Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama kadar nasil gectiSabah kahvaltım yumruk kadar . Yuppiiii :))
hoş geldin canım bunu basarabildigimiz zaman zaten bedenimiz kendisi için uygun olan görünüme kendiliğinden gelecektirSlm kızlar. 1 yumruk Kuralı mantıklı geldi bana. Ilk kez duydum ama denicem. Diyet listeleri bana göre değil . Herşeyden ama az yemek bana uygun olan.
diyetler bizi mahvediyor canım bedenimizi dinlemeyi bize unutturuyor bende her türlü envai çeşit diyet yaptım bissürü kilo da verdim hep geri aldım çünkü diyeti hayat şekli yapmak zor hatta imkansız bi süre sonra sadece stres yaratıyor yapamıyor sun suçluluk pişmanlık seni kovaliyor ben öyle bi noktaya geldim ki psikiyatriste gittim sora araştırırken gozde ce diye bi kızın videosuna rastladim o kadar çok bana benzer yasantisindan bahsediyordu ki bi kampa katılmış onu araştırınca deniz egece yi buldum internetten videoları izledim kitabını okudum benzer bissürü daha kitap okudum ve kafamda diyetlere muhtaç olduğumuz düşüncesini sildim iki aydır çabalıyorum ne istersem onu yiyorum miktara dikkat ederek bazen çok çok fazla yediğim oluyor ama hemen kendime gelmeye çalışıyorum kilo vermedim ama daha önce diyetlerde sonra hiç olmayan bişi kilo da almadım koruyorum zaten bu yönteme bi 15 kilo verip başladım deneyeyim başlanacak bişi değil çünkü bu karşılaştım diyeyim o yüzden işte böyle canım forumda guldemirin başarı öyküsü var onu oku bak ne demek istediğimi tam anlayacaksın ben onu ağlayarak okudum ve bana ilham olduMakbule cvp için tesekur ederim
Zamanında 35 kilo vermiş ama şuan iradesizligin dibini yaşayan biri olarak banada uygun geldi iş yerinde yemek çıkıyor benimde ve mecbur yiyorum
Ve bunca diyet bilgimden çıkardığım olay , herşeyden yemek ve az yemek baştan itibaren okumaya calisacahim
Harika canımBu gun. Galiba 9. Gun oldu amamidem kuculmus gercekten
Tam olarak ilk gün sayılmaz. Öncesi var. Dönüm Noktası 28 Nisan . Yediklerime dikkat etmeye başlamıştım. Bu topic sayesinde farklı yeni bilgiler edindim. Mesela tüm diyetisyenler kalorisi az olan şeylerden istediğimiz kadar yiyebilecrğimizi söylüyor. Bana mantıklı gelirdi hep Takı bir yumruk Kuralı ile tanışıncaya dek.Aksama kadar nasil gecti
Hep birlikte inşallah senin yazılarını görmüştüm canım ozan Tuncerle ilgili idi galiba topigun benzer şeyler galiba zatenyarindan itibaren acikinca ye doyunca birak yöntemine başlıyorummm :)(
diyetlerle zihinsel yemelerle oyle bir bozduk ki ayarlarimizi durum vahim cidden. ilk once aclik tokluk nedir onu ogrenecegim.sonra insallah sizler gibi yumruk kadar yeme calismasi yapacagim.
arkadaslarr ben 36 bedene girecegimm. incecik bacaklarim olacak. ahandaa suraya yaziyorum. hep ozendigim ve hep olmasını istedigim şey.
yeter ki isteyelim yapamayacagimiz sey yokkkk