• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Yeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
1.68boy 85kilo yaş 33 evli 2çocuk annesiyim ben hep balık etli biriydim bekarken bile 65-70 arası git gellerle uğraşırdım ama kaç senedir 80nin altına inemiyorum burada sizinde desteğinizle motive olarak bu işi başaracağım inşallah kızlar:KK68:

Yeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
Ben baslayayim o zaman boga burcuyum, bogazima biraz duskunum dogal olarak:dondurma:Bunun sonucunda da kilo almak kacinilmaz bir sonuc:) Hayatimin hic bir doneminde cok zayif degildim zaten:KK45: Meslege baslayana kadar da balik etli olarak devam ettim hep yasantima ama memnundum o halimden:halay: Ogretmenlige baslayinca malum hareketsiz meslek gun boyu hareketsizlik bir de ise servisle gidip gelince kilo almaya basladim. Ama rahatsiz edecek seviyede kilo artisim dogumdan sonra emzirme donemlerimde oldu 84 kiloya kadar ciktim. Iki kere kilo verme seruvenim oldu o gunden beri. Ilkinde sporla 14 kilo vererek 70 kiloya indim. Sporu birakinca 1 yil icinde 4 kilosunu geri aldim. Ikincisinde sporsuz rejim yaparak 11 kilo verdim ve rejimi birakinca 2 yil icinde tamamini geri aldim:kızgın: Simdi bir kez daha denemek ve yaptigim hatalardan aldigim derslerle daha iyisini basarmak istiyorum, tabi sizlerinde desteginizleEn Büyük KK

756F3379-7564-4E12-882A-A0AD2F063A01.jpeg

Kova burcuyumm 23 yasindayim 170 boyunda 77kiloyum. 18 yasindaevlendim 58 kiloydum. buyuk ogluma hamileyken kanamam oldu dusuk tehlikem vardi doktor surekli yatmami sadece tuvalete kalkmami soyledi mecbureb 8 ay yattim kaynanam annem sueekli yemekleri yigdilar onume sen 2 canlisin diyerek.Erken dogum yaptigim halde doguma girerken 83 kiloydum herneyse oglumu buyuturken biraz azimle 65 kiloya kadar dusmustum taki ikinci ogluma hamile kaldim ust uste oldular 2 yas var aralarinda.Kucuk oglumda hem hamilelik hek emzirme derken 78 kiloya kadar ciktim iste.Ben herzamam zayif citi piti bi kizdim simdi beni gorenler inanamiyo dun aksam tartida 79 kiloyu girdum oturup ciddi ciddi agladim bidaha kendime bu kotulugu yapmak istemiyorum bu kadar kilo nasil gitcek korkuyorum

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz grubumuza .Sağlıklı besleniyoruz, cısss lı şeyler yemiyoruz, menümüzü yazıyoruz ,suyu artırıyoruz, evde yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz size güveniyoruz canlarım

Grupta biz aile gibiyiz kuzular, kimse kimse ile dalga geçmiyor, ama çok ciddili takım değiliz arada geyik makara yapıyoruz ,salt diyet grubu değiliz sohbet ediyoruz aynı zamanda .

Annem şeker hastası çarşıdan geçerken pastanenin önünden geçtik ben geliyorum annem arkada, baktım tepsi ile cıssslı hamurlar var deyim siz anlayın. Anne onlar çok sağlıksız, gel sağlıklı şeyler alırız ne yapıyosun dedim. Alsak nolur senaaa diyor,tabii ki ben kazandım almadık.

Grupta biz aile gibiyiz kuzular, kimse kimse ile dalga geçmiyor, ama çok ciddili takım değiliz arada geyik makara yapıyoruz ,salt diyet grubu değiliz sohbet ediyoruz aynı zamanda .
Seni seviyorum sena :KK200: çok güzel özet geçmişsin biz bi takımız arkadaşız ve kardeşiz

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz grubumuza .Sağlıklı besleniyoruz, cısss lı şeyler yemiyoruz, menümüzü yazıyoruz ,suyu artırıyoruz, evde yapabildiğimiz kadar sporla destekliyoruz size güveniyoruz canlarım
Hoşbulduk canım inşallah bu sefer bende kendime güveniyorum :KK36:

Annem şeker hastası çarşıdan geçerken pastanenin önünden geçtik ben geliyorum annem arkada, baktım tepsi ile cıssslı hamurlar var deyim siz anlayın. Anne onlar çok sağlıksız, gel sağlıklı şeyler alırız ne yapıyosun dedim. Alsak nolur senaaa diyor,tabii ki ben kazandım almadık.
:KK9::KK9:

Ben de menumu yazayim.

Sabah:
1 dilim ekmek
Yarim domates
5 adet yesil zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 bardak cay sekersiz

Ogle:
1 orta boy haslanmis patates, 1 yumurta, 1 tatli kasigi kadar zeytin yagiyla yapilmis patates salatasini 1 dilim ekmekle yedim.

Aksama planim: 3 kasik bulgur, 1 tatli kasigi salca ve bol yesillikli yagsiz kisir. Belki yaninda bir bardak ayran.

@fatma7454

Back