- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.181
Pampa ne hesaplıyorduk şimdi bana bı arttırırken not alayım :))
bu bocek 10 gunde bır yumurtlarmıs her yumurtadan 300 tane cıkarmısHay Allah ya böcek işleri çok sıkıntı tün apartman ilaçlanmalı malesef 4 5 ay sürme dönemi de yumurtaların canlanmasını önlemek için 1 böcek 1 gecede tüm siteyi dılanıp gelebilecek kapasitede oluyormuş. İnternetten araştırsana farklı yada doğal çözümler var mı diye
Spor yapiyor musun hala umarim birakmadin, iste tam senin yarisman .TopraKahveBob ile spor yarismasi duzenleyip starlari dagitir misiniz. Hesaplamalar soyle gerekiyor.
Ornek ;
3 mile leslie bir star ise
ben haftada 7 mile leslie yaptiysam kac star eder gibi.
Daha oturtamadik tam kurallari ama beraber oturtsak iyi olur.
Arkadaslar burasi illa ki kilo verme topigi degil, biz burada birbirimize destek olmak icin buradayiz. Kilo alinir da verilir de . Benim kizdigim seyler bambaska, kimseye kilo aliyor diye kizmam yani. Lutfen kilo aliyorsaniz, yemek ihtiyaci hissediyorsaniz da bu topigi kullanin. Buranin amaci bu. Aaaaaa diye bagirabilirsiniz.
Son hafta olan olaylardan dolayi kendimi yanlis ifade etmis olabilirim ama kesinlikle amacim birilerini kucuk dusurmek ya da rencide etmek degil.
Ona bakarsaniz bastan 15 dk ile spora baslayip , her hafta bes dk arttiracaktik ama herkese uymadi diye kaldirildi.
Oylamaya en basindan beri varim ama oylamada soyle bir sikinti var, 10 kisi isek o 10 kisi o an aktif olamayabiliyor. Eee adaletli oylama icin 10 kisiyi birden beklemek gerekiyor.
Bazi kurallari ben eski yarismalardan , gozlemlerinden belirledim. Ornegin, diger diyet topiklerinde yine takilabilirsiniz ama bu verimli olmaz sizin icin.
Kim neden rahatsiz oluyorsa belirtsin . Her turlu fikre acigim.
Ve bunlar son iki yarismalarim. Bu isi bitirip gulerek , kilo vererek veda edelim.
Yine carsamba günleri haftalik toplam sporlar yazilsin. Herkes leslie mi yapacak? Öyle yapilmayacaksa haftalik süre söylensin. Günde yarim saatten 3,5 saat yapar. Her 3 ,5 saate bir star. Günlük en az yarim saat spor. Leslie yapanlar yarim saati doldurmak icin plates ya da esneme yapabilir
Ben bu topikte milletin çok az yemesinden rahatsızım.Kim neden rahatsiz oluyorsa belirtsin . Her turlu fikre acigim.
Oo kabul neli börek çimentolu mu anında 5 kilo garantiAdresini ver bi tepsi börek yollucam yediğin an +5 kilo alcan garanti veriyorum
aşım napıyosun?
Ben bu topikte milletin çok az yemesinden rahatsızım.
Herkes kayısı yiyor kendimden esintiler göremiyorum şikayetçiyim
Mutfaktan salona gidip gelmek=yürüyüş
En azından latte içKusura bakma senin icin cikolata yiyemiycem. Hele ki bugunku yag yuzdemi gordukten sonra.
En azından latte iç
Diyet topigine mesaj yazmak.Mutfaktan salona gidip gelmek=yürüyüş
Ben bu topikte milletin çok az yemesinden rahatsızım.
Herkes kayısı yiyor kendimden esintiler göremiyorum şikayetçiyim
Oo kabul neli börek çimentolu mu anında 5 kilo garanti
aşım napıyosun?
Yi yi afiyit ılsınPattizli pattizli yen mi çıttır çıttırAllah canımı alsın
Afiyet olsun:)Tam da su an iciyorum .
Diyet topigine mesaj yazmak.
Isimiz yas. Benim tam 10 kilo yagdan vermem gerek.
Tam da su an iciyorum .
Diyet topigine mesaj yazmak.
Isimiz yas. Benim tam 10 kilo yagdan vermem gerek.
Yi yi afiyit ılsın
Afiyet olsun:)
Benimde 7 kilo