- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.741
Kız koklarken burnunu kullan ağzını değil p zaman yutamazsın yanlışlıkla
Koklarken nasıl içine cektiysen artıkçok güldürdün beni Allah iyiliğini versin emi
Kizlar yine bi seminerdeydim. Yapabilir isem bi yarismaya katilicam. Eve gidince görüşürüz. :)
Sagol hannos. :) isin ucunda para ödülü var. Diyet mi kalır bende şimdi :)Allah rast getirsin kolay gelsin Lucy :)
Sagol hannos. :) isin ucunda para ödülü var. Diyet mi kalır bende şimdi :)
Ben bu ara robota bagladim, wcye bile zor gidiyorum akşam da yığılıp kalıyorumMerhaba iyiyim Makaron teşekkür ederim sen nasılsın :)
Bizden sana tam destek Lucyama bizi unutma burda arada dürtükle Bak bu gün kurabiyeyi koklarken yuttum ben
Yarışma senin yaşam tarzın Rabbim gönlüne göre versin canımKizlar yine bi seminerdeydim. Yapabilir isem bi yarismaya katilicam. Eve gidince görüşürüz. :)
Yarışma senin yaşam tarzın Rabbim gönlüne göre versin canım
Para diyetten daha agir basti ahaha.Kurallari okuyorum zamanim az kaldi, daha once gormeliydim. Kismet.
Keske diyet yarismasi olsa isime gelirdi.
Sorun su; millet uc ay once baslamis ben yetisebilir miyim?
Bir iki gun dusunup karar vereyim.
Topik sizin, gule gule kullanin.
Topik sizin derken , ahagitti Lucy , nereye gidiyon valla bak kurabiyeler şurda duruyo tıka basa yedirtme bana
Gelecegime mani olma hannaz. Beni bu seminerler bozdu.
Kupa sizin , kurallar sizin, carsamba gunu de sizin.Ama biz topik kurallar kupa tartı resmi çarşamba günü
Yesene hannaz ne tarz yiyorsun merak ediyorum bi 3-5 tane yeTopik sizin derken , ahagitti Lucy , nereye gidiyon valla bak kurabiyeler şurda duruyo tıka basa yedirtme bana
Yaaaaa diyeti boşveren insaaaaan en sevdiğimmmmmmmKupa sizin , kurallar sizin, carsamba gunu de sizin.
Yaaaaa diyeti boşveren insaaaaan en sevdiğimmmmmmm
E bunlar ne ki bende birşey sandımBenim de diyeti bozdular bugun. Aha da yediklerim simdi de firina patates attim. Tatli ve meyve de vardi ben diyetteyim diye hayir dedim.
8:33 yarim latte
11.00 kahve + kahve
13:00 4 kucuk, ufaciikkk sandwich kasarli , tunali
salata brokoli + pancar koku (cok lezizdi)
13:50 1 latte
15:30 bir kahve
18:20 iki kozlenmis biber + ayran + bir kucuk misir
19:30 bi latte
20:00 tavuk corbasi + 2 ceviz
20:35 2 kucuk misir.
Butun gun kafa sisiriyorlar o yuzden arada yemek ve kahve veriyorlar.
E bunlar ne ki bende birşey sandım