- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Fatmacim yaz sindy e ordan - 5kupa:))Yemedim cidden:)
Ama hamurişi yedim çikolatanın kaynanasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatmacim yaz sindy e ordan - 5kupa:))Yemedim cidden:)
Yazın tüm eksileri bana yazın eksiye doymuş insanım benFatmacim yaz sindy e ordan - 5kupa:))
Eksi yemiyorsun zaten tatlı yiyorsun:))Yazın tüm eksileri bana yazın eksiye doymuş insanım ben
bitter yyesen daha iyiydiYemedim cidden:)
Yav tatlı yemedimmmmm börek çörek yedimEksi yemiyorsun zaten tatlı yiyorsun:))
Leyynn inat ettim seni 57 ile gondericem burdan :))
Hamurişini mi bitter yiyeyimbitter yyesen daha iyiydi
aynen canım insilün direnci zorluyor beni ekmek yemiyorum bakalım nolcak bi tek kahvaltıda yiyordum önceSeninle benim insulin direncim var. Bize ekmek yaramaz ebrar meyve de . Patates bir derece beni gercekten etkilemiyor. Latte reflumu azdirdi o yuzden birakiyorum.
Dayanabiliyorsan , 21 gun ekmeksiz meyvesiz yap bence.
to be continued ... deriz.
Muttapa7555 arkadas etiketsiz gordum ispiyonluyorum.
Etiketi gordum ispiyonumu geri aldim.
Menun guzel daha ne olsun.
ahh ahh o stres acikmalari bende de var. Kelin ilaci olsa basina surermis . Cozum detox sebze detoxu.A AklinYolu1 Çok şukür iyileşti artık allah nerde varsa yardimcısı olsun hastaneler çok zor bende stres olunca yemege sariyorum
Muttapa7555Bugun ku menum
Sabah
2 yumurta , salatalık , 1 dilim peynir , yeşil çay
Akşam
Köfte 5-6 tane , 2 kaşik bulgur pilavı , yogurt
2 litre su ictim simdiden @fatma7454
Ortmenim sabun iki dilim karpuz yemis. Muttapa7555Iyi akşamlar herkese
Muttapa7555 5 haziran menüsü canim
Sabah;
1 yumurta
Domates salatalik
Kasar peyniri
10 badem 2 ceviz 1 avuç leblebi ve çay
Akşam;
Kıymalı şehriye çorbası
Fırında sebzeli köfte 4 adet
Salata
2 dilim karpuz
Evde değilim kızlar, şarjım az, eve geçince gelmeye çalışırım.
aynen canım insilün direnci zorluyor beni ekmek yemiyorum bakalım nolcak bi tek kahvaltıda yiyordum önce
meyve konusunda beni uyar canım kaçıyor bazen
Kız iki dilim ney :) anam karpuz yaza yaza bana da aldırcanız yemeyin şöyle şeyler yanında tulum yada ezine ile şahane yenir karpuz ay ağzım sulandı :)))ahh ahh o stres acikmalari bende de var. Kelin ilaci olsa basina surermis . Cozum detox sebze detoxu.
Muttapa7555
Ortmenim sabun iki dilim karpuz yemis. Muttapa7555
Evet her meyve insülini etkilemiyor onları bilmek lazım ayrıca ben hayatımdan meyveyi tamamen çıkarmaya karşıyım. Şeftalisiz hayat mı olur be :))Bugunku ders glisemik index uzerineydi. Meyve var meyve var hepsini musait bir zamanda yazicam. Uyarmak benim isim.
Ben onun eksileri hesaplamıyorum artık. Ortaya bol acılı açık büfe eksi yazdım gitti :)))Fatmacim yaz sindy e ordan - 5kupa:))
Canım sanırım karatay yapıyorsun valla bravo o kadın beni strese sokuyor hele 2 yumurta:))Bugun ku menum
Sabah
2 yumurta , salatalık , 1 dilim peynir , yeşil çay
Akşam
Köfte 5-6 tane , 2 kaşik bulgur pilavı , yogurt
2 litre su ictim simdiden @fatma7454
Kız iki dilim ney :) anam karpuz yaza yaza bana da aldırcanız yemeyin şöyle şeyler yanında tulum yada ezine ile şahane yenir karpuz ay ağzım sulandı :)))
Seftali deyince sen geldin aklima,ozellikle baktim dusukmus onunki. Yiyebilirsin.Evet her meyve insülini etkilemiyor onları bilmek lazım ayrıca ben hayatımdan meyveyi tamamen çıkarmaya karşıyım. Şeftalisiz hayat mı olur be :))
2 yumurtam kaldi. Haslamistim onlar bitsin bir daha yumurta da almam.Canım sanırım karatay yapıyorsun valla bravo o kadın beni strese sokuyor hele 2 yumurta:))
Ben boşuna demiyorum şeftali candır diye bak masum çıktı kuzum :))Bir daha bulastirmam agzimi ben. Ye ye bitmedi rezil etti beni .
Seftali deyince sen geldin aklima,ozellikle baktim dusukmus onunki. Yiyebilirsin.
2 yumurtam kaldi. Haslamistim onlar bitsin bir daha yumurta da almam.