- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Yok oyle bi sey .Grupta dalga geçilme gibi durumlar oluyorsa ona gore yaklasiyim bende kızlar...
Takimda kimse birbiriyle ,kilosuyla ve yedikleriyle dalga gecemez. Takilmak ayri , dalga gecmek apayri konu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok oyle bi sey .Grupta dalga geçilme gibi durumlar oluyorsa ona gore yaklasiyim bende kızlar...
Evet canım dua edinSevgiye karsi saygimiz sonsuz.
Foto yukle derken, tarti resminin sadece rakamlarini istiyoruz.
Tarti resmi sarti var uzgunum.
Aramiza hosgeldin irmak. Aramizda yeterince aktif olursan kilo verecegine inaniyorum.
Gecmis olsun ebrar. Umarim ciddi bi sey cikmaz.
Pekala. Ayrıca dün 1 saat yürüyüş yaptım birde yoğurt kuru yaptımYok oyle bi sey .
Takimda kimse birbiriyle ,kilosuyla ve yedikleriyle dalga gecemez. Takilmak ayri , dalga gecmek apayri konu.
Hosbulduk. Benim de beklentilerim o yonde Hep birlikte birbirimize destek olarak fazlaliklarimizdan kurtulacagizAramiza hosgeldin irmak. Aramizda yeterince aktif olursan kilo verecegine inaniyorum.
Tamam O zaman artık bende aranızdayım bugün kahvaltımı yaptım yarın tartı fotosunu yüklesem olurmu?Sevgiye karsi saygimiz sonsuz.
Foto yukle derken, tarti resminin sadece rakamlarini istiyoruz.
Tarti resmi sarti var uzgunum.
Aramiza hosgeldin irmak. Aramizda yeterince aktif olursan kilo verecegine inaniyorum.
Gecmis olsun ebrar. Umarim ciddi bi sey cikmaz.
Zerdecalli mi.Pekala. Ayrıca dün 1 saat yürüyüş yaptım birde yoğurt kuru yaptım
Gunaydin sab. kac gundur seni goremiyoruz .Günaydın kızlar
Grup ortalamasi cok yukseldi ona gore.Hosbulduk. Benim de beklentilerim o yonde Hep birlikte birbirimize destek olarak fazlaliklarimizdan kurtulacagiz
Sen resmi bugun yukle ben hallediyorum o kismi.Tamam O zaman artık bende aranızdayım bugün kahvaltımı yaptım yarın tartı fotosunu yüklesem olurmu?
TamamdırZerdecalli mi.
Gunaydin sab. kac gundur seni goremiyoruz .
Grup ortalamasi cok yukseldi ona gore.
Sen resmi bugun yukle ben hallediyorum o kismi.
Geldim şekerim buralardayım artık.Zerdecalli mi.
Ben simdi kursa gidiyorum, hocanin icirdigi bitki caylari bizi sarhos ediyor . Aksama gorusuruz.Geldim şekerim buralardayım artık.
Cumadan sonra 1 ay evdeyim. Yaşasın tatil :))
Zerdecal zencefil tarçınZerdecalli mi.
Super uclu.Zerdecal zencefil tarçın
Insallah basaranlardan olurum bu benim ciktigim en yuksek kilo bidaha bu kilolari gormek istemiyorum .Peki nasil olcak menumu felan oaylascakmiyiim tarti gunleri var mi
Ben 75.3 lerden düştüm 57 lere. Olmayacak diye bi sey yok.Insallah basaranlardan olurum bu benim ciktigim en yuksek kilo bidaha bu kilolari gormek istemiyorum .Peki nasil olcak menumu felan oaylascakmiyiim tarti gunleri var mi
Hayır tabiki biz kardeşizGrupta dalga geçilme gibi durumlar oluyorsa ona gore yaklasiyim bende kızlar...
Supersiin yaa yenj idolum olabilrsin.Insallah ya esimden cok utaniyorm artikBen 75.3 lerden düştüm 57 lere. Olmayacak diye bi sey yok.
Menu paylaşıyorsun @fatma7454 u etiketliyorsun.
Onun disinda haftaya çarşamba günü tarti resmini bekliyoruz. Tartı işlerine sena bakıyor.
Basit şekliyle böyle zamanla tempomuza sen de alışırsın.
Sena616