Canım geçmiş olsun öncelikle. Dikkat edin kendinize bol bol et yiyin.Evet canım tatile gittim geldim. Dün hastane işleri çocuklarla çok zor oluyor beklemek. Kansızlık çıktı. Çocuklarda ve bende demir depoları boşalmış . o yüzden cocuklara biraz daha özen göstermek istiyorum. Tatilde de bir düzen kuramadim kızlar. Tartı resmini sabah çekmiştim ama yüklemek kısmet olmadı.
Ay kuzumaenerji topu tarifime gelince hanımlar benim en çok sorunum tatlı krizim ve aşamıyordum bende otrudum arastırdım sağlıklı tatlılar diye bu karşıma çıktı ve inanın 1 tanesi bile 2 gün yetecek kadar ihtiyacınızı karşılıyor ve hem sağlıklı hem de kalorisi az kalorisi az derken bi oturmada 5-6 tane de yemeyin 2 günde veya 3 günde 1 tane yeterli olacaktır. Gelelim tarife
Enerji Topu;
1 adet olgunlaşmış muz
4 adet kuru kayısı
8 addet hurma
1 tk tarçın
1 tk hindistan cevizi tozu
1 tk kakao
1,5 sb kadar yulaf ezmesi ya da yulaf kepeği
70 gr kadar çiğ fındık
Yapılışı ;
Öncelikle yulaf kepeği yoksa yulaf ezmesini blenderda toz haline getirelim. Sonra hurmaları sıcak suda biraz bekletip; muz , kayısı ve hurmayı dograyalım. Doğranan malzemeleri ve diğer tüm malzemeleri blenderdan geçirelim. Sonra onları top haline getirelim ve isteğe bağlı olarak hindistan cevizi kaplayalım. Bu kadar
33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim
tabi yapabilirsin resmen sağlık akıyor bu tatlıdan ve inanılmaz güzel tadı benim regl dönemim olmasına ragmen 1 tane kesti ben ki paket paket çikolata yiyen insan sen biliyorsun yaniAy kuzumamı yapsam acaba
sağol kuzum atlattım allaha bin şükürUfak bir bosluk buldum da yeni okuyabildim mesajlari. C cizen_bayan gecmis olsun canim.
33yasindayim evhanimiyim bir kizim var 2bucuk yasinda kuasar in onerisiyle aranıza katilmayi istedim. Hala hamile kaldigim kiloya donemedim.kuasarin Söylediğine göre herseyi yiyomussun ama hiç kilo almiyomussun buda beni cezbetti oyuzden burdayim
Fıstıklı olsun lütfentabi yapabilirsin resmen sağlık akıyor bu tatlıdan ve inanılmaz güzel tadı benim regl dönemim olmasına ragmen 1 tane kesti ben ki paket paket çikolata yiyen insan sen biliyorsun yani
Tatlimmm sağol canmevet canım her şeyi yiyoruz da denebilir ama dikkatli ve ölçülü burdaki en önemli kural aktif olmak her gün menü paylaşmak ve menü bakanlarını etiketlemek ben ve I IRMAKK70 menü bakanıyız canım. Menüleri paylaşırken bizi etiketlemen lazım. Her gün menü paylaştığında kupa alıyorsun . Başkanımız şu an yok onun yerine tartı fotolarınaForever07 bakıyor tartı resmi attığın zaman onu etiketliyorsun. Spor bakanımız @ebrar1980 yaptığın sporlarda onu etiketliyorsun ve kaçamak bakanımızda N naz5403 yaptığın kaçamaklarda da onu etiketliyorsun. En son giren arkadaşımız Anneyimbenanne35 yeni girmesine rağmen çok güzel yol katetti seninde öyle olacağını düşünüyorum. Ama aktiflik ve menü çok önemli olumlu olumuz herkesin menüsünü değerlendiriyoruz. Menü değerlendirmede bende bu arada Tekrardan hoş geldin aramıza
Ayyy insallah ya benim var valla vide kilo ne kadar fazla işe okadar çok su içilmesi lazimWuhuu kuzum 2,5 - 3 lt su yeterli fazlasında gözümüz yok bu iraden hep devam etsin inşallaj
canım fazla su ödem yapar kendini zorlama 3 lt idealAyyy insallah ya benim var valla vide kilo ne kadar fazla işe okadar çok su içilmesi lazim
Kız su ödem attirmiyomu benmi yanlış biliyomcanım fazla su ödem yapar kendini zorlama 3 lt ideal
Tamam canımcanım insanız tabi ki kaçamaklar olacak bu ölçülü olmalı ölçüsü ne kadardı bu önemli ama vereceğim tarifi sende denemelisin
Çok geçmiş olsun canım sonuçların iyi çıkmasına sevindimcanım benim gögsümde kitleler vardı bana kanser teşhisi koydular sonra teşhis yanlışı dediler şimdide kontrol altına aldılar onun için gittim allahtan bişey çıkmadı artık sene de bir gidicem bi de kadın doğuma gititm kontrol amaçlı allahtan ordan da bişey çıkmadı ama tekrar gitmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?