- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.361
Star imiz da yakiyor.
Muttapa7555 TopraKahveBob N nscckts sporrrr bakanlarimizzzz....
Mekik, ters mekik ,triceps dicep , biceps , squat, ip atlama bunlari da genel olarak ekleyelim mi.
45 dk uzerinden degil de sayi olarak.
Mesela kaca kac olabilir.Yarim star , 1/4 star olabilir mesela.
Bunlari da dusunelim bence. Talep var cunku.
Bir de herkes spor bildirimini gunluk yapsin. Haftalik spor bildirimini toplayip sali gunu sonunda sizi etiketlesin. Size extra is cikmasin.
Kiz bu tembellikle kilo mu verilir :). Kalori yakma miktarlarını bulursan cok iyi olur. Böylece esitleme yapabiliriz.Oy o son cümleye bittim :) cok güzel
Kiz bu tembellikle kilo mu verilir :). Kalori yakma miktarlarını bulursan cok iyi olur. Böylece esitleme yapabiliriz.
Saka yaptım be tk alinma. Cok zorlaniyorsan sana baska bakanlık verelim. Sadece tarti için sali günü bizi etiketle yeter.Tembel oldugum dogrudur Ama ve lakin benim kiz hasta gece uyutmuyor gündüz dibimde. Kücük cocukla odaklanma problemi yasiyorum. Simdi anne bu ne yaşinda. Gece de ben uyutuyorum yanina uzanip. Öylece uyuyakaliyorum. Karistiracam diye korktum ne yalan söylim
Saka yaptım be tk alinma. Cok zorlaniyorsan sana baska bakanlık verelim. Sadece tarti için sali günü bizi etiketle yeter.
Anlaştık ama tarti resimleri hala sende:)Ben bunu yapayim zorlanirsam söylerim. Beynimi biraz calistirayim paslanacak yoksa
A AklinYolu1
@_SinsireLLa_
TopraKahveBob
_Makaron_
krizantem3
tulipa
N nscckts
Hannaz
Kızlar yarın tartı günü çok geç saate bırakmazsak sonuçlarıda erken öğreniriz...
Hadi bakalım gelsin kupalar
Ben sonucumu az çok tahmin ediyorum o yüzden de sakin sakin buralardayimBen sabaha burdayim. Bosuna mi kilo verdik. Boyle deyip arti cikmazsam iyidir.
Ben sonucumu az çok tahmin ediyorum o yüzden de sakin sakin buralardayimçok sakin yani ay eksiden geçtim artı olmasam bari
hannaz ben cikarken geldin, sohbet edemicigiz.
Muttapa7555 TopraKahveBob aklima soyle bir fikir geldi.
Bir alt limit koyalim squat , plank gibi kucuk hareketler icin. Sadece ornek , X adet squat , X sn plank gibi. Onlara bir adet gunes verelim.
10 adet gunes de bir yildiz yapsin.
Cok calistim bugunnn cokkk.
Iyi geceler kizlar.
Bende tam bu tarz birşey düşünmüştüm bu hafta eski sistem olsun da haftaya çarşamba ayarlayıp bunu da ekleyelim bence çok güzelMuttapa7555 TopraKahveBob aklima soyle bir fikir geldi.
Bir alt limit koyalim squat , plank gibi kucuk hareketler icin. Sadece ornek , X adet squat , X sn plank gibi. Onlara bir adet gunes verelim.
10 adet gunes de bir yildiz yapsin.
Cok calistim bugunnn cokkk.
Iyi geceler kizlar.