- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
geçmiş olsun ortimmmmEki Görüntüle 2172631 Ölüyoruuuuummm ooofff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun ortimmmmEki Görüntüle 2172631 Ölüyoruuuuummm ooofff
Çok geçmiş olsun yaEki Görüntüle 2172631 Ölüyoruuuuummm ooofff
Saol ortimmgeçmiş olsun ortimmmm
Aha da kurtuldun. Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2172631 Ölüyoruuuuummm ooofff
Esin için değil kendin için kilo vermen gerekiyor.Supersiin yaa yenj idolum olabilrsin.Insallah ya esimden cok utaniyorm artik
Saol canımCo
Çok geçmiş olsun ya
Allah var esim sen benim gozumde hep aynisin diyo 58 kiloyla evlenmistim oda avutuyo beni ama ben kendim rahatsoz olup utaniyorumAhh bu eşler...benim eşimde kilomdan hoşlanmıyor gerçi kim hoslanir ki zayıflayacağız önce kendimiz için sonra beyimiz için olsun bari
Gecmis olsunnEvet canım ama yok böyle bi ağrı
Zaten kendimi rahatsiz hissediyorum kendim icin istiyorumAha da kurtuldun. Geçmiş olsun.
Esin için değil kendin için kilo vermen gerekiyor.
Günde 1 litre limonlu suya başlıyorsun. Bir limon =1 litre.
Aha da kurtuldun. Geçmiş olsun.
saol canım ama çok acıyo yaaAha da kurtuldun. Geçmiş olsun.
Kusura bakma acıni azaltmak için dondurma ye demiycem:) buz koyabilirsin bant çıktıktan sonra.saol canım ama çok acıyo yaa
Hiç canım çekmiyo gerçekten normaldede aramazdım öyle dondurma yemeyi olsada oluur olmasada zorlanmıyorum az evvel kızım meyve suyu sıkmış 3 erik 1 armut 1 limon kabuğuyla yarım bardak onu içtimKusura bakma acıni azaltmak için dondurma ye demiycem:) buz koyabilirsin bant çıktıktan sonra.
Afiyet olsun şifa olsun..Ben simdi kursa gidiyorum, hocanin icirdigi bitki caylari bizi sarhos ediyor . Aksama gorusuruz.
Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 2172631 Ölüyoruuuuummm ooofff
TeşekkürlerGeçmiş olsun.