- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
olaymış iyiymiş yavvvAynen bende tarti fotosunu yukleyemedm telefonda olmuyo
rahat rahat misss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olaymış iyiymiş yavvvAynen bende tarti fotosunu yukleyemedm telefonda olmuyo
evett o ben oluyorumm herkese selammmmhoşgeldin KK ailesine bebem
ve tabiki aramıza da hoşgeldin
A AklinYolu1 bahsettiğim arkadaş canım oda bizle aktif olacak
kabul edildi dimi
utandırmayasın beni aman
A AklinYolu1evett o ben oluyorumm herkese selammmm
aayyy inşallah@cizen_
A AklinYolu1
arkidişim geldi nerdesin ayolll
hoşgeldin kuzummm
hep birlikte zayıflayruk işte
Ailemiz büyüyorr
Hoş geldinnevett o ben oluyorumm herkese selammmm
Teşekkür ederim canım evimizin cici kızı
İlaç içtim ağrım geçti iyiyim çok şüküraynen ortiii güzelleşiyoruz
sen nasıl oldun bakem
hoş buldummHoş geldinn
Hoşgeldin kuzum aramıza çok sevindim hep beraber bol eksili günlerimiz olsunKova burcuyumm 23 yasindayim 170 boyunda 77kiloyum. 18 yasindaevlendim 58 kiloydum. buyuk ogluma hamileyken kanamam oldu dusuk tehlikem vardi doktor surekli yatmami sadece tuvalete kalkmami soyledi mecbureb 8 ay yattim kaynanam annem sueekli yemekleri yigdilar onume sen 2 canlisin diyerek.Erken dogum yaptigim halde doguma girerken 83 kiloydum herneyse oglumu buyuturken biraz azimle 65 kiloya kadar dusmustum taki ikinci ogluma hamile kaldim ust uste oldular 2 yas var aralarinda.Kucuk oglumda hem hamilelik hek emzirme derken 78 kiloya kadar ciktim iste.Ben herzamam zayif citi piti bi kizdim simdi beni gorenler inanamiyo dun aksam tartida 79 kiloyu girdum oturup ciddi ciddi agladim bidaha kendime bu kotulugu yapmak istemiyorum bu kadar kilo nasil gitcek korkuyorum
ayyy kıyamam yaaaKomşum geldi geçmiş olsuna kek yapmış kahvesinide pişirmiş tepsisiyle gelmiş ben ne yapmadım kek asla yemedim ama çok güzel gözüküyodu itiraf etmeliyim canım çekti
Hoş geldin canım aramıza grubu muz çogaldıkça daha çabuk gidicek bu kilo larhoş buldumm
Kuzum sende hoşgeldin çok mutlu oldum yeni arkadaşlar görünce hastane işlerim vardı yemi farkediyorum bol eksili günlerimiz olsun canımayyy kıyamam yaaa
ilk ödülün kek olsun canım hedefe gelince yada yarıda bile olabilir
Yani şöyle bi 60 göriyim yarım dilim yicem hatta 1 dilim kakolu ıslak kek offfayyy kıyamam yaaa
ilk ödülün kek olsun canım hedefe gelince yada yarıda bile olabilir
Bende telefon uygulaması ile kullanıyorum. Ve bende dosya foto ekleyemiyorumKızlar KK telde uygulama olarak kullanan var mı? öğle yemeğimi paylaşacaktım ama dosya yükleyemedi
neden ki acabası