aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

Slm kızlar. 1 yumruk Kuralı mantıklı geldi bana. Ilk kez duydum ama denicem. Diyet listeleri bana göre değil . Herşeyden ama az yemek bana uygun olan.
hoş geldin canım bunu basarabildigimiz zaman zaten bedenimiz kendisi için uygun olan görünüme kendiliğinden gelecektir

Makbule cvp için tesekur ederim
Zamanında 35 kilo vermiş ama şuan iradesizligin dibini yaşayan biri olarak banada uygun geldi iş yerinde yemek çıkıyor benimde ve mecbur yiyorum

Ve bunca diyet bilgimden çıkardığım olay , herşeyden yemek ve az yemek baştan itibaren okumaya calisacahim
diyetler bizi mahvediyor canım bedenimizi dinlemeyi bize unutturuyor bende her türlü envai çeşit diyet yaptım bissürü kilo da verdim hep geri aldım çünkü diyeti hayat şekli yapmak zor hatta imkansız bi süre sonra sadece stres yaratıyor yapamıyor sun suçluluk pişmanlık seni kovaliyor ben öyle bi noktaya geldim ki psikiyatriste gittim sora araştırırken gozde ce diye bi kızın videosuna rastladim o kadar çok bana benzer yasantisindan bahsediyordu ki bi kampa katılmış onu araştırınca deniz egece yi buldum internetten videoları izledim kitabını okudum benzer bissürü daha kitap okudum ve kafamda diyetlere muhtaç olduğumuz düşüncesini sildim iki aydır çabalıyorum ne istersem onu yiyorum miktara dikkat ederek bazen çok çok fazla yediğim oluyor ama hemen kendime gelmeye çalışıyorum kilo vermedim ama daha önce diyetlerde sonra hiç olmayan bişi kilo da almadım koruyorum zaten bu yönteme bi 15 kilo verip başladım deneyeyim başlanacak bişi değil çünkü bu karşılaştım diyeyim o yüzden işte böyle canım forumda guldemirin başarı öyküsü var onu oku bak ne demek istediğimi tam anlayacaksın ben onu ağlayarak okudum ve bana ilham oldu

İyi geceler hanımlar S selalmaz topigin canlanıyor be güzel hepimiz inşallah bedenimize kulak vermeyi hatirlayacagiZ hatirlayacagiZ diyorum çünkü diyetlerle unuttuk hep birilerinin bizim neyi ne zaman yemem gerektiğine karar vermesinin daha iyi olduğuna inandirildik ve bedenimize aramızi döndük ama şimdi bunun farkındayız ve bedenimizi dinleyerek ona iyi bakmaya söz verdik artık o ne isterse Ve ne zaman isterse yemeyi hatirliyoruz hepimiz böylelikle ideal bedene kavuşuyoruz

Bu arada bende bugün 3 ogun yedim yumruk kadar geç kahvaltı ettim bedenimi dinledim ve acikmayi bekledim sonra da bi ara yaptım hurma ve kahveyle bir kaç da ceviz yedim hurma ve cevizlerin toplamı da 1 yumruk kadardı akşam yedim birde yine yumrugum kadar

Belki uygulayanlar 9 gunde mide bukadar nasil kuculecek falan demesinler ben araara yapiyordum ama emin olunki 21 g un nluk surecin sonunda farki anlayacaksiniz

Bu gun arkadasimla sohbet etme firsatim oldu beni hep diyet yapan birisi olarak bildigi icin genemi diyettesin dedi hayir yeni yedim tokum ayrica diyet cok sakincali deyince cok sasirdi ben konusmadan kendisi bu aralar yemeklerden kendimi sogutmaya calisiyorum beyin olarak dedi ve bu aralar ne gorsem midem bulaniyor dedi bende sakin beyne boylebir mesaj verilirmi dedim ve bahsettim en buyuk cozum yumruk kadar yemek diye bayagi bir sohbet ettik

Aksama kadar nasil gecti
Tam olarak ilk gün sayılmaz. Öncesi var. Dönüm Noktası 28 Nisan . Yediklerime dikkat etmeye başlamıştım. Bu topic sayesinde farklı yeni bilgiler edindim. Mesela tüm diyetisyenler kalorisi az olan şeylerden istediğimiz kadar yiyebilecrğimizi söylüyor. Bana mantıklı gelirdi hep Takı bir yumruk Kuralı ile tanışıncaya dek.

