ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

04.07.18.Dun iyi gittim sabah bir kucuk dilim ekmek kahvaltı sekersiz cay.aksam bir tabak makarna yoğurt iki kase cacık. ama aksam bol meyve meyveli yoğurt biraz da küçük lokumlarımdan abarttım.Beni batıran bu şeker.Spor da yapamıyorum karin ve bel icin
su da içemiyorum fazla.62.4 kilom çıktı bugun.Gun gun -2+oluyor niyeki.60.7yi hatta 60.4u görmüştüm.

Su içemediğin için vucudunda ödem oluyordur canım mutlaka, bol su içmeye çalış.

tatlım ben yapacam kafaya koydum cok arastırdım en mantıklısı bu.ben bugün başladım.inş devamı gelir.
tamam canım bende başlıyorum sabah
60 gr ıspanak kavurdum
30 gr süzme peynir
domates salatalık
yeşil çay
Şeker un paketli gıda nişastalı ürünler yasak hatta yulaf meyveli yoğurt vs de
un nişastalı ürünler derken ekmek de giriyormu içine acaba

tamam canım bende başlıyorum sabah
60 gr ıspanak kavurdum
30 gr süzme peynir
domates salatalık
yeşil çay

un nişastalı ürünler derken ekmek de giriyormu içine acaba

Anladıgım kadarıyla kepekli yulaflı olması hiç farketmez ekmek pilav makarna vs hepsi yasak hatta nişasta barındıran patates gibi sebzelerde yasak

Ben çok sık şekilde nobete gidiyor ve yoruluyorum.%50vucut %50kafa.Ama yine de hal kalmiyor.Hava da cok sıcak.Bolgesel hareketi yeğlerim.Onu da yapamiyorum
İki arkadasım var ikisininde ikişer tane kücük cocugu var hemde calısıyorlar. Sabah 5te kalkıp yürüyüşe cıktıklarını biliyorum kilo vermek icin. Ne kadar acı o kadar zafer
En azından mekiktir kalca hareketidir kendinizi bi yarım saat bile olsa sıkıştırın

Maşallah ne enerji varmis.Bir de totalde ayda kaç saat çalıştıklarına ne iş yaptiklarina bakar.Gecen ay 60 saat bu ay 88 saat fazlam var.

Maşallah ne enerji varmis.Bir de totalde ayda kaç saat çalıştıklarına ne iş yaptiklarina bakar.Gecen ay 60 saat bu ay 88 saat fazlam var.
Tam olarak nasıl bi iş yaptıgınızı bilmiyorum ama bu kadar yogun calısmaya kilo veremiyorsanız cok büyük bi yerlerde yanlıs yapıyorsunuz
Enerji olmasından ziyade hırs demek lazım
Bende gercekten aclık cekmeden yeri gelip pes etme noktasına gelmeden basarıya ulasılamadıgını düşünenlerdenim

Merhaba canlaaar spordan geldim öğlen yemeğimi yedim
afiyet olsun canım
Nasıl geçiyor gününüz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah birlikte bol eksi göreceğiz
teşekkürler canım hoşbulduk şekersiz türk kahvemi yanında 13 fındık 6 adet fıstık hüpletirken yazayım dedim
bende sabah eliptik bisikletimde yaptım sporumu birazdan yürüyüşe cıkıcam hava serinlesin biraz onu bekliyorum

Ohh yansın yağlar, sana da afiyet olsun burası da çok sıcak yaa iç anadoludayım bir de.

Ohh yansın yağlar, sana da afiyet olsun burası da çok sıcak yaa iç anadoludayım bir de.
imşallah yansın gelmemek üzere hepimizden gitsin şu yağlar artık
kilolarımız yakınmış profilinden gördüğüm kadarıyla bende saba 72 .5 çıktım günlük tartılıyorum motive olmak için
akşamları serin olur yinede iç anadoluda

Selam arkadaşlar bugun diyetim guzel gidiyo umuyorum aksam kapanışımda güzel olur

Bende kendimi tanıtayım madem öyle. Ben Gülçin 25 yaşındayım izmirde oturuyorum 20 aylık bir kızım var. Suan düz 60 kiloyum daha önce burdaki bi kaç arkadaşımızında olduğu topikte 10 kiloya yakın verdim ama kızım bronsit oldu hastanede yattı sonrasında geçen ay da kızımı memeden kestim öyle böyle bozmadım yani diyetimi verdiğim kiloyuda koruyamadim +4 kiloyla aranıza tekrar döndüm hedef artık 50 (!) Hep birlikte bol eksilerimiz olsun inşallah

05.07.2018 menum
Sabah 2 parca peynir 1 yimurta incecik dilim cavdar ekmwgi 1 cay bardagindan az sut 3bzeytin dimayes salatalik maydanoz 1 dilim firin patates
Alirken aklima sen geldin A AklinYolu1

Ogle 2 izgara kofte 1 kasik et doner 1 kase karisik salata 2 bardak ayran

Aksama izgara bir seyler ve salata planimda
Meyvayi bagirsaklarim icin yiyorum
Kuraz kayisi kavun gibi coook az
Su 4 lt falan @fatma7454

Cok yuzemedim reglim
2 ay olmayip durup duruken olunca 5bgun damla damla simdi ise full
Yarina kesilir insallah ve denize girerim rahatca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…