- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.341
Evet kimse yazmayınca ortaya karışık yaptım süreleri ayarlayabiliriz... dediğim gibi bilginiz olan sporla ilgili bilgi verebilirainiz ona göre şekillendiririzAynen oyle oluyor.
Dusersin dusersin sana ozel karisimimdan bahsedeyim ozelden. Feytle deniyoruz.
Pogacalarda girmemle cikmam bir olduama seninki guzeldi goz ucuyla baktim.
Toprak onu siz kararlastirin. Dedigim gibi bi fikrim yok. O yuzden dedim , ortada tartisalim, kimse yazmayinca fatma boyle bi plan olusturdu. Dk dk sina esit olamayiz zaten ama bana sorarsaniz.
45 dk leslie = bir saat yuruyus = bir jillian = 1 saat yoga = 30 dk zumba = 30 dk kosu
bız ıkı eş baskül ailesıydıkSen yine esine yediriyormussun
Benim esin bir catal bile almaz pastadan
Hepsini ben yerim
Leslie 3 mil en alt sınırımız yani yoksa eliptik 45 dk da eşit değil ne zumbayla ne platesle seçenek sunmak açısından... çünkü herkesin kapasitesi farklı hani katılımı sağlamak amaçlı en hafifi de olsun en ağırıda... ama yıldız sayıları değişsin diyorsan o konuyu değerlendirelim isterlerse
Aynen oyle oluyor.
Dusersin dusersin sana ozel karisimimdan bahsedeyim ozelden. Feytle deniyoruz.
Pogacalarda girmemle cikmam bir olduama seninki guzeldi goz ucuyla baktim.
Toprak onu siz kararlastirin. Dedigim gibi bi fikrim yok. O yuzden dedim , ortada tartisalim, kimse yazmayinca fatma boyle bi plan olusturdu. Dk dk sina esit olamayiz zaten ama bana sorarsaniz.
45 dk leslie = bir saat yuruyus = bir jillian = 1 saat yoga = 30 dk zumba = 30 dk kosu
Evet kimse yazmayınca ortaya karışık yaptım süreleri ayarlayabiliriz... dediğim gibi bilginiz olan sporla ilgili bilgi verebilirainiz ona göre şekillendiririz
spor konusu zor ıs yaCanim sen ugrastin , cok sagol ortaya karisik yaptin iyi de oldu, zaten bu sekil ilerler . Ilk taslak boyle, dusunun beyin firtinasi yapin ben size gore degistiririm. Herkesin carsamba gunune kadar fikri olmasi acisindan ekledim ben.
Onu bunu bilmem ben carsamba gunu yoga mi yapip bir starimi alirim arkadas.spor konusu zor ıs yaokuyunca bıle yoruldum bugunluk bu spor bana yeter dedım
Bana biraz müsade kızlar gelirim yine azıcık işlerime bakayım... öpeledim hepinizi görüşürüz
bu hafta burclarda bırseyler var mı bır tutukluk
bu hafta bana cok kotu geldı acıkcası verımlı bır hafta olmadı malesef
dun bıtmıs olsun gercekden artıkVardi evet dun bitmesi gerekiyordu.
adresımı aldılar ama hediye yok dahaArkasina duayi yapistir
Hediyen geldimi iletisime gectiler mi :)
Tabi ki geliyoreee , tarti resmi yukluyoreeee.Bana bugünlük de müsaade edin, raporlar bugün biter. Yarın geliyoreeee
Carsambadan onceki sessizlik. IMBD puani 8.8 Turu: KorkuCamları sildim yağmur yağdı !
6.sezona yeni mi geçtin 6 da red John emin ol :)Carsambadan onceki sessizlik. IMBD puani 8.8 Turu: Korku
Bu arada reddd john u nihayet gordum. 6 sezona gectim.
6.sezona yeni mi geçtin 6 da red John emin ol :)