- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.701
Günaydın bilinç altı çok fenaGünayddıınn hatunlar
En son tartı resimlerine bakmıştım tekrar girme fırsatım olmamıştı
Psikolojimi bozdunuz
Rüyama girdi topik
Tartı resmi atıcam diye tartılıyorum bi bakıyorum 110 kg
Kan ter içinde uyandım
Neyseki gerçek ile alakası yok en azından şimdilik
Günaydın kozlarnabersiniz oğlana bmrek almaya gidiyorum gazam mübarek olsun
Sana borek yok. Tam kilo verme asamasina girmisken.Kız yazdığımı okuyunca ben bile anlamadım börek olduğunu vallahi bravo bi hasret var ki yazılmadan anlıyorsunbeslenme çantasına tıktım hemen koku eve yayılmadan
Günayddıınn hatunlar
En son tartı resimlerine bakmıştım tekrar girme fırsatım olmamıştı
Psikolojimi bozdunuz
Rüyama girdi topik
Tartı resmi atıcam diye tartılıyorum bi bakıyorum 110 kg
Kan ter içinde uyandım
Neyseki gerçek ile alakası yok en azından şimdilik
Ayy çok fenaydı yaNaber maca.Senden karoydun ama Nisa macaydi.
Sana borek yok. Tam kilo verme asamasina girmisken.
Mavi seninle karsilasamadik. Ben burdayken sen yoksun, ben burdayken sen.
Ben de ruyamda %32 yag yuzdemin , 33 e ciktigini gordum. Dedim demek ki dogru yoldayim.
Koklamadım bile börek yemiyorum canım çocuğun beslenmesine aldım. Yemem yemem rahat olNaber maca.Senden karoydun ama Nisa macaydi.
Sana borek yok. Tam kilo verme asamasina girmisken.
Mavi seninle karsilasamadik. Ben burdayken sen yoksun, ben burdayken sen.
Ben de ruyamda %32 yag yuzdemin , 33 e ciktigini gordum. Dedim demek ki dogru yoldayim.
Biliyorum biliyorum. Testi kırılmadan söyleyeyim dedim :)Koklamadım bile börek yemiyorum canım çocuğun beslenmesine aldım. Yemem yemem rahat ol
Bende hasret ne gezer daha 2 gün önce yedim ama yine olsa yine yerimKız yazdığımı okuyunca ben bile anlamadım börek olduğunu vallahi bravo bi hasret var ki yazılmadan anlıyorsunbeslenme çantasına tıktım hemen koku eve yayılmadan
Verirmiyim bilmiyorum ama balon gibiyim malum dönem soonucu olsa gerek miğdemi de bozdum bulanıp duruyor oruç iyiydi ya
Eki Görüntüle 2133626
İçen varsa icmesin :)
Arkadaşlar sabah 7 buçuktan beri uyanığım bol su ve 2 kez de detoks çayımı içtim , açlık hissetmiyorum lâkin midemdeki gurultular susmak bilmiyor .
birşey yemediysen daha çok olur o