- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Super * sab. Dedektiflik burosu:))
Lucky bu kıza o kızcağız emanet edilir miBenim sarellam mıydı
Var mı öyle brii
Oburella olmalıymışım
O karakter sinirlandirmasi uyelere olsa, harflerin ne sucu var.Yok be burda bile kabul etmiyy fazla harf olunca:)
Twitterm yok
Sarem daha guzel.Geldim geldimnickim aslında kızımın isminden alıntılı oldu birazcık adi sare
Sarem daha guzel.Esini sindyi ne kadar taniyorsun.
Evet tanisiyorsunuz ama korumada degilEski topiktede oldugunu korumada oldugunu biliyodum
Yurt dısında mı yaşıyodu sanki bide öyle kalmış aklımdaEvet tanisiyorsunuz ama korumada degil
Cikk.Yurt dısında mı yaşıyodu sanki bide öyle kalmış aklımda
O zaman hic tanımıyomusum
Kendisine de sorabilirsin.O zaman hic tanımıyomusum
Bi eskilere bakayim bakalim
Canım valla sana tavsiyem benim gibi sona bırakma al demiyorum ama fikir edinmek için şimdiden bak en son bedenine göre alırsın ben üst 36 alt 38 giydiğim halde elbise 40 beden aldım kalıplar farklıymış elbisede.Oy fatmooş seninle telaşlaniyorum valla burda
Dün gece baktım kiyafet almış mı bu kız diye,
Haydi kolay gelsin, umarım gönlüne göre birşey bulursun. Foto bekliyorum ona görealınca da haber ver merakta bırakma beni
Teşekkür ederim Amin inşallah :))Maşallah torunlarınıda görürsünüz inşallah :)
Sağol canısı :)) aldım kurtuldum bu nedir ya gelinlikte bu kadar uğraşmadım :))Muttapa7555 ve kokulusabun sunu suraya ilistireyim. Bugun size yarin bana.
Sünnet Mevlütlerin’de En Şık Anne Siz Olmalısınız
Sünnet annesi. Sünnet mevlütlerin’de en şık anne siz olmalısınız. Sünnet mevlütlerimiz nesilden nesile aktarılmış özel ve anlam dolu bir gündür. Yakınlarımız , akrabalarımız , komşularımız ,v.s davet edilir ve kur-an okutulur. Hep birlikte dualar edilir. Son derece önemli organizasyonlardandır. Anne ve babanın giyimi bir o kadarda önemlidir. Çünkü sünnet mevlitleri’ne katılan davetlilerin çocuğunuzdan sonra gözleri sizlerin üzerinizde olacaktır. Çocuğunuzun giyiminden sonra kendi giyiminize de çok önem göstermelisiniz. Sünnet babasının bu durumda hayli işi çok kolay bir takım elbise ile kurtulabiliyor. Peki anneler bu durumda ne giysem acabalarıyla oldukça telaşlanıyorlar. Kendi özel günlerimizde hep ne giysem telaşları başlamaz mı zaten . Önemli olan ner de ne giyilmesi bilmektir. Sünnet mevlütü olacağı için fazla abartılı olmamak gerekiyor. Genellikle gündüz mevlüt olacağı için payet , ışıltılı ve ağır abiyelerden kaçınılmalıdır.
- Yazan Teslime YANAR
- 2 Mart 2018
- Kategori Abiye Elbise
- 0
Peki sünnet mevlütü için anneler nasıl giyinmeli ?
Sünnet mevlütlerin’de şık ve sadelikten yana olmalıdırlar. Diz altı elbiseler yarım kollu tulumlar tercih etmelidirler. Ayrıca almış olduğunuz elbisenin kolları açık ise şal yardımı ile kapatabilirsiniz. Sünnet anneleri aynı zaman da uzun kadife elbiselerden de yararlana bilirsiniz. Çünkü kadife elbiseler sizleri zarif ve bir o kadar da sade ve şık gösterecektir. Şık bir bordo kadife elbiseler ile anneliğin ağırlığını en iyi bir şekilde taşıya bilirsiniz. Aynı zamanda mevlit günü siyah renkte elbiselerde tercihlerinizin arasında olabilir. Her ne kadar halk tabiriyle sünnet mevlitlerin de siyah giyilmez deseler de sizlere yakışan ve canınızın istediği renkleri tercih edebilirsiniz. Mevlit olacağı için abartılı makyaj yapılmamalı ve sadelikten yana olmalısınız. Şunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Sünnet çocuğunnunanne ve babası konukları karşılarlar ve yapmış oldukları mevlit şekerleri bir yakınları tarafında dağıtılır. Hediyelik (havlu,çorap,eşarp) gibi yakınlarımıza dağıtılarak sünnet mevlütüne davet edilir. Sünnet mevlüdü başladığın da ise ilahiler söylenir. Dualar eşliğinde amin sesleriyle bütün her kezi tatlı bir heyacan sarar. Buda demek oluyor ki sünnetiniz başlamıştır. Sünnet merasimi başladığında ise süslü masalar, palyançolar çocuklara eşlik ederek neşelendirdiklerini görebiliriz. Ardından pilav ve ayran ikramları konuklara dağıtılırken sünnet mevlütümüzü bitirmiş oluruz. Mevlit günü rahat ve enerjik olmanıza özen göstermelisiniz.
KAYNAK : http://blog.abiyefon.com/sunnet-mevlutlerinde-en-sik-anne-siz-olmalisiniz/
Cok abartiliyormus. Eskiden bu kadar degildi.Sağol canısı :)) aldım kurtuldum bu nedir ya gelinlikte bu kadar uğraşmadım :))
Doğru diyon kız benim memleketimde hiç böyle şeyler yok. Tövbeler olsun...Cok abartiliyormus. Eskiden bu kadar degildi.
Iyi oldu kurtuldun ben buradan yoruldum ya.