- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Belki isleri cikmistir.Sen bekle bence.Benim icin farketmiyor tulip bekleyebilirim ama bu saatten sonra yuklemezler bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki isleri cikmistir.Sen bekle bence.Benim icin farketmiyor tulip bekleyebilirim ama bu saatten sonra yuklemezler bence.
En geç saat 14:00 a kadar yüklenmeyecek miydi zaten. Kurallar böyleydi diye hatırliyorum..Benim icin farketmiyor tulip bekleyebilirim ama bu saatten sonra yuklemezler bence.
Bekliyorum o zaman ama saat 9 a kadar ondan sonra sonuclari aciklarim.Belki isleri cikmistir.Sen bekle bence.
En geç saat 14:00 a kadar yüklenmeyecek miydi zaten. Kurallar böyleydi diye hatırliyorum..
Ayyy canim nasil karpuz istiyor bugunnn. Cok sicak burasiMenüm @fatma7454
09.30
1 haşlanmış yumurta ,1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dl tb ekmek, domates, salatalık, 1 tutam maydanoz, 1 yk yoğurt, şekersiz çay
13.30
Chia tohumlu naneli 5 yk yoğurt
16.00
1 gün kurusu
17.00
1 yt salata ,1 yt yeşil fasulye, 4 üçgen dl karpuz, 3 yk yoğurt, yarım dl tb ekmek
Günü kapattım su 2 lt artırıcam.
Spor yok bugün dinlenme günü yarın sabah gidicem spora.Artık sıvı zamanıı
Aslında 2 -3 üçgen dl yenebilir galiba. Sen komple mi yiyosun oturunca iyi gelmiyor mu bazı gıdalar mesela bulgur yeyince şişerim karpuz seni şişiriyor muAyyy canim nasil karpuz istiyor bugunnn. Cok sicak burasi
Hic bulasmayayim ya yeni duzeldim. Hayaller karpuz , hayatlar lahana
Ben oturunca butun karpuzu bitiririm.Aslında 2 -3 üçgen dl yenebilir galiba. Sen komple mi yiyosun oturunca iyi gelmiyor mu bazı gıdalar mesela bulgur yeyince şişerim karpuz seni şişiriyor mu
Itici arkadaşım beniimBekliyorum o zaman ama saat 9 a kadar ondan sonra sonuclari aciklarim.
2 haftamiz kaldi diye esneklik yapiyoruz artik, sonra arkamdan itici denilmesin.