• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Çok yorgunum yaa, ayaklarım ağrıyor artık.
Bende bi değişiklik yok bu aralar.
Pazartesiden beri akşam yemekleri misafirlerle oluyor, bu akşam da yemeğe davetliyiz, ve bu yüzden yemek saati 20:30 u buluyor bana göre çok geç, nerdeyse 9'da kalkıyoruz masadan. Böyle olunca gram veremiyorum ben. Halbuki kendi kendime erken hazırlayıp yiyordum ne güzel. Üstelik bugün ayın 26'sı!.. ooof of..

Sevgiye karsi saygimiz sonsuz. :KK53:

Foto yukle derken, tarti resminin sadece rakamlarini istiyoruz.

Tarti resmi sarti var uzgunum.

Aramiza hosgeldin irmak. Aramizda yeterince aktif olursan kilo verecegine inaniyorum. :KK50:

Gecmis olsun ebrar. Umarim ciddi bi sey cikmaz. :KK51:
Tamam O zaman artık bende aranızdayım bugün kahvaltımı yaptım yarın tartı fotosunu yüklesem olurmu?

Pekala. Ayrıca dün 1 saat yürüyüş yaptım birde yoğurt kuru yaptım:confused:
Zerdecalli mi. :confused:

Günaydın kızlar :KK54:
Gunaydin sab. kac gundur seni goremiyoruz . :KK66:

Hosbulduk. Benim de beklentilerim o yonde:dua: Hep birlikte birbirimize destek olarak fazlaliklarimizdan kurtulacagiz:KK50:
Grup ortalamasi cok yukseldi ona gore. :KK53:

Tamam O zaman artık bende aranızdayım bugün kahvaltımı yaptım yarın tartı fotosunu yüklesem olurmu?
Sen resmi bugun yukle ben hallediyorum o kismi. :KK53:

Zerdecalli mi. :confused:

Gunaydin sab. kac gundur seni goremiyoruz . :KK66:

Grup ortalamasi cok yukseldi ona gore. :KK53:

Sen resmi bugun yukle ben hallediyorum o kismi. :KK53:
Geldim şekerim buralardayım artık.
Cumadan sonra 1 ay evdeyim. Yaşasın tatil :))

upload_2018-7-26_9-18-2.jpeg

Kizlar bu @swtyheart in tartisi.77.8 okuyorum ben. Takima hosgeldin swty. :sampiyon:

Helloooooooooooooooooooooo :halay::halay:
Kızlar bugün diyette 2. günüm ve kendimi hafif ve çok mutlu hissediyorummm
artı kızıyorum neden böyle geç başladım diye ama olsun demi zararın neresinden dönersen kardır :kk77:
Yiyerek mi mutlu olmak yoksa yemeyip saglıklı beslenip kilo verince yaşanılan mutluluk mu ?
Ne dersiniz....
bence kesinlikle sağlıklı beslenip kilo vermek, yiyerek yasanılan sey mutluluk değil aslında acının dibi beee:işsiz:
Akşam eşime aldanıp :dondurma: yemeseydim daha iyiydi tabi :KK70:
olsun ilk gün bugün olmayacak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK68:
Anlaşıldığı üzre sabah tartıldım ve sonuçtan çok mutluyummm daha da mutlu olacağım inşallah:21:

Insallah basaranlardan olurum bu benim ciktigim en yuksek kilo bidaha bu kilolari gormek istemiyorum .Peki nasil olcak menumu felan oaylascakmiyiim tarti gunleri var mi
Ben 75.3 lerden düştüm 57 lere. Olmayacak diye bi sey yok.

Menu paylaşıyorsun @fatma7454 u etiketliyorsun.

Onun disinda haftaya çarşamba günü tarti resmini bekliyoruz. Tartı işlerine sena bakıyor.

Basit şekliyle böyle zamanla tempomuza sen de alışırsın.

Sena616 Sena616

Ben 75.3 lerden düştüm 57 lere. Olmayacak diye bi sey yok.

Menu paylaşıyorsun @fatma7454 u etiketliyorsun.

Onun disinda haftaya çarşamba günü tarti resmini bekliyoruz. Tartı işlerine sena bakıyor.

Basit şekliyle böyle zamanla tempomuza sen de alışırsın.

Sena616 Sena616
Supersiin yaa yenj idolum olabilrsin.Insallah ya esimden cok utaniyorm artik

Back