aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

İyi geceler kızlar
Makbule tamda beni anlatmissin vallahi başla bırak başla bırak bittim artık
Yesem suçluluk hissediyorum
İşte bu yüzden kilo vermek bi yana hayat kalitesini geri kazanmak için bile olsa yemeklerle aramızdaki ilişkiyi duzeltmeloyiz temelde bütün yiyecekler enerjidir sağlıklı ya da sağlıksız gıda yoktur dünyanın farklı yerlerinde bissürü farklı şeylerle beslenen insanlar var hepsi de sağlıklı şekilde hayatlarını sürdürüyor bizim düşüncelerimiz bize kilo aldırıyor eğer bisiyi yerken bu bana kilo yapar diye yersek kesinlikle o kilo yapar bak zayıflara ne isterlerse yiyorlar hiç bu bana kilo yapar demiyorlar ben ne yersem yiyeyim kilo almam diyorlar ve sonuca bak gerçekten de öyle çünkü beynimiz biz neyi emredersek onu yapıyor :işsiz:bizim temel sorunumuz besinlerle aramızdaki ilişkiyi bozmuş olmamız bunu düzenleyip bedenimize kulak vermeyi hatırladığımizda onun ihtiyaçlarını dinlemeyi Ogrendigimiz ve ona göre bwslendigi mizde zaten beden ideal şeklini alacaktır :KK28:

Hepimiz ayni seyleri dusunuyor hepimiz ayni seyleri yasiyoruz
Insan ne kadar ozhur hissediyor ama ilk zaman bunu uygulamak cok zor geldi bana hatta diyotumya gecebile yedim sirf diyet psikolojisinden arinnak icin zihnime bak ben diyette degilim demek icin
Ben artik yemegin yanindaki ayrani bile az icebiliyorum cunku yumrukkakadar. Yemek yiyecem ayran icecem mide. Almiyor balon gibi dusunun mudeyi hatta yapin kalkin bir balon alin icine bir su bardagi su koyun br bakin sonra bur iki su bardagi kadar koyun bir bakin bunu yapmasakta balonun genisledigini tahmin edebiliriz ama bunu beyniniz gorsel olarak gorsun daha sonra yumruk kadar yemehi daha rahat kavraa ve kabullenirsiniz
Aynen bende canım mesela hafta sonu kahvaltı geç yapılıyor malum ikindi gibi acikip bişiler yiyorsun e sonra gece acıkıyorum bakıyorum hemen aklıma o gece bişi yenmez diyen diyet listeleri geliyor sonra diyorum ki sen diyette değilsin bedenin her şeyin iyisini biliyor hemen soruyorum canım ne istiyor burada ilginç olan bişi var ilk bu yöntemi denemeye başladığımda canım abur cubur istiyordu mesela kremalı bisküvi falan O dönemde yedim şu anda canım istemez oldu o abur cuburları şimdi mesela soruyorum gece biraz peynir domates falan istiyor bedenim bende yumruk ölçüsünü ayarlayıp yiyorum yine de kendimi dinliyorum doydugumu hissedersen bitirmeye çalışmiyorum bunu da adamın gerekiyor bize hep yemegin zor kazanildihi nimete saygı göstermez öğretildi oysa ihtiyacimizdan fazlasını atamak için yemek çok da saygılıca değil bu sefer bedenimize saygısızlık yapıyoruz ihtiyacı olmadığı halde veriyoruz o nedenle bunu da asmaliyiz diye düşünüyorum bir lokma da olsa sonraki öğünde yenmek üzere koyabilmeliyiz ya da qtabilmepiyiz bazen çöpe atmamak için yediğimiz de bedenimize çöp muamelesi yapmış oluyoruz oysa bedenimiz ruhumu zu taşıyor ona en iyi şekilde bakmaliyiz bedenimiz ruhumuzun mabedi uzun yazdım kusura bakmayın o kadar doluyum ki bu yıllardır yaptığım diyetler yüzünden nasıl da bedenime ruhuma zarar verdiğimi gördükçe daha çok doluyorum

Olabilir tabiki ama ben yumruk a
Kadar yeme olayını yapamayabilirim çünkü çalışıyorum acikirim her anda bişiy yiyemen

Bugün oldu galiba emin değilim ikindi 2 ye kadar bişi yemedim aciktigimi hissetmeye istedim ve sonra iki kere yumruk kadar öğün yaptım spor yine yok

Yemekten sonra yarım çikolata ve 1 tane cokoprens yedim aç da değildim tamamen duygusal açlık
Evet kesinlikle nedenine inmek lazim ben neden duygusal aclik yasiyorum galiba diye dusunurken cocuklugumda cokta varlikli degildik babam yurt disindayken para gonderdiginde annem cok guzel yiyecekler atistirmaliklar alirdi ve evdekilere sayarak dagitirdi falan simdi alma imkanim var hemde istedigim herseyi acaba onun doyumsuzlugumu bendeki diye dusunmustum

Ilk etaplarda bu oluyor bende resmen bu asamalarda gectigimde yumruk kadar yedigim icin durmadan birseyler yiyebilirim dusuncesi olusmustu ac olup olmadigimi anlayamiyordum ama su anda tok isem canim istemiyor ve aciktigimdada resmen midemin kazindigini hissedebiliyorum ki bunlarla mucadelem 4-5 ay oldu ve benim asil kilo vermem su anda baslayacak ins

Evet kesinlikle nedenine inmek lazim ben neden duygusal aclik yasiyorum galiba diye dusunurken cocuklugumda cokta varlikli degildik babam yurt disindayken para gonderdiginde annem cok guzel yiyecekler atistirmaliklar alirdi ve evdekilere sayarak dagitirdi falan simdi alma imkanim var hemde istedigim herseyi acaba onun doyumsuzlugumu bendeki diye dusunmustum
Bende de annem de kilolu kendimi bildim bileli annem diyet yapar çocukken abur cubur istediğimde hep bana kisarak vermeye çalışırdi kilo Almaya yim diye mesela çikolata verecek yarısını verirdi bende onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum

Bende de annem de kilolu kendimi bildim bileli annem diyet yapar çocukken abur cubur istediğimde hep bana kisarak vermeye çalışırdi kilo Almaya yim diye mesela çikolata verecek yarısını verirdi bende onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum

bence yediklerinde pişmanlık duymadan kilo aldırmayaca duygusu ile yersen sorun olmayacağını diye düşünüyroummm

fırsat buldukca deniz egece videolarını izle

bu işlerden birden olacak şeyler değil

Bu gun 5600 adim atmisim bakalim yarin nasil bir performans bekliyor beni

bende dün akşam fitnsblender yaptım çok güzel tavsiye ederimmm

bence yediklerinde pişmanlık duymadan kilo aldırmayaca duygusu ile yersen sorun olmayacağını diye düşünüyroummm

fırsat buldukca deniz egece videolarını izle

bu işlerden birden olacak şeyler değil

bende dün akşam fitnsblender yaptım çok güzel tavsiye ederimmm
Öyle düşünmeye çalışıyorum yediğim her şey süte dönüşüyor diyorum kendime emziriyorum da ben

X