- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Kahretsin ya ben de o lazanyayi yemiyecektim:))Bu gün menum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği( yemicektim dışarıda olunca)
Süzme peynir
Domates
salatalık
Akşam
Sarımsaklı köfte (3 kaşık)
1 bardak ayran
1 tane havuç @fatma7454
canım özledin dimi
Fatma da ne terlik alır eline:))Grubun diğer üyeleriii hani menüler nerdee bak @fatma7454 eline terliği almadan yazın haydi 
Başkann lazanya yemişşşKahretsin ya ben de o lazanyayi yemiyecektim:))
Pizzadan daha iyi dediydim:))Başkann lazanya yemişşşduyanlar duymayanlara söylesiiiiin
Spor da iyi bakalım şimdilik. Hocaya sordum ne zaman inceldiğimi fark edeceğim aynada belli olmuyor dedim. Hele 1 ay bi geçsin hemen sihirli değnek bekleme dedi.19 unda yazılmıştım işte 19 unda belli olacak ne kadar inceldiğim.25 inde de zaten üyelik bitiyo, sonrasında tek başıma youtubedan vs videodan yapacağımPizzadan daha iyi dediydim:))
Dunku ya bugün yumurta yedim açım..
Spor nasıl gidiyor.
Iyi yapıyorsun ben de haftaya jilliana başlarım.Spor da iyi bakalım şimdilik. Hocaya sordum ne zaman inceldiğimi fark edeceğim aynada belli olmuyor dedim. Hele 1 ay bi geçsin hemen sihirli değnek bekleme dedi.19 unda yazılmıştım işte 19 unda belli olacak ne kadar inceldiğim.25 inde de zaten üyelik bitiyo, sonrasında tek başıma youtubedan vs videodan yapacağım
Bende özleyenim var diye sevinmiştimYoo gönderdiğim yaşlı temizlik bezlerinden mi çıkardın :))
Özledim özledim gel burayaBende özleyenim var diye sevinmiştim
Bensiz nasıl yersin insan çağırır alo derKahretsin ya ben de o lazanyayi yemiyecektim:))
Kıloları verip toplu yemeğe çıkalım.Bensiz nasıl yersin insan çağırır alo der
Canım biliyordum zatiÖzledim özledim gel buraya
Olur gün de yapalımKıloları verip toplu yemeğe çıkalım.
Kısır günü, altın günü, nutella günü :))Olur gün de yapalım
Hepsi uyar bana potansiyel var bendeKısır günü, altın günü, nutella günü :))
Hepimizde var o potansiyel maalesef:))Hepsi uyar bana potansiyel var bende
Tamamdır kaptan şeftali ye vize çıktı deseneHepimizde var o potansiyel maalesef:))
Şeftali temiz cikti yiyebilirsin.