- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.681
yedim. galiba 200 gram kadar. az bişey fıstık ve kabak çekirdeği. çok muuuNaptin yedin mi dondurmayi.
Hannaz manevi olarak kalori aldı
Çokça künefe düşündü hain planlar yaptı
Hoşaf masum kalır tüm bunların yanında
yedim. galiba 200 gram kadar. az bişey fıstık ve kabak çekirdeği. çok muuu
Bu ara kabak modaymışBen artik sigara boregini hatirlamiyorum. Ev sebze doldu.
orası öyle :)O kupalar ona kalsin diye oyle yapiyor. Dusmeyin oyununa.
Olmusla yemislige care yok.
Sinsirella'dan beri hep kabak moda zaten. Saat 12 yi gecmesin.Bu ara kabak modaymış
Gerçi ben akşam kabak sote yesem kaç yazar diyet bile beni ciddiye almiy artıh
orası öyle :)
oyyy oy zor iş vesselam:))Sinsirella'dan beri hep kabak moda zaten. Saat 12 yi gecmesin.
Biz artik cag atlayip brokoliye oy verelim. Uc gun sonra kendisiyle ilgili butun deneyimlerimi ozelden paylasicam.
Bana kalirsa kilo verirken dondurmayi tercih etmemelisin. Insani yoldan cikarir o.
Biz bu yola bas koyduk.oyyy oy zor iş vesselam:))
yolun sonunda zayıflamak varsa çekilen çile kutsaldır yeğen.Biz bu yola bas koyduk.
Aferin basarinin yolu, istikrarli olmaktan geciyor.yolun sonunda zayıflamak varsa çekilen çile kutsaldır yeğen.
Gecmis olsun fatmacim.İyi geceler kızlar gözlerim açılmıyor çok uykum ve ağrım var savah görüşürüz
Börek miiiiii biz de isterizzzzGünaydın kozlarnabersiniz oğlana bmrek almaya gidiyorum gazam mübarek olsun
Sağol canım... takıl takıl problem yok eğleniyoruz şurdaGecmis olsun fatmacim.
Paris'ten aldigim anahtarligimi buldum. Uzerinde kozlar var, seni hatirladim gulumsedim.
Savah goruselim. Sana takilmasam olmaz.
Aha hadi yapalım bitsin bu çileBir diyet listesi buldum 10 gunde 8 kilo diyor. Bu hafta isi bitiriyorum.
Kız yazdığımı okuyunca ben bile anlamadım börek olduğunu vallahi bravo bi hasret var ki yazılmadan anlıyorsunBörek miiiiii biz de isterizzzz
Günayddıınn hatunlar
En son tartı resimlerine bakmıştım tekrar girme fırsatım olmamıştı
Psikolojimi bozdunuz
Rüyama girdi topik
Tartı resmi atıcam diye tartılıyorum bi bakıyorum 110 kg
Kan ter içinde uyandım
Neyseki gerçek ile alakası yok en azından şimdilik