- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Biraz meditasyona kayalim derim.Aynen duygusal yiyorum .Sırf modum düzelsin diye yiyorum .
Adim cikmis dokuza inmez sekize.Yok ya dalga geçtin demedim zaten sorma şeklin hoşuma gitti sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz meditasyona kayalim derim.Aynen duygusal yiyorum .Sırf modum düzelsin diye yiyorum .
Adim cikmis dokuza inmez sekize.Yok ya dalga geçtin demedim zaten sorma şeklin hoşuma gitti sadece
Yok be yemez bizimkiler.Yoksa siz de kaçamak yaptınız ondan mı gelmiyorsunuz aman Yarabbiii haftaya bugün tartı günü ona göre yeyin ,için, spor ,yapın ,su için, hareketi artırın. Artı geleni cadı kazanına atıcaam
Ya bebisim uzun zamandir Oyle tabak gormemistin gurbet elde, gorunce daldım Allah affetsinValla söyle kız niye yediğini S salinger29
Mübarek böreği yedin, öbür kısıra ne gerek var .Yarın dengele olur mu, sporu yatmadan da yap unutma.
Tam benim tarzımSporda bir arkadaş edindim kız 85 kg 20 yaşında , 3 kg verdi. Diyor ki ekmeği bile kestim şu anda.Abur cubur, karbonhidrat ,şeker ,aklınıza zararlı gelen ne varsa kesmiş .Peki dedim nasıl dayanıyorsun ,zor olmuyor mu ?Diyor ki abur cuburu, hamur işini yemezsem ölmem demi diyor, olaya böyle bakıyor. Ben sağlıklı beslenmeye başlayana kadar neler yerdim diyor, gece yemeleri çokmuş, beyaz yarım ekmeğin arasına salatayı doldururdum diyor ,1 yt makarna da olurdu diyor. 1 makarna kaşıklardım, 1 ekmekten ısırırdım, doysam bile yemeye devam ederdim diyor. Kız kökten beslenme tarzını değiştirdi ve kilo verdi .
Yarın daha dikkatli ol lütfen senden eksi bekliyoruz, güveniyoruz yarın cıss görmeyelim ,kendin için yeme lütfen, eksi görünce kendini ödüllendirirsin az bir miktarla. Hem zaten tadını biliyoruz.Ya bebisim uzun zamandir Oyle tabak gormemistin gurbet elde, gorunce daldım Allah affetsin
Tamam canım ben de çıkıyorum yarın geliceem haydi hayırlı geceler. Yarın lütfen üzmeyin o cıssslı menülerle ,bir sürü sağlıklı yiyecek var .Arkadaslar bugun okulda iki bitki cayi ictim. Simdi etkisini gosterdi. Oyle boyle degil.
Kotulestim biraz cikip uzanicam yarin gorusuruz.
Sena616 sana emanet canim buralari.