• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

15 Ağustos Çarşamba menüm I IRMAKK70
Sabah: 2 hindi fümeli 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, bir kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir ve yarımdan biraz fazla roll ekmeği

Öğlen: 2 porsiyon meyve

Akşam: 6 dilim yağlama

Suyu biraz azalttım son günlerde, yine de sanırım 2 litreye yakın icmisimdir
Hedefini yazıyorum şeker seni burda biraz daha aktif görmek isteriz:KK51:

Merhaba kızlar,

Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır :KK53:

Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay

Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı

Akşam: yok

Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.
Keşke yürüseydin sinirlerine öyle güzel gelicekti ki :KK51:
Bende sinirlenince ya iş yaparım ya yürüyüş :olamaz: umarım düzeltmişsinizdir.:KK200:

Merhaba kızlar,

Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır :KK53:

Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay

Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı

Akşam: yok

Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.

Kız çizenbayan bir haftada 3 kilo mu vercen çılgııın:skandal:
Keşke yürüseydin sinirlerine öyle güzel gelicekti ki :KK51:
Bende sinirlenince ya iş yaparım ya yürüyüş :olamaz: umarım düzeltmişsinizdir.:KK200:

Yürüdüm canım bi 2 km kadar biraz iyi geldi. Eve geldiğimde de o kendi kendine barışmıştı ben de sabah barışmak zorunda kaldım :110:

Tünaydın kızlarr
Bugünkü menüm dün dolma yaptım ama bugün yemek kısmet oldu sabah kahvaltıda dolma yedim
bu kadar değişik insanım
Sabah
2 minnak bulgurlu patlıcan dolma
2 minnak kabak dolma
1 elma
Akşama kadar Acıkırsam yoğurtlu semizotu 2 kase
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Yürüyüş 8500 adım

Kız çizenbayan bir haftada 3 kilo mu vercen çılgııın:skandal:

Yürüdüm canım bi 2 km kadar biraz iyi geldi. Eve geldiğimde de o kendi kendine barışmıştı ben de sabah barışmak zorunda kaldım :110:
Bu hafta 2 haftalık hedef belirliyoruz kuzum C cizen_bayan ayrıca kendisi 1 haftada 3 kilo vermişti geçen hafta :KK49::KK53:
Ah bu erkekler nedir çektiğimiz :silah:

Tünaydın kızlarr
Bugünkü menüm dün dolma yaptım ama bugün yemek kısmet oldu sabah kahvaltıda dolma yedim
bu kadar değişik insanım
Sabah
2 minnak bulgurlu patlıcan dolma
2 minnak kabak dolma
1 elma
Akşama kadar Acıkırsam yoğurtlu semizotu 2 kase
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Yürüyüş 8500 adım
Menüler dolmadan gidiyor bak canım çekti yavvvvvvv:KK42:

hanımlar iş yerine daha yeni geldim hastanedeydim bütün gün öldüm bittim size öyle diyeyim aşağı yukarı bittim yani şimdi mesajlara tek tek cevap verip menüleri değerlendireceğim ve size çok güzel unsuz şekersiz bi tatlıyla geldim süper bi tadı var ve doğal takipte kalın :halay:

Kızlar Merhaba bugünkü menu
Sabah
sade kahve

Öğle

Yoğurtlu kabak( yağsız haşlama)
3 kaşık tavuk kavurma (ekstra yağ yok)
1 küçük kase kuru fasulye
Ara
1 kırmızı erik
Yarım küçük armut
5 6 tane Çekirdeksiz üzüm
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum muhtemelen 10000 adım yapıcam

Yorum ları bekliyorum
harika canım akşam yemez veya hafif geçirirsen mükemmel menü :halay:

C cizen_bayan I IRMAKK70
Bugünün menüsü
Uyanınca ılık su
Kahvaltı
1servis kaşığı melemen
2dilim peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Kırmızı biber maydanoz
Çay

Öğlen (malasef havuzda sadece kızartma çeşitleri vardı bende yine form çubuk ile ayran içtim)

Sade kahve

Akşam
4köfte salata
2ayran
Üzüm

Bol su içildi
Spormu hattinden fazla yüzdüm:KK76:
çok güzel bi menü ama akşam meyve yeme canım şeker oluyor çünkü onu aralara erken saate al canım

09.30 C cizen_bayan
1 kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık,1 yumurtadan omlet ,1 dl çavdar
13.00
1 yeşil elma
16.00
1 elma,1 salatalık
19.00
Kahvaltıda yediklerimin aynısı ekmeksiz.
(Camlar ve perdelerle uğraştık,yemek düzeni şaştı.)
Su 2 lt
I IRMAKK70
arada olur canım böyle ama menün güzel sen zaten kendini tutmada bir numarasın :halay:

Adres gönder hemen kargoyla gönderim Kıyamam:KK50:
Bende dolma sarma çok severim nekadar yediğimi bilmem çerez gibi gidiyor valla:KK53:
Bende akşama yapaacccaaaaaaammmmmmmmmmmm

Back