- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
ya sana maşallah ne güzel menülerle geliyorsun arada bozuluyor ama çok güzel gidiyorsuntatlım sabah 1 şekersiz kahve 3 yarın başlamış patatese 1 yumurta
Öğle 1 şeftali ikindi 1 topkek
Akşam 1 kase aytan çorbası canikom
3 sise limonlu su sonuncusunu şimdi gidicem 4 olcak
Menü listesi vermiyormuyuz canım yanlış anlamadıysamO zaman menu icin listeye almiyorum simdilik degil mi?
Teşekkür ederim canikommmm sizin sayenizdeya sana maşallah ne güzel menülerle geliyorsun arada bozuluyor ama çok güzel gidiyorsun
off off sen ne yaptın kuasar hem kızartma hem dondurma hem kahve hem kurabiye bi anda bünyene bunları yaparsan bünyen direk şeker olarak alır . Çok cıslı menü olmuş buu15.08.2018
@IRMAKK70 ve C cizen_bayan
Sabah
Patates köfte kızartması
Dondurma
Nescafe
Kurabiye
Akşam
Yoğurt kürü
Tarçınlı su
Bian gözümün önünden kakaolu çikolata parçalı dondurma ya onda midas biber kizartmasi köfteler kurabiyeler gectiiiiiiiioff off sen ne yaptın kuasar hem kızartma hem dondurma hem kahve hem kurabiye bi anda bünyene bunları yaparsan bünyen direk şeker olarak alır . Çok cıslı menü olmuş buu
arada olur kuzum ama ucunu kaçırmamak lazım kaçır diye de salmamak lazımMerhaba kızlar,
Bugün zafer sarhoşluğuyla bir takım yanlışlıklar yaptım. Zaten gereksiz şeyler yemek için çok elverişli bir gündü. Birincisi tüm gün evdeydim ve eşime öğlen yemeği olarak yaptığım makarna artmıştı. İkincisi yarın iş bulma kurumuna gideceğim için son ana bıraktığım özgeçmişi bu memlekete göre uyarlama işini halletmem gerekiyordu, o yüzden strese girdim. Stres bana her zaman yanlış yemek seçimleri yaptırır
Sabah: 1.5 krep, 5-6 zeytin, 1 avuç kaju fıstığı( kavrulmamış) bir kaç kuru üzüm, bir parça peynir, bir domates, 2 dilim şalgam turşusu, 2 ince dilim pastırma, çay
Öğlen: 3 sk makarna :,(, 130 g kadar fırında balık, 1 parça peynir ve gereksizce yediğim küçük bir kase kaju, yer fıstığı, kuru üzüm karışımı
Akşam: yok
Çook az hareket ettim bugün.
Şimdi de eşimle tartıştım, gıcık oldum, dışarı çıktım. Hiç yürüyesim yok oturdum bi taşın üstüne. Pıfffff.
Afiyet olsun canımBende akşama yapaacccaaaaaaammmmmmmmmmmm
canım yağlamadan kastın kalbime inecek yağlı bişey deme hamur işi hiç deme15 Ağustos Çarşamba menüm @IRMAKK70
Sabah: 2 hindi fümeli 1 yumurtadan omlet, 3 zeytin, bir kibrit kutusundan biraz daha büyük peynir ve yarımdan biraz fazla roll ekmeği
Öğlen: 2 porsiyon meyve
Akşam: 6 dilim yağlama
Suyu biraz azalttım son günlerde, yine de sanırım 2 litreye yakın icmisimdir
Ahhh ahhh bi ordumu kalkamazki insan basindan napcam ben simdiAfiyet olsun canım
Bende dün akşam için yaptım ama yemeğimi erken yedim pişmesini beklemedim bugün sabah kahvaltıda dolma yedim
pg senin menüler güzelde şu sarmayı yok et artık evden bee aşırı yağlı o yürüyüş yememe hepsi boşa hepsi16 ağustos
SABAH
1 domates
Bol peynir
3 zeytin
1 yumurta
ARA
1 elma
ÖĞLE
YİNE SARMA
ARA
bitki çayı
AKŞAM
dere otlu yoğurt
C cizen_bayan
evet canım 2 haftaya 3 kg hedef koydum inşallah başarıcamKız çizenbayan bir haftada 3 kilo mu vercen çılgııın
Yürüdüm canım bi 2 km kadar biraz iyi geldi. Eve geldiğimde de o kendi kendine barışmıştı ben de sabah barışmak zorunda kaldım
Bian gözümün önünden kakaolu çikolata parçalı dondurma ya onda midas biber kizartmasi köfteler kurabiyeler gectiiiiiiii
İnşallah kuzum ,bu arada hastaneye gitmişsin geçmiş olsun sonuçlar nasıl ?evet canım 2 haftaya 3 kg hedef koydum inşallah başarıcam
Wuhuu kuzum 2,5 - 3 lt su yeterli fazlasında gözümüz yok bu iraden hep devam etsin inşallajBuraya katılmadan önce günde 1 litre belki 1 buçuk litre içerdim ama şimdi günde abartısız 4 litre detoks sistemle birlikte 4 sise su iciyorum
Teşekkür ederimharika canım akşam yemez veya hafif geçirirsen mükemmel menü
canım benim gögsümde kitleler vardı bana kanser teşhisi koydular sonra teşhis yanlışı dediler şimdide kontrol altına aldılar onun için gittim allahtan bişey çıkmadı artık sene de bir gidicem bi de kadın doğuma gititm kontrol amaçlı allahtan ordan da bişey çıkmadı ama tekrar gitmem gerekecekİnşallah kuzum ,bu arada hastaneye gitmişsin geçmiş olsun sonuçlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?