Akşam yemeğimi 5 de yedim. Yumruğu geçti.yediklerimin yanında koca bi bardak ayran içtim çünkü. Ama tıka basa doyduğumu hissettim. Yaklaşık bi saat sonra bi kupa Çay ve yanında bikaç minik kurabiye. Sıvı tüketimi önemli . Onun için su . Ama Yudum Yudum . Ve şu saat oldu açlık krizine girmedim. Gercekten herşey kafada bitiyor.

Umarım yeni beslenme alışkanlığım işe yarar. Diyet listeleri kalori Hesabı yok. Adını bile duymadığımız besinler ile uğraşmak yok. Tatsız tuzsuz derdi yok. Ne yersen ye ama Ölçü belli :))

Ve en önemlisi yalnız Değilim . Eşimde benimle beraber. Oda aynı taktikleri deniyor. Kadınlar kulübü okadar faydalı ki tüm ailece uyguluyoruz

yarindan itibaren acikinca ye doyunca birak yöntemine başlıyorummm :)(

diyetlerle zihinsel yemelerle oyle bir bozduk ki ayarlarimizi durum vahim cidden. ilk once aclik tokluk nedir onu ogrenecegim.sonra insallah sizler gibi yumruk kadar yeme calismasi yapacagim.

arkadaslarr ben 36 bedene girecegimm. incecik bacaklarim olacak. ahandaa suraya yaziyorum. hep ozendigim ve hep olmasını istedigim şey.

yeter ki isteyelim yapamayacagimiz sey yokkkk

Hepimiz ayni seyleri dusunuyor hepimiz ayni seyleri yasiyoruz
Insan ne kadar ozhur hissediyor ama ilk zaman bunu uygulamak cok zor geldi bana hatta diyotumya gecebile yedim sirf diyet psikolojisinden arinnak icin zihnime bak ben diyette degilim demek icin
Ben artik yemegin yanindaki ayrani bile az icebiliyorum cunku yumrukkakadar. Yemek yiyecem ayran icecem mide. Almiyor balon gibi dusunun mudeyi hatta yapin kalkin bir balon alin icine bir su bardagi su koyun br bakin sonra bur iki su bardagi kadar koyun bir bakin bunu yapmasakta balonun genisledigini tahmin edebiliriz ama bunu beyniniz gorsel olarak gorsun daha sonra yumruk kadar yemehi daha rahat kavraa ve kabullenirsiniz

yarindan itibaren acikinca ye doyunca birak yöntemine başlıyorummm :)(

diyetlerle zihinsel yemelerle oyle bir bozduk ki ayarlarimizi durum vahim cidden. ilk once aclik tokluk nedir onu ogrenecegim.sonra insallah sizler gibi yumruk kadar yeme calismasi yapacagim.

arkadaslarr ben 36 bedene girecegimm. incecik bacaklarim olacak. ahandaa suraya yaziyorum. hep ozendigim ve hep olmasını istedigim şey.

yeter ki isteyelim yapamayacagimiz sey yokkkk
Hep birlikte inşallah senin yazılarını görmüştüm canım ozan Tuncerle ilgili idi galiba topigun benzer şeyler galiba zaten

Hareket edecek şeyler de bulmali yaa ben universitedeyken okulun jimnastik salonuna giderdim üç gün diğer günler mutlaka yürüyüş yapardım pilates yapardım ve müthiş hissederdim kendimi o günleri özlüyorum ama şimdi çocuk var is var öyle yerlere Yetişmek zor oluyor ama evde keyif alarak yapacağım bişiler bulmak lazım

X