Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar🌸🌸
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
29 Kasım, Cuma günü menüm:
Sabah:

*2 haşlanmış yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*3 ızgara köfte
*3 y.k. erişte
Ara:
*1 yerli muz
*1 kase yoğurt
*Türk kahvesi+1 kare
Akşam yemeğinde, 1 biftek ve salata yiyeceğim.(Akşam yemeğimi 19:00'da yemeyi ve sonrasında birşey yememeyi planlıyorum. Belki yemekten sonra yeşil çay içerim.)
Su:1,5 lt. Akşam 2 lt.ye tamamlarım.
Adımlarım: Şu an 2542 adımdayım. Bugün öğlearasında işyerimden çıkamadım.Gün sonunda güncellleyeyim.
Yarın tartıda herkese bol eksiler diliyorum.🙏🍀🌸💐💕💕
Eki Görüntüle 3511917
29 Kasım, Cuma günü menümü bugün biraz erken paylaşmıştım. Adımlarımı ve suyumu güncelleyeyim Chocolita Chocolita Bonus Bonus 🌸🌸💕💕
Gün sonu adımlarım:4029 oldu. Akşam 1,5 lt. daha su içtim. Bugünün sonunda su miktarım 3 lt. Akşam yemekte 1 bardak da kefir içtim.Yemekten sonra birşey yemedim. Limonlu su içtim biraz, o da tok tuttu sanki. İyi geceler.
1000065171.jpg

Chocolita Chocolita
Kaptanım geçen hafta artı gelme cezam bitti benim yazmayı unuttum🥰
Evet baktım şimdi ❤ ceza egzersizlerinde kanıt şartı var. Bazı adımların görselleri yoktu ama 3 gün lazımdı onları da buldum
İyim elhamdülillah dün lenf bezim alındı açık ameliyatla şükür evimdeyim hava soğuk oluncaya dikiş yerleri sızlıyor ama şükür başka sıkıntı yok
Rabbim şifa versin 🌸
Çocuklar tam karşımda diyet dışı çıtır şeylerden yiyor hani var ya baharatlı, ketçaplı , peynir soğanlı falan ben var ya ölürdüm onun için ama ilk defa leş gibi kokuyor 🥲 niye tiksindim ki ama benim için mükemmel oldu 🤣🤣 canım çekmiyor
Helal olsun şu noktaya gelebilmen çok güzel gerçekten 🔥
Teşekkür ederim. Vallahi sinirlerim çok bozuldu ya dedim bu ne böyle 100 kilo olacağım
Arkadaşlar gereken her şeyi söylemiş. Bende bol su önereyim, mükemmel bir iştah kapatıcı. Hiç canını sıkma. Bence bu süreci güzel yönetebilirsin
Eki Görüntüle 3512066 Eki Görüntüle 3512067

Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Tüm menüm bu değil bugün ilaçların etkisiyle iştahım çok açıldı 1 paket bisküvi yedim
2 çatal peynir
2 yemek kaşığı reçel yedim 🥹
Tedavi sürecinde Egzersiz yapmanda bir sıkıntı var mı canım

Sabah büyük omlet
Yarım dilim peynir
2 dilim ekmek

Şekersiz kahve
Ufak kahve yanı
3 minik çekirdek

4-5 sarma
4 küçük köfte
Patates küçük kase

Suyu çok içemedim bence bugün. Normalde sayarım bugün saymadım
Şiş hissediyorum. Bolca yürüdüm

Eklentiler

• 1000007105.jpg
    1000007105.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 0
📌Haftalık egzersiz cezasına kalan herkes egzersizini tamamladı ⭐

📌Yarın bazılarımız aylık sonuç alacak.
Aylık sonuçta hiç kilo veremeyenler 1 uyarı alır
Sınırın altında verenler 3 gün 10.000 adım veya 40 dk egzersiz yapar.
Detaylar ilk sayfada yazıyor.
Tartıları en geç 15.00 e kadar göndermeyi unutmayalım

📌 Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar
Yüzdeleri unutmayalım
asliogretmen asliogretmen Denp Denp 🤘💥

Hafta başında yaptığım taşkınlıklar yüzünden ben bu haftadan ümitli değilim. Çünkü inanılmaz bir şişlik var. Misafir trafiğim bitmedi. Son zamanlarda daha dikkatli olsam da kurtardığını düşünmüyorum. Malesef 1 günlük taşkınlık bizi 3 gün geriye atıyor. Yazık yani emeklere. Bu hafta çok daha dikkatli olacağım. Ne koşulda olursak olalım o iradeyi gösterebilmek mesele.

Yarın sabah evde olmayacağım. Döndüğümde ilk sayfa güncellemesini ve ilanlarımı yaparım 🤗 hafta sonu böyle olabiliyor. Herkese bol eksiler, hayırlı geceler 💗

Son düzenleme:
X