ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İtinayla kilo aldırırım :) hoş bi arkadasım var 185 boyunda 55kilo senelerdir ben ne yesem iki katını yer ama hala zayıf hala zayıf alamıyor kurtta yok baktırdı ölecek zayıflıktan ama yiyorda
Biraz genetik belkide
tiroidi hızlı çalışıyordur .var öyleleri yiyip yiyp almayanlar.ama saglık sorunundan ziyade yemeyipte sinsice ay herseyi yiyorum ama almıyorum hiç diyenlerde var.olsaki diyetteler hep.bir sinir oluyorum anlatamam=)

Yok suanda böyle normalde işyerinde özellikle paketlerce bisküvi cikolatalar aksam yeni evliyim ya sofra donatmalar 10a kadar yemek yemeler tatlılar meyveler gece 1e kadar full yemek yemece :)
Yeni evliyken bizde aynı şekildeydik. Gecenin 12'sinde yemek yemeye gider, olmadı evde değişik tarifler deneyip deneyip yerdik. Sonuç; şuan kilo vermek için debelenip duruyorum.

Slm canım, aramıza hoşgeldin,
Bende başlamıştım şekersiz 21 güne, arada nadiren de olsa çevre şartlarından ötürü bozuluyor ama dikkat ediyorum yinede, faydasını göreceksin mutlaka..
slm.hosbulduk.umarım uygulayabilirim.patates prinç seker paketli ürünler hep yasak.bir hafta uygulasam devamı gelecek biliyorum.günde iki meyve serbest.artık oralardan karsılayacagız seker ihtiyacını.kaç kilo verdin canım 21 günde hatırlıyormusun.genelde kilodan ziyade herkez inanılmaz inceldik yazmış

Yeni evliyken bizde aynı şekildeydik. Gecenin 12'sinde yemek yemeye gider, olmadı evde değişik tarifler deneyip deneyip yerdik. Sonuç; şuan kilo vermek için debelenip duruyorum.
Ah aynısı işte hadi sunu yapalım hadi suraya yemege gidelim hadi film izleyelim yanına bira cerez yapalım diye diye sistim :) eşimde aldı üc kilo ama o iki gün ekmek pilav yemesin veriyor

günaydın kızlar
Oww sizden korkulur. :deli:Akrepler olarak kilo sorunu oluyor cunku su grubu. Bu gruptaki kisilerin burcuna bakin , mutlaka bir yerden su grubu etkisi aliyordur. :KK12:

Keske toprak grubu olsaydik. :KK70:
bu grubu akrepler yengeçler basmış bende yengeç burcuyum özelliklerini bilirim ama
hiç anlamıyorum burç işinden beni burcumu hangi grup etkiliyor canım

topikleride var ama nette diyetisyen melda veya özge bezirci acıklamıs.diyet listesinden cok 21 gün yememiz ve yemememiz gereken seyler.tabiki o yemememiz gereken seyleri 21 gün almayınca vucüt hızlı ve etkili bir zayıflamaya dönüşüyor.21 gün olma sebebide tüm alıskanlıklar 21 günde kazanılıyormuş.bende yeni arastırdım ve aklıma yattı.ama aramızda uygulayanlar varmış etkilerini bize yazarsanız seviniriz kızlar
Hmm biraz okudum ama zaten yapılması gereken onlar gibi geldi şeker pirinc patates beyaz unlu seyler paketli seylerin bütün diyet listerinde yeri yok
Ekstra müsli yulaf vs de yasakmış ve eti form da yememek gerekiyor onlarıda yemezsem aynen uyguluyor gibiyim :)

Hmm biraz okudum ama zaten yapılması gereken onlar gibi geldi şeker pirinc patates beyaz unlu seyler paketli seylerin bütün diyet listerinde yeri yok
Ekstra müsli yulaf vs de yasakmış ve eti form da yememek gerekiyor onlarıda yemezsem aynen uyguluyor gibiyim :)
aynen öyle canım .bende zaten bugün başladım.zaten tüm bırakanlarda 2.gün bırakıyormuş genelde.allahım lütfen ya lütfen bozmayayım.kurban bayramına zayıf gitmek istiyorum.ayrıca agustosta bir akrabamızın düğünü var zayıf olmalıyım.inş

A AklinYolu1 dünkü menüyü bildirme hakkımız olsun lütfen yaa.Bak mesela şuan müsaitim dünkü menüyü bildirebilirim.Ama bugünü daha yemedim bitirmedim.Bugun olaki giremedim daha mesela.Yoksa ben de günlük bildirmeye çalışıyorum.

slm.hosbulduk.umarım uygulayabilirim.patates prinç seker paketli ürünler hep yasak.bir hafta uygulasam devamı gelecek biliyorum.günde iki meyve serbest.artık oralardan karsılayacagız seker ihtiyacını.kaç kilo verdin canım 21 günde hatırlıyormusun.genelde kilodan ziyade herkez inanılmaz inceldik yazmış
Ben ramazanda başlamıştım canım.
Sonuna kadar devam ettim.
Bayram sabahı 5 kilo verdiğimi gördüm.
İnceltici etkisi de vardır mutlaka ama ben spor da yapıyorum bir kaç ayda ölçülerimde ciddi incelmeler oldu.
Ayrıca; kahvaltı sonrası baş ağrım, hissettiğim halsizlikler, yorgunluklar, uyku basmaları hepsi geçti çok şükür.
Bayram sonrası tekrar başladım arada küçük kaçamaklar olsada devam ettirmeye çalışıyorum.

Ah aynısı işte hadi sunu yapalım hadi suraya yemege gidelim hadi film izleyelim yanına bira cerez yapalım diye diye sistim :) eşimde aldı üc kilo ama o iki gün ekmek pilav yemesin veriyor
Benim eşim yeni evlendiğimizdeki kilosuyla aynı yaa!
Yiyor ama almiyor nasıl oluyorsa, bu erkeklerdeki metabolizmaya imrenmişimdir her zaman :))

A AklinYolu1
Bu badem olayını ben anlaşıldı hep abartacam.200gr birkaç günde bitti.Bu şekilde devam etsem mi etmesem mi.Ustelik üstüne meyveli yoğurt ve bol meyve de yemedim degil.

X