aliskanliklari degistirerek kalici kilo verme

Kurallar var yasaklar yok bu 1. Kural
Kilomuzdan bahsetmek yok kilo sohbetleri yok sadece burda degil gunluk hayatimizda ben en son bu konuya yonelmeden once artik beni goren herkes diyettemisin diyorlardi ve herkesle her sohbetim kilo vermek ti konu donum dolasip kilo vermeye gelirdi korkunc bir durumdaymisim

Ben bunu yiktim artik kilodan konusmuyorum hatta tartilmiyorum cunku birisi kilomu sordugunda tartilmadigim icin. Konusacak bir seyde olmuyor☺

Kendimi o kadar cok inandirmisimki en son tartildigimda aylar once 64 lerdeydim uzun sure tartilmadim ve kendimi 59 gibi hissediyordum sinra bir ara dayanamayip tartildim tarti gene 64 63 lerde olmasina ragmen resmen tartiya inanmadim hi dedim demekki dusuncelerimi temizlemeye baslamisim dedim ve uzun suredirde tartilmiyorum

Bende bugün yapışkanlı stiker ler yapıştırayim diyorum :)
Algi cok onemliymis hayal etmek beyni kandirmak inandirmak nasil yani sporcular yapamadiklari bir hareketi once hayal ederlermiş ama surekli beyinlerinde canlandirirlarmis ve beyin kabul ettikten sonra bedeni yönlendirirmis buda onun gibi 54 kilo iken giydigim bir etegim var kucucuk beli olan onu yatak odasina astim

Peki size birsey sorayım. Okumuş araştırma yapmis biri olarak siz olsanız hangisini yaparsınız ? Spor merkezine üyeyiz ailece. Bu aksam esim spora gidecek. Bende çocuğumu alıp onla gitsem diyorum. Yüzmek için. Âma evde iş çok. Kalıp temizlik mi yapsam. Ama kalsam yapamıyorum. Psikolojik sanırim. Dün eve 5 de geldim . Hiç birşey yapamadım.
Beynimi nasıl sartlandirailirim?

Hatta su icme aliskanligi kazanmak icin yani yeni kod olusturmak icin telefonuma su icme hatirlayıcısı indirdim ve her 15 dk beni uyariyor su saglik icin onemli su ic diye o anda icmesemde beynime yeni kodları yuklemis ve guclendirmis oluyorum

Ne konusursak onu yasiyoruz aslinda nasilmi
Gecenlerde aydinli bir arkadasla sebze yemeklerinde konusuyoruz ve sebze kabak kabak biyle guzel soyle yemegi olur derken aksam kendimi eve zor attim ve evde yemek olmasina ragmen kabak pisirdim ve o kadar lezzetle yedimki asermis gibi anlatmak istedigim bu

Peki size birsey sorayım. Okumuş araştırma yapmis biri olarak siz olsanız hangisini yaparsınız ? Spor merkezine üyeyiz ailece. Bu aksam esim spora gidecek. Bende çocuğumu alıp onla gitsem diyorum. Yüzmek için. Âma evde iş çok. Kalıp temizlik mi yapsam. Ama kalsam yapamıyorum. Psikolojik sanırim. Dün eve 5 de geldim . Hiç birşey yapamadım.
Beynimi nasıl sartlandirailirim?
Canim bu konuda bir uzman gibi degilde kendi yasanmisligimdan ornek verebilirim calisan insanlarin kendisi icin birseyler yapmasi okadar onemliki hele birde anne ise cunku eger kendimeze zaman ayiramaz isek yani yuzmek seni rahatlatip mutlu edevek ise git sporunu yapki spor insani dinc tutar stresi azaltir hep is evde calis disarda calis sonra cocuklarimiza karsi sanirsiz ve sinirli olabiliyoruz ayrica ven ilk dogumumdan sonra 75 kilodan 54 e indihimde o kadar cok yuruyus bandimi kullaniyordumki okuldan gelip en az bir saatte hizli tempoda yiruyup sonrada evimin isini yapiyordum cunku dinc oluyordum hem komsum hem arkadasima derdi nasil hemen okuldan gelince spor yapip birde isleri bitirebiliyorsun diye sasiriyordu ben okuldan gelincekumu kaldiramiyorum diyordu ve ayrica spor yaptigim sene hic hasta olmuyordum bence biyle.dusunmelisin

