- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Günde ikiden fazla yeme ama...Tamamdır kaptan şeftali ye vize çıktı desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde ikiden fazla yeme ama...Tamamdır kaptan şeftali ye vize çıktı desene
Ahahaha günahımı alıyorsunuz valla bi hafifleme geldi
O dramatik etkiyi tulipa yapıyor:) duygusal anların, yapılan islerin arasında saklanmış bir paket dondurma :)) Posta koydu bana önceki gün de kabul edilsin diyor. tulipa .Ahahaha günahımı alıyorsunuz valla bi hafifleme geldi
Kurupilav diyince pirinç anlaşılır hep ondan öyle yazdım
Ne zaman sakladığımı gördünüz yediğimi
Bende haftalık yazacam bundan sonraO dramatik etkiyi tulipa yapıyor:) duygusal anların, yapılan islerin arasında saklanmış bir paket dondurma :)) Posta koydu bana önceki gün de kabul edilsin diyor. tulipa .
Tamam o zaman şöyle;O dramatik etkiyi tulipa yapıyor:) duygusal anların, yapılan islerin arasında saklanmış bir paket dondurma :)) Posta koydu bana önceki gün de kabul edilsin diyor. tulipa .
Haftalık ortalamamız. 0.7 idi geçen hafta. 0 ve 1 arasında bir sayı.Pazar günü hedefim 72 olmak
diğeri ne anlama dım ya rastgele sayılar yazayım mı
Severim tulip i ama dunku menüsünü kabul edecek kadar değil dermişim :))Bende haftalık yazacam bundan sonra
Yemekhane listesi gibi
Afiyet olsun valla. Öyle bir açım ki hepsi hoş geliyor bana.Tamam o zaman şöyle;
Sabah uyandığımda uyku sersemiydim biraz biber kızartması yedim
Öğle kahve içtim
Sonra bi hayattan bezme durumu hissettim milkshake içtim
Akşam da hava o kadar sıcaktı ki bunaldım kurupilav(pirinç) yedim
Hep havalardan
Benim sarellam mıydı01ebruli ve @_SinsireLLa sizin eşiniz kimdi kızlar.
Var var iyi hatırladın Sarellam . Bu nickle diyetimizi bozmaya gelmiş. Sarellam nutellam:))Benim sarellam mıydı
Var mı öyle brii
Eşimi bilmiyorum canım01ebruli ve @_SinsireLLa sizin eşiniz kimdi kızlar.
Pirincnick olsaydı keşkeVar var iyi hatırladın Sarellam . Bu nickle diyetimizi bozmaya gelmiş. Sarellam nutellam:))
Eşimi bilmiyorum canım
Haftalık ortalama 0.7543 gibimi olursa
Neden pırasa nicklerini gormuyoruz sindy subliminal mesaj veriyorlar bize. Ev boregi mesela. Gidin kilo alma /aldırma topiklerinde takılın siz değil mi:)Pirincnick olsaydı keşke
MuhallebilikadayifEvet öyle.
Kiz baksana o mesajıma. kokulusabun sen bulursun canım :))
Neden pırasa nicklerini gormuyoruz sindy subliminal mesaj veriyorlar bize. Ev boregi mesela. Gidin kilo alma /aldırma topiklerinde takılın siz değil mi:)
Muhallebilikadayif
Alırdım hakkım olsaydı bu adı:d
Hata!1 tik arttırıyorum.
Yanağından opem mi nutellami sürem mi:))
Twitter bakanı misin sindy:))Hata!
Gereğinden fazla karakter kullandınız
Buldum geldim canımGunaydin kizlar,
Farzedin ki; yabanci bir ulkeden bir arkadasinizla " bana arkadasini tanit " oynuyoruz. Arkadasin(iz) ne yer , ne icer , nerelere gider , kilo almasini etkileyecek bir saglik sorunu var mi? neden bu kadar kilo aldi, bekar/evli / cocuk? , burcu ne,burc isi cok onemli. Neden kilo vermek istiyor.
Eslestirme yapiyorum.
@fatma7454 @Papatya gelini
kokulusabun @honey bunch
@Sena616 @Amelie23
M e g g Sarellam
@zinnia tulipa
@tristris 01ebruli
Pazara kadar arkadasinizi taniyin , pazar gunu bana arkadasinizi anlatin.
Yok be burda bile kabul etmiyy fazla harf olunca:)Twitter bakanı misin sindy:))
Süpersin yaaTamam o zaman şöyle;
Sabah uyandığımda uyku sersemiydim biraz biber kızartması yedim
Öğle kahve içtim
Sonra bi hayattan bezme durumu hissettim milkshake içtim
Akşam da hava o kadar sıcaktı ki bunaldım kurupilav(pirinç) yedim
Hep havalardan