- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.221
Luuuucccyyy aklıma şahane bir fikir geldi bence biz suvivore katılalım acayip zayıflarız orda
A AklinYolu1
O coconut larla hicbi sekilde zayiflanilmaz. Test ettim gordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Luuuucccyyy aklıma şahane bir fikir geldi bence biz suvivore katılalım acayip zayıflarız orda
A AklinYolu1
O coconut larla hicbi sekilde zayiflanilmaz. Test ettim gordum.
Bir profiterol, bir mocha ve 2 kasik bal :)))))))))
Ellerin sistigine gore sende gluten alerjisi olabilir.
Ay glüten alejisi napar ki bi araştırayım belirti var mı varsa bi test ettirem. Profiterol benim canımdı bir zamanlar artık yemiyorum. Her tatlı onun gibi olsun isterdim pastası dondurması kendine has çikolatası ay neyse diyetteyiz şurda tatlıya şiir yazdıracaksınız bana :)))
Emin misin hicbi degisiklik gormuyorum. Gerci bu sene bakmadim hic.Ordakiler tıy gibi ama Lucy
Benim bi tek gobegim sisiyor.Benim de sisiyor. Parmaklarima sigmiyor yüzük.
Emin misin hicbi degisiklik gormuyorum. Gerci bu sene bakmadim hic.
Benim bi tek gobegim sisiyor.
Senin kupa aatttaaaa gitti.Gün gün eriyorlar çöp şişe dödüler , ben sanki gitgide şişkolaşıyorum gibi o kupa benim olmalı
TopraKahveBob , Muttapa7555 bir doktora gorunun bence. Altinda yatan degisik sebepler olabilir. Basit bi neden deyip gecmeyin.
Senin kupa aatttaaaa gitti.
Bana burda en uygunu karpal sendrommudur nedir o şişme ve uyuşma oluyor bıçak kalem makas tarzı şeyleri tutarken uyuşmalar oluyor. Eğzersiden sonra şişme de oluyorTopraKahveBob , Muttapa7555 bir doktora gorunun bence. Altinda yatan degisik sebepler olabilir. Basit bi neden deyip gecmeyin.
Kizlar sporlarinizi not edip toplu söyleseniz toparlamam daha kolay olmaz mi ?
Oy ben zaten hastalik hastasi ne yapin bea ?
Spor yapan yok isin kolay olacak.Kizlar sporlarinizi not edip toplu söyleseniz toparlamam daha kolay olmaz mi ?
Dahiliye'ye gitsen o seni gerekli yerlere gonderir fatma.Bana burda en uygunu karpal sendrommudur nedir o şişme ve uyuşma oluyor bıçak kalem makas tarzı şeyleri tutarken uyuşmalar oluyor. Eğzersiden sonra şişme de oluyor
Günlük yaptıklarımızı yazarken seni etiketleriz zorlanmazsınKizlar sporlarinizi not edip toplu söyleseniz toparlamam daha kolay olmaz mi ?
Hadtalıklarımı sıraya koydum ona göre başlayıp decam edeyimBenim aklima tuzlu , gluten alerjisi geldi. Panik yapma.
Spor yapan yok isin kolay olacak.
Dahiliye'ye gitsen o seni gerekli yerlere gonderir fatma.
Tamamdır kararlaştırıp etiket yaparım herkesi gözden kaçıran olmasınMuttapa7555 TopraKahveBob ile spor durumunu kararlastirin sonra bana yazin. Ilk sayfaya koyarim.
Bildirimleri de ilk uc gun sen sonraki dort gun toprak toplayabilir. Spor yapan arkadaslar ikinizi de etiketlesin.
Tamamdır kararlaştırıp etiket yaparım herkesi gözden kaçıran olmasın
Hadtalıklarımı sıraya koydum ona göre başlayıp decam edeyim