Canim bu konuda bir uzman gibi degilde kendi yasanmisligimdan ornek verebilirim calisan insanlarin kendisi icin birseyler yapmasi okadar onemliki hele birde anne ise cunku eger kendimeze zaman ayiramaz isek yani yuzmek seni rahatlatip mutlu edevek ise git sporunu yapki spor insani dinc tutar stresi azaltir hep is evde calis disarda calis sonra cocuklarimiza karsi sanirsiz ve sinirli olabiliyoruz ayrica ven ilk dogumumdan sonra 75 kilodan 54 e indihimde o kadar cok yuruyus bandimi kullaniyordumki okuldan gelip en az bir saatte hizli tempoda yiruyup sonrada evimin isini yapiyordum cunku dinc oluyordum hem komsum hem arkadasima derdi nasil hemen okuldan gelince spor yapip birde isleri bitirebiliyorsun diye sasiriyordu ben okuldan gelincekumu kaldiramiyorum diyordu ve ayrica spor yaptigim sene hic hasta olmuyordum bence biyle.dusunmelisin

Teşekkür ederim canim. O zaman aksam yüzmeye gideyim. En uygunu bu. Ruhumun beslenmesi de lazım :)

Kesinlikle. Cocuklar buyuyene kadar biraz pasakli olalim ne olacak ki seninki 19 aylik benimkiler evde elde makas oooo cocuklarin gelisiminemi engel olayim alistim artik 3 yil kaldi diyelim
sormaaa :KK70: pasaklı olmanın benim için bir zararı yokda eşim rahat bırakmıyor işte. Ev kalıp gibi olacakmış. şimdi mesela yüzmeye gidelim aksam dedim cevap şu bugün gitmesek de evi toplasak c. tesi gitsek :KK70: bunu diyor bana. bende olmaz dedim enerji depolamam lazım bugün gidersem iyi olur dedim:KK70: tamam dedi

Başarılar dilerim hanımlar.Kilo problemim diyetlerden sonra başladı desem yeri, ne zaman diyet yapmaya başladım 3 ver 5 al bir kısırdöngüye girdim.Ve yine diyetteyim.Yazdıklarınız bana çok mantıklı geliyor ancak öyle bir şartlanmış ki beynim uygulamaya geçmeye korkuyorum, o yüzden diyetimle devam edeceğim ama sizleri de takipteyim, başarılar diliyorum.

Başarılar dilerim hanımlar.Kilo problemim diyetlerden sonra başladı desem yeri, ne zaman diyet yapmaya başladım 3 ver 5 al bir kısırdöngüye girdim.Ve yine diyetteyim.Yazdıklarınız bana çok mantıklı geliyor ancak öyle bir şartlanmış ki beynim uygulamaya geçmeye korkuyorum, o yüzden diyetimle devam edeceğim ama sizleri de takipteyim, başarılar diliyorum.
Ayni seyleri bende yasadim okudukca mantikli geldi ama yazdigim gibi diyet modundan cikmam 4 ayimi aldi diye bilirim sirf bunu yenebilmek icin gece aciktiysam yedim yattim o derecede bu benim yillardir yapmadigim bir seydi ha boylemi olmali hayir. Su anda aciksam gece yemiyorum en azindan yumrugum kadar yiyorum ve cayin yanninda leblebide olabiliyor cunku bunlarda bir ogun ha bunun diyetten ne farki var diyeceksin yasak olmadigibicin. Gercekten insanin aklina bile gelmiyor

Sabah kalkiNca bir bardak ilik suyumu içtim ve yumrugum kadar bir ekmeğe salatalık peynir koyup kahvalti yaptim masadan doydugumuzu hissettimiz anda kalkiyorux yada sadece yumrugumuz kadar yiyerek ve bunu 21 gun uygulayın ca midemiz eminim olunki kuculuyor 21 gun sonra yumrugumuz kadar yedigimiz de doyduğumuzu. Daha iyi anlıyoruz sadece 21 gun yumruğu n kadar ye. Istersen yarim saat sonra gene yiyebilirsin ama ne yersek yiyelim yumruk kadar yedigimiz salatalık dahi olsa yumruk kadar burdaki aliskanlik midemizi kucultup istahimizin azalmasi icin suyu bile içerken birden 2.3 bardak degil yudum yudum midemizde sanki bir dikis varmis gibi

X