm sağol canm

16.08.2018 Menüm

Sabah
Yok

Ara
Yok

Öğlen
İşyerinde yemek kalmamıştı bir tek bulgur pilavı vardı
5 yk bulgur pilavı
1 domates

Ara
Enerji topu 1 adet
2 adet minnak nektari

Akşam
Ayran

Bu saate kadar 7 km yürüdüm akşamda yürüyeceğim 10 km yaparım ben onu @ebrar1980
Bol bol su içildi I IRMAKK70

canım benim gögsümde kitleler vardı bana kanser teşhisi koydular sonra teşhis yanlışı dediler şimdide kontrol altına aldılar onun için gittim allahtan bişey çıkmadı artık sene de bir gidicem bi de kadın doğuma gititm kontrol amaçlı allahtan ordan da bişey çıkmadı ama tekrar gitmem gerekecek
Çok geçmiş olsun canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim

Back