Su içemediğin için vucudunda ödem oluyordur canım mutlaka, bol su içmeye çalış.04.07.18.Dun iyi gittim sabah bir kucuk dilim ekmek kahvaltı sekersiz cay.aksam bir tabak makarna yoğurt iki kase cacık. ama aksam bol meyve meyveli yoğurt biraz da küçük lokumlarımdan abarttım.Beni batıran bu şeker.Spor da yapamıyorum karin ve bel icin
su da içemiyorum fazla.62.4 kilom çıktı bugun.Gun gun -2+oluyor niyeki.60.7yi hatta 60.4u görmüştüm.
tamam canım bende başlıyorum sabahtatlım ben yapacam kafaya koydum cok arastırdım en mantıklısı bu.ben bugün başladım.inş devamı gelir.
un nişastalı ürünler derken ekmek de giriyormu içine acabaŞeker un paketli gıda nişastalı ürünler yasakhatta yulaf meyveli yoğurt vs de
tamam canım bende başlıyorum sabah
60 gr ıspanak kavurdum
30 gr süzme peynir
domates salatalık
yeşil çay
un nişastalı ürünler derken ekmek de giriyormu içine acaba
Ben çok sık şekilde nobete gidiyor ve yoruluyorum.%50vucut %50kafa.Ama yine de hal kalmiyor.Hava da cok sıcak.Bolgesel hareketi yeğlerim.Onu da yapamiyorum10.000 adıma varmısınız peki ???
Sadece yememek dikkat etmek yetmez harekette şart :)
ben 10000 adım atyorum yada evde eliptik bisikletim var 45 dk ondan yapıyorum kabul edersen ben varım10.000 adıma varmısınız peki ???
Sadece yememek dikkat etmek yetmez harekette şart :)
İki arkadasım var ikisininde ikişer tane kücük cocugu var hemde calısıyorlar. Sabah 5te kalkıp yürüyüşe cıktıklarını biliyorum kilo vermek icin. Ne kadar acı o kadar zaferBen çok sık şekilde nobete gidiyor ve yoruluyorum.%50vucut %50kafa.Ama yine de hal kalmiyor.Hava da cok sıcak.Bolgesel hareketi yeğlerim.Onu da yapamiyorum
Daha ne olsun :)ben 10000 adım atyorum yada evde eliptik bisikletim var 45 dk ondan yapıyorum kabul edersen ben varım
Maşallah ne enerji varmis.Bir de totalde ayda kaç saat çalıştıklarına ne iş yaptiklarina bakar.Gecen ay 60 saat bu ay 88 saat fazlam var.İki arkadasım var ikisininde ikişer tane kücük cocugu var hemde calısıyorlar. Sabah 5te kalkıp yürüyüşe cıktıklarını biliyorum kilo vermek icin. Ne kadar acı o kadar zafer
En azından mekiktir kalca hareketidir kendinizi bi yarım saat bile olsa sıkıştırın
Tam olarak nasıl bi iş yaptıgınızı bilmiyorum ama bu kadar yogun calısmaya kilo veremiyorsanız cok büyük bi yerlerde yanlıs yapıyorsunuzMaşallah ne enerji varmis.Bir de totalde ayda kaç saat çalıştıklarına ne iş yaptiklarina bakar.Gecen ay 60 saat bu ay 88 saat fazlam var.
afiyet olsun canımMerhaba canlaaar spordan geldim öğlen yemeğimi yedim
teşekkürler canım hoşbulduk şekersiz türk kahvemi yanında 13 fındık 6 adet fıstık hüpletirken yazayım dedimNasıl geçiyor gününüz, yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah birlikte bol eksi göreceğiz
Ohh yansın yağlar, sana da afiyet olsun burası da çok sıcak yaa iç anadoludayım bir de.afiyet olsun canım
teşekkürler canım hoşbulduk şekersiz türk kahvemi yanında 13 fındık 6 adet fıstık hüpletirken yazayım dedim
bende sabah eliptik bisikletimde yaptım sporumu birazdan yürüyüşe cıkıcam hava serinlesin biraz onu bekliyorum
imşallah yansın gelmemek üzere hepimizden gitsin şu yağlar artıkOhh yansın yağlar, sana da afiyet olsun burası da çok sıcak yaa iç anadoludayım bir de.