- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.041
Tesekkur ederimmzinnia senin enerjini çok beğendim. Diyetini ve sporunu güzel yapman, katılımı guzel sağlanan bana da enerji veriyor.
Hem de squatla birlikte yapacagim hayatta olmaz.Muzigi ac hemen basla sonrs
Sort atlet arada squat yap
Misss gibi 2 saat gecer bak
Neyse o yaaaa
Kitaplar kitaplik anladimHem de squatla birlikte yapacagim hayatta olmaz.
Bu kitaplari hep kaldirmistim, gecen hafta lazim oldu cikarttim diplerden..
Aslinda temizlik degil de beni korkutan evin kucuk olmasi. Tam bir duzene sokamamam. Cok kitap var esya var , buyuk bi kitaplik var ama duzenli girmeliyim iste. Kutularim var onun disinda ama isteee amaaa.
Bir yapsam spor icin enerjim gelecek .
Ikiyuzlu olacagina acik sozlu ol guzel bir ozellik.
Soyle diyim, akademik kitaplar var, kisisel gelisim kitaplari var, klasik romanlar var. Melek kartlarimi bile buldum arada. Diyet kitaplari da varmis. Ek olarak cd ler.... Puffff .Kitaplar kitaplik anladim
Toz cok diyorsun.
Sac kurutma.makinasini al tut.uflemis gibi olur.
Annem seramik sanatcisi ev 4 arti 1 gibi atolye seklinde.Soyle diyim, akademik kitaplar var, kisisel gelisim kitaplari var, klasik romanlar var. Melek kartlarimi bile buldum arada. Diyet kitaplari da varmis. Ek olarak cd ler.... Puffff .
Ev de tek odali , hani cok duzenli birisi yapabilir ama bende o duzen yok hic olmadi.Korkuyorum baslayamiyorum.
Annem seramik sanatcisi ev 4 arti 1 gibi atolye seklinde.
Toz ve toprak nasil olur coook iyi bilirimm.
Kitaplarina sarıl yat bence
Kaptin iki yildizi ha .@fatma7454 1,5 saat tempolu yürüyüs
Kizimi derse biraktim cafede bekliyorum. Cayın yanina bir seyler isteyeyim dedim. Ne var diyete uygun.
Hanfenduuuuu pastaneeee buraaa ne diyeti dedi kasada duran 100 kg civari arkadasim.☺
Selanik gevregi aldim.
2 tane onu kemiriyomm.
Garnim accc.
Döner yiicem pidesiz pilavsizzz
Ben de bugunku menumu yazayim. Shock diyet degildir arkadaslar, o diyetin lattesiz olmasi gerekiyor. Ben ise dayanamiyorum sadece bir gun yapabildim.
8:34 yarim coconut latte
09:30 yarim coconut /chicory latte
11:40 bi avuc sam fistik tuzsuz
11:43 2 ceviz 14 badem
12:51 coconut latte yarim
13:26 iki bardak ayran
16:20 bi biber + 1 patates + 1 tabak kasarli pilav+ 2 bardak ayran
N nscckts
Geldim.Listeye gel
Benim yerime de ye.ya ben cok acim popcorn yapayim diyorum
Benim yerime de ye.
Popcorn , tuzlu seyler canim cekiyor benimde. Iyi ki evde yok. Gerci yemem olsa da. O yuzden pilava kasari attim. Pizza havasi verdim.
Ne yedin sen sadece kahvalti yetmez ki.Benim de canim pilav istedi simdi. Ay cok acim ya