- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Selam bende akrebim :)Bende kısaca kendimi tanıtayım.Akrep burcuyum .yukarda sorulmuş hemen belirteyim.çalışıyorum .bir bebeğim var gecen yıl dogum yaptım ve kiloların hepsini veremedim.ücretsiz dogum izindede evde kalmanın rahatlığıyla baya yedim ve emzirirkende veremedim istediğim kiloları.sanırım benim tek zaafım dondurma.sabah aksam yaz kış yiyebilirim.bunun dısında hamurişide var zannediyordum ama dün cok direndim ve yemedim. menümü aksam bildirecem.sabah işe gec kaldıgım için hiçbirsey yiyemedim.suan ıhlamur cayı içiyorum sekersiz.ögle kurumda cıkanlardan zararsız olan bişe yiyecem.aksama evdeyim ve totalde ne var ne yok aksam yazrım.
tesekkürler.benim eşimin kilosu benden azmış umarım bende birkac haftaya o kilolara gelebilirim.
slm.akrepler olarak irademize hakim olma konusunda iyi oldugumuzu düşünüyorum.bu istikrar umarım diyetlerimizede yansır.ben bugün sekersiz 21 güne basladım.beraber yapabiliriz uyguladığın herhangi bir diyet yoksa.Selam bende akrebim :)
Oww sizden korkulur.slm.akrepler olarak irademize hakim olma konusunda iyi oldugumuzu düşünüyorum.bu istikrar umarım diyetlerimizede yansır.ben bugün sekersiz 21 güne basladım.beraber yapabiliriz uyguladığın herhangi bir diyet yoksa.
Kafama göre takılıyordum :) ama neden olmasın nasıl bir program tam olarakslm.akrepler olarak irademize hakim olma konusunda iyi oldugumuzu düşünüyorum.bu istikrar umarım diyetlerimizede yansır.ben bugün sekersiz 21 güne basladım.beraber yapabiliriz uyguladığın herhangi bir diyet yoksa.
Son iki yıl haric hic kilo sorunum yoktu ne zamanki düzenli hayata gectim hop geldi kilolar bide tabi +30 olmanında metabolizmaya etkisi varOww sizden korkulur.Akrepler olarak kilo sorunu oluyor cunku su grubu. Bu gruptaki kisilerin burcuna bakin , mutlaka bir yerden su grubu etkisi aliyordur.
Keske toprak grubu olsaydik.
Kilo sorunu derken ben de 48 kiloydum ama odem su bu, kilo almaya meyilli bir vucudumuz var. + Istahliyim da ben.Son iki yıl haric hic kilo sorunum yoktu ne zamanki düzenli hayata gectim hop geldi kilolar bide tabi +30 olmanında metabolizmaya etkisi var
Ben asıl 46ydım ama erkek cocukları gibi oldugum için hep laf yiyodum sonra 48-49da kaldım seneler senelerce şimdi ama özellikle 9aydır yedikce yiyorum ve kalıyo vucutta ne yesem hoş az yemiyorum farkıdnayım ama olsun kalmasın gitsinler istiyorum :)Kilo sorunu derken ben de 48 kiloydum ama odem su bu, kilo almaya meyilli bir vucudumuz var. + Istahliyim da ben.
Yediklerimden dolayi misss gibi bir insulin direncim olustu simdi de latte sevdamdan dolayi duzene sokamiyorum ama az kaldi . Son 7 kilom.
Bir duzene oturtacagiz hep beraber.
Menune baktim gercekten fazla degil. Normalde mi boyle , diyettesin diye mi boyle.Ben asıl 46ydım ama erkek cocukları gibi oldugum için hep laf yiyodum sonra 48-49da kaldım seneler senelerce şimdi ama özellikle 9aydır yedikce yiyorum ve kalıyo vucutta ne yesem hoş az yemiyorum farkıdnayım ama olsun kalmasın gitsinler istiyorum :)
Slm canım, aramıza hoşgeldin,slm.akrepler olarak irademize hakim olma konusunda iyi oldugumuzu düşünüyorum.bu istikrar umarım diyetlerimizede yansır.ben bugün sekersiz 21 güne basladım.beraber yapabiliriz uyguladığın herhangi bir diyet yoksa.
Yok suanda böyle normalde işyerinde özellikle paketlerce bisküvi cikolatalar aksam yeni evliyim ya sofra donatmalar 10a kadar yemek yemeler tatlılar meyveler gece 1e kadar full yemek yemece :)Menume baktim gercekten fazla degil. Normalde mi boyle , diyettesin diye mi boyle.
Ya iste yapismalarin nedeni gecmisten gelen saglikliz beslenmeler. Bunun bir telafisi yok.Asidik beslenme tarzi ancak alkali beslenme tarziyla duzelir.
Bu menulerle kilo alma topiklerini basalim. Onlar da kilo almak istiyor. Sevaptir.Yok suanda böyle normalde işyerinde özellikle paketlerce bisküvi cikolatalar aksam yeni evliyim ya sofra donatmalar 10a kadar yemek yemeler tatlılar meyveler gece 1e kadar full yemek yemece :)
İtinayla kilo aldırırım :) hoş bi arkadasım var 185 boyunda 55kilo senelerdir ben ne yesem iki katını yer ama hala zayıf hala zayıf alamıyor kurtta yok baktırdı ölecek zayıflıktan ama yiyordaBu menulerle kilo alma topiklerini basalim. Onlar da kilo almak istiyor. Sevaptir.
haklısın .senin burcun neydi A AklinYolu1 yengeçmisinOww sizden korkulur.Akrepler olarak kilo sorunu oluyor cunku su grubu. Bu gruptaki kisilerin burcuna bakin , mutlaka bir yerden su grubu etkisi aliyordur.
Keske toprak grubu olsaydik.
topikleride var ama nette diyetisyen melda veya özge bezirci acıklamıs.diyet listesinden cok 21 gün yememiz ve yemememiz gereken seyler.tabiki o yemememiz gereken seyleri 21 gün almayınca vucüt hızlı ve etkili bir zayıflamaya dönüşüyor.21 gün olma sebebide tüm alıskanlıklar 21 günde kazanılıyormuş.bende yeni arastırdım ve aklıma yattı.ama aramızda uygulayanlar varmış etkilerini bize yazarsanız seviniriz kızlarKafama göre takılıyordum :) ama neden olmasın nasıl bir program tam olarak
Dediğin gibi kuru inadımız cok istedigimizi elde etmeden huzur bulamayız bu iştede basarılı olabiliriz tabiki :)