ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

günaydın kızlar cumadan beri yokum buralarda oğlumu sünnet ettirdim o yüzden giremedim ve evde dikkatte edemedim açıkcası.sabah tartıldım 80.100 gr

16.07 menüsü
beyaz peynir kaşar haşlanmış yumurta bir havuç bir domates yeşilçay ile
öğlen taze fasulye kavurması yoğurt
ikindi ara öğünü bahçemizde toplanılan erik
akşam karnıyarık yapmıştım onu yerim bol salata ile

günaydın kızlar cumadan beri yokum buralarda oğlumu sünnet ettirdim o yüzden giremedim ve evde dikkatte edemedim açıkcası.sabah tartıldım 80.100 gr

16.07 menüsü
beyaz peynir kaşar haşlanmış yumurta bir havuç bir domates yeşilçay ile
öğlen taze fasulye kavurması yoğurt
ikindi ara öğünü bahçemizde toplanılan erik
akşam karnıyarık yapmıştım onu yerim bol salata ile
Geçmiş olsun oğluna canım. Koşuşturmacadan diyete sıra gelmemiştir bile. Akşam yemeğini yedikten hemen sonra toplu menü yazabilirsin kolaylık olur ben öyle yapıyorum. Tabi akşam yemeği geç saatlere sarkmasın olur mu.

Geçmiş olsun oğluna canım. Koşuşturmacadan diyete sıra gelmemiştir bile. Akşam yemeğini yedikten hemen sonra toplu menü yazabilirsin kolaylık olur ben öyle yapıyorum. Tabi akşam yemeği geç saatlere sarkmasın olur mu.
Allah razı olsun canım akşamları girmek aklıma gelmiyor ya bi şekilde hallederim artık :) iştn 7 de çıkıyorum çocugu alıp eve gitmem 8 8 bucugu buluyor.ister istemez geç kalıyorum ya :KK43:

Limonlu suyumuda içiyorum
IMG_0396.JPG
A AklinYolu1

ben çoktoğundum menümü yazamadım hiç fırsatım olmadı :KK43: ama tam gaz devam kabul edersen
15 TEMMUZ PAZAR
SABAH
.....
1 fincan bitki çayı
1 domates
Peynir
1 yumurta
ARA
.....
Yok
ÖĞLE
.....
yok
ARA
yulaf ezmesi (yoğurtlu)
AKŞAM
....
Yayla çorbası
Muttapa7555 Muttapa7555 gördüğün gibi yemek bile yiyemedim türban nişan grubum vardı :KK43:
Pazar ilk gün olduğu için kabul ediyorum canım diğer günler gece yatmadan yazarsan sevinirim. Diğerlerine de haksızlık olmamış olur

X