• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

tatlım sabah 1 şekersiz kahve 3 yarın başlamış patatese 1 yumurta

Öğle 1 şeftali ikindi 1 topkek

Akşam 1 kase aytan çorbası canikom

3 sise limonlu su sonuncusunu şimdi gidicem 4 olcak
ya sana maşallah ne güzel menülerle geliyorsun arada bozuluyor ama çok güzel gidiyorsun :KK200:

15.08.2018

@IRMAKK70 ve C cizen_bayan

Sabah
Patates köfte kızartması
Dondurma
Nescafe
Kurabiye

Akşam
Yoğurt kürü

Tarçınlı su
off off sen ne yaptın kuasar hem kızartma hem dondurma hem kahve hem kurabiye bi anda bünyene bunları yaparsan bünyen direk şeker olarak alır . Çok cıslı menü olmuş buu :işsiz:

off off sen ne yaptın kuasar hem kızartma hem dondurma hem kahve hem kurabiye bi anda bünyene bunları yaparsan bünyen direk şeker olarak alır . Çok cıslı menü olmuş buu :işsiz:
Bian gözümün önünden kakaolu çikolata parçalı dondurma ya onda midas biber kizartmasi köfteler kurabiyeler gectiiiiiiii

Merhaba kızlar,

Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır :KK53:

Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay

Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı

Akşam: yok

Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.
arada olur kuzum ama ucunu kaçırmamak lazım kaçır diye de salmamak lazım :KK76:

15 Ağustos Çarşamba menüm @IRMAKK70
Sabah: 2 hindi fümeli 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, bir kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir ve yarımdan biraz fazla roll ekmeği

Öğlen: 2 porsiyon meyve

Akşam: 6 dilim yağlama

Suyu biraz azalttım son günlerde, yine de sanırım 2 litreye yakın icmisimdir
canım yağlamadan kastın kalbime inecek yağlı bişey deme hamur işi hiç deme :KK43::işsiz:

Kızlar tünaydınn menüleri benim de inceleme fırsatım oldu 3-4 tane.Kilo alma topiği değil burası bunu hepimiz biliyoruz 1 tane cıss ı anlarım ama sabah yeyip tekrar devam ettirmek neden burayı anlamadım.Bayrama illa tartı zorunluluğu mu getirelim o zaman mı cıssız menüler olacak?

Listedeki herkes için söylüyorum ben de dahil, buranın kilo alma topiği olmadığını öğrenelim.İnsanız hiç yemeyin demiyorum ancak hedefe ulaşmadık daha ulaştıktan sonra yapılabilir.Hele bazı menülerde hiç akşam dengeleme olmamış.

Bayram geliyor diye neden bu kadar gevşedik kızlar ,hep cısslı menüler ,sadece tartı fotosu ve menüsünü yazıp gidenleri de gördüm ne yapalım siz söyleyin takıma katkısı olmayanları gördüm isim vermeyim ,o zaman eylülde bitirelim yarışmayı zaten gevşedik haksızmıyım

İnşallah kuzum ,bu arada hastaneye gitmişsin geçmiş olsun sonuçlar nasıl ?
canım benim gögsümde kitleler vardı bana kanser teşhisi koydular sonra teşhis yanlışı dediler şimdide kontrol altına aldılar onun için gittim allahtan bişey çıkmadı artık sene de bir gidicem bi de kadın doğuma gititm kontrol amaçlı allahtan ordan da bişey çıkmadı ama tekrar gitmem gerekecek

Back