- Emoji Skoru
- 12.264
- Puanlar
- 408
Sarmamı olaalalaaaa16 ağustos
SABAH
1 domates
Bol peynir
3 zeytin
1 yumurta
ARA
1 elma
ÖĞLE
YİNE SARMA
ARA
bitki çayı
AKŞAM
dere otlu yoğurt
C cizen_bayan
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarmamı olaalalaaaa16 ağustos
SABAH
1 domates
Bol peynir
3 zeytin
1 yumurta
ARA
1 elma
ÖĞLE
YİNE SARMA
ARA
bitki çayı
AKŞAM
dere otlu yoğurt
C cizen_bayan
Hedefini yazıyorum şeker seni burda biraz daha aktif görmek isteriz
Keşke yürüseydin sinirlerine öyle güzel gelicekti kiMerhaba kızlar,
Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır
Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay
Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı
Akşam: yok
Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.
Çok şükür canım iyiyiz sen nasılsın, kahvaltı geç mi yapıyorsunKızlarrr günaydın tatlislerrrr nasilsnz
Sabah yine kahve ile güne başladım şimdide su icicem
Merhaba kızlar,
Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır
Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay
Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı
Akşam: yok
Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.
Keşke yürüseydin sinirlerine öyle güzel gelicekti ki
Bende sinirlenince ya iş yaparım ya yürüyüşumarım düzeltmişsinizdir.
![]()
Bu hafta 2 haftalık hedef belirliyoruz kuzum C cizen_bayan ayrıca kendisi 1 haftada 3 kilo vermişti geçen haftaKız çizenbayan bir haftada 3 kilo mu vercen çılgııın
Yürüdüm canım bi 2 km kadar biraz iyi geldi. Eve geldiğimde de o kendi kendine barışmıştı ben de sabah barışmak zorunda kaldım![]()
Menüler dolmadan gidiyor bak canım çekti yavvvvvvvTünaydın kızlarr
Bugünkü menüm dün dolma yaptım ama bugün yemek kısmet oldu sabah kahvaltıda dolma yedim
bu kadar değişik insanım
Sabah
2 minnak bulgurlu patlıcan dolma
2 minnak kabak dolma
1 elma
Akşama kadar Acıkırsam yoğurtlu semizotu 2 kase
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Yürüyüş 8500 adım
O zaman menu icin listeye almiyorum simdilik degil mi?Günaydınnnn canımmm ohh kupaları topladın kiloları da veriyorsun misssssssss daim olsun inşallah hedefine denk
Farkındayım kuzum ve takipteyim![]()
canım bunun için çok güzel bi tarif vericem dene bayılacaksınAma ama ama ben bugün çok kötü birşey yaptım birden gozum döndü ama affedinnnnn 1 tane küçük topkek yedimmmmmm@naz5403
harika canım akşam yemez veya hafif geçirirsen mükemmel menüKızlar Merhaba bugünkü menu
Sabah
sade kahve
Öğle
Yoğurtlu kabak( yağsız haşlama)
3 kaşık tavuk kavurma (ekstra yağ yok)
1 küçük kase kuru fasulye
Ara
1 kırmızı erik
Yarım küçük armut
5 6 tane Çekirdeksiz üzüm
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum muhtemelen 10000 adım yapıcam
Yorum ları bekliyorum
canım insanız tabi ki kaçamaklar olacak bu ölçülü olmalı ölçüsü ne kadardı bu önemli ama vereceğim tarifi sende denemelisin15 Ağustos menüm
Kahvaltı sucuklu yumurta salata
Öğlen tavuk
1 buçuk dilim sütlü tatlı yedim
C cizen_bayan I IRMAKK70
Haydi ver ver vereeeeecanım bunun için çok güzel bi tarif vericem dene bayılacaksın![]()
çok güzel bi menü ama akşam meyve yeme canım şeker oluyor çünkü onu aralara erken saate al canımC cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca ılık su
Kahvaltı
1servis kaşığı melemen
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Kırmızı biber maydanoz
Çay
Öğlen (malasef havuzda sadece kızartma çeşitleri vardı bende yine form çubuk ile ayran içtim)
Sade kahve
Akşam
4köfte salata
2ayran
Üzüm
Bol su içildi
Spormu hattinden fazla yüzdüm![]()
Adres gönder hemen kargoyla gönderim KıyamamMenüler dolmadan gidiyor bak canım çekti yavvvvvvv![]()
arada olur canım böyle ama menün güzel sen zaten kendini tutmada bir numarasın09.30 C cizen_bayan
1 kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık,1 yumurtadan omlet ,1 dl çavdar
13.00
1 yeşil elma
16.00
1 elma,1 salatalık
19.00
Kahvaltıda yediklerimin aynısı ekmeksiz.
(Camlar ve perdelerle uğraştık,yemek düzeni şaştı.)
Su 2 lt
I IRMAKK70
Bende akşama yapaacccaaaaaaammmmmmmmmmmmAdres gönder hemen kargoyla gönderim Kıyamam
Bende dolma sarma çok severim nekadar yediğimi bilmem çerez gibi gidiyor valla![]()