- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.721
Merhaba iyiyim Makaron teşekkür ederim sen nasılsın :)merhaba kızlar, bugün nasılsınız?
Benim de hep uyuyasım geliyor nedense :)Bu havalar beni yıprattı bı an önce yaz gelcekse gelsin baharda kafam bı dünya :)
Nazara geldik kizzz :) gözü kalanın gözü çıksınBenim de hep uyuyasım geliyor nedense :)
Nazara geldik kizzz :) gözü kalanın gözü çıksın
Eveet üstümde bi ağırlık bi ağırlık nazardan tabi , verdik kiloları ışık hızıyla nazara geldik
Doğru yazmşsın ama adımı seçememişsinM e g g etiketin çok zor be ya :)
Kaçamak mi yaptın kız :)Bugün tartıyı görünce kalbim tekledi kendimi sıkı bir kampa sokuyorum ödem söktürücü tarifleri alayım kızlar
Yapmadım yapamadım miğdem çok feci çok uyudum ondan mı ki...Kaçamak mi yaptın kız :)
Bencede ayranı dene bıİp atlayıp geleyim ben ya oy oy akşam bende mi ayran içsem sen gibi
1 kilo şahane
Kız koklarken burnunu kullan ağzını değil p zaman yutamazsın yanlışlıklaKurabiyeyi koklarken yuttum yaa tüh , bi daha koklamıcam hiçbişeyi yüzüne bile bakmıcam
Kocamı diyete ikna etmem lazım olmuyor böyle... ortam yoldan çıkmaya çok müsait oluyorBencede ayranı dene bı
Kesinlikle haklısın ben oyuzden eşimle diyete girdimKocamı diyete ikna etmem lazım olmuyor böyle... ortam yoldan çıkmaya çok müsait oluyor
Koklarken nasıl içine cektiysen artıkKurabiyeyi koklarken yuttum yaa tüh , bi daha koklamıcam hiçbişeyi yüzüne bile bakmıcam