Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım cümlenin çocuklarını aynen öyle bi diyorum oldu bu iş sonra bi bakıyorum yine yemeğe gomulmusum ama kilo almıyorum bu da çok büyük bir artı
Bende tartilmiyorun sanki bana da inceldigimi gibi geliyor inşallah olur yaa o kadar çok istiyorum ki incecik olmayı ama metobolizmam da hızlandı bencebak olumlu ve şükretmeyi bilirsekl hepsi olur allahın izni ile
ben şu an tartılmıyorum
ama kendimi çok iyi ve incelmiş olarak hissediyorumm
Bende tartilmiyorun sanki bana da inceldigimi gibi geliyor inşallah olur yaa o kadar çok istiyorum ki incecik olmayı ama metobolizmam da hızlandı bence
İnşallah canim tsk ederimolacak sadece kendine inan gerisi olur inş.
İnşallah canim tsk ederim
Uzun suredir tartilmiyorum ama bundan 1 ay 2 ay once bir tartilayim dedim normalde kendimi zayiflamis hissediyorum tartildim ayni 64 geldim ve o kadar inanmisimki tariya inanmadimbak olumlu ve şükretmeyi bilirsekl hepsi olur allahın izni ile
ben şu an tartılmıyorum
ama kendimi çok iyi ve incelmiş olarak hissediyorumm
Evet haklısın.Bir de insan vücudunu tanımalı .Örneğin ben hemen kilo alabilen birisiyim.Bundan önceki zamanlarda kendimi sıkayım şu 10 kiloyu vereyim de bir daha kilo konum olması diyordum ve devamlı içimden bir ses yemek yemeğe yönlendiriyordu beni.Ama şimdi bir karar aldım.Ben hayatım boyunca yediklerime dikkat etmesi gereken biriyim.10 kilo versemde iştahlı biri olduğum için yine aynı kiloya dönerim.Sağlıklı yaşamak,karbonhidratlardan uzak durmak,bol su bol hareket benim yaşam tarzım olmalı dedim.Şu anda onu uyguluyorum.Kilo vermeye de başladım ve sadece o an yemekte olduğum şeyin sağlıklı olup olmadığını düşünerek.Dahası şu an henüz orta yaşlarda olduğum için sadece fiziken beni rahatsız eden kilonun birkaç sene sonra hastalık olarak da bana dönüş yapmaya başlayacağına inandım.Arkadaşın da dediği gibi yemekten başka bir hobi bulmalısınız kendinize.Ben kitaplara yöneldim size de tavsiye ederim.Kitap tavsiyesi isteyenler özelden mesaj atabilir.Sağlıkla kalın...Çeşitli hobiler de edinebilirsiniz. sonuçta beynin ilgisi dağılıyor.
Aynen bende acayip istahliyimdir. Kilo alınca da ilk yüzüm şişer. Çok agır hissederim kendimi. Şimdi yiyeceğim şeyleri yemeden önce benim vücudumun bu kadara ihtiyacı var değip ona göre yiyorum. Fazlasınâ ihtiyacım yok diyorum. Beynimi ve midemi ben yönetiyorum. Beynim ve midem beni yönetmiyor. Sabahları egzesizde yapmaya başladım. Enerjim biraz daha yükseldi.Evet haklısın.Bir de insan vücudunu tanımalı .Örneğin ben hemen kilo alabilen birisiyim.Bundan önceki zamanlarda kendimi sıkayım şu 10 kiloyu vereyim de bir daha kilo konum olması diyordum ve devamlı içimden bir ses yemek yemeğe yönlendiriyordu beni.Ama şimdi bir karar aldım.Ben hayatım boyunca yediklerime dikkat etmesi gereken biriyim.10 kilo versemde iştahlı biri olduğum için yine aynı kiloya dönerim.Sağlıklı yaşamak,karbonhidratlardan uzak durmak,bol su bol hareket benim yaşam tarzım olmalı dedim.Şu anda onu uyguluyorum.Kilo vermeye de başladım ve sadece o an yemekte olduğum şeyin sağlıklı olup olmadığını düşünerek.Dahası şu an henüz orta yaşlarda olduğum için sadece fiziken beni rahatsız eden kilonun birkaç sene sonra hastalık olarak da bana dönüş yapmaya başlayacağına inandım.Arkadaşın da dediği gibi yemekten başka bir hobi bulmalısınız kendinize.Ben kitaplara yöneldim size de tavsiye ederim.Kitap tavsiyesi isteyenler özelden mesaj atabilir.Sağlıkla kalın...
nasil gidiyor canimBen hala devam yumruk kadar yemeye
Yuruyuste yapiyorum 3 gundur
Vallahi bilmiyorumki canim ya bariz bi zayifladim diyemem acaba yumruk kadar yemeyi ayarlayamiyormuyum bilemiyorumki ama halimden memnunum yasak yok istedigin her seyi yumruk kadar yeme dahilinde yiyebilmek guzel ama asil yememiz gerekenlere odaklanmak yani yasak yok ama tutupta her daim ekmek yemek degil kendimize ekmegi az yemeliyim telkininde bulunmak degilde diger salata sebze yemegi su sebze gibibseylere odaklanmak bakalim si anda sikayetci degilim ama cevreme bakiyorum diyet yapanlari inceliyorum resmen zincire vurulmuslar gibi geliyor ah o zincir bir kirilirsa her seyi yiyeceklermis gibi bir bakislari var kesinlikle bir daha diyete bas vyrmayi dusunmuyorum en onemli 3 ilkenasil gidiyor canim
Akşam yemeğinde diyelim ki kuru fasulye,pilav,cacık var.Bunların hepsinin toplamı mı bir yumruk olacak? Bende diyeti bıraktım.Çünkü her yediğimden suçluluk duymaya başladım.Buda beni mutsuz etmeye başladı.Yasak yok, sadece acıkınca yiyiyorum, doyunca yemeyi bırakıyorum.Ama arada tokken de yediğim oldu ama iki gündür düzene girdi.Yediğim yemeklerin bana enerji verdiğini ve sağlıklı olamamı sağladığını düşünerek yiyorum.Vallahi bilmiyorumki canim ya bariz bi zayifladim diyemem acaba yumruk kadar yemeyi ayarlayamiyormuyum bilemiyorumki ama halimden memnunum yasak yok istedigin her seyi yumruk kadar yeme dahilinde yiyebilmek guzel ama asil yememiz gerekenlere odaklanmak yani yasak yok ama tutupta her daim ekmek yemek degil kendimize ekmegi az yemeliyim telkininde bulunmak degilde diger salata sebze yemegi su sebze gibibseylere odaklanmak bakalim si anda sikayetci degilim ama cevreme bakiyorum diyet yapanlari inceliyorum resmen zincire vurulmuslar gibi geliyor ah o zincir bir kirilirsa her seyi yiyeceklermis gibi bir bakislari var kesinlikle bir daha diyete bas vyrmayi dusunmuyorum en onemli 3 ilke
Su icmek
Yumruk kadar yemek
Ve yasak koymadan faydali seylere yonelmek ilgiyi arttirmak