- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
Asıl siz en az 4 kadınla aldatıldığı kesin olan şuan şoktan sağlıklı düşünemeyen bir kadına hangi akla hizmet ikinci şansı hakediyor diyorsunuz?Ya Allah aşkına kaçıncı şans bu adam aldatıyor işte belli karakteri.Kadınlar biraz kendimizin kıymetini bilelim ya25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
Çocuklar evlerine gidiyor insana yaşlanınca bir eş lazım.bu adamın çapkınlık yapabileceği en fazla on yılı var bu kadar yılmdayanmış zaten28 yıldır kendini aldatan adama yaşlanınca niye hizmet etsin yemeğini yapsın çamaşırını yıkasın?Yalnız kalmasınmış 2 kızı oğlu var bu kadının ayrıca böyle bi adamla olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederdim.
Asıl siz en az 4 kadınla aldatıldığı kesin olan şuan şoktan sağlıklı düşünemeyen bir kadına hangi akla hizmet ikinci şansı hakediyor diyorsunuz?Ya Allah aşkına kaçıncı şans bu adam aldatıyor işte belli karakteri.Kadınlar biraz kendimizin kıymetini bilelim ya
Mesajimi dikkatli okursaniz konu sahibine ikinci bir sans verin kocaniza demiyorum. Gercekten pisman olan bi insana ikinci bi sans vermekten yanayim diyorum. Gercekten pişman olup olmadığını bize yazdığı kelimelerden anlayamayiz 28 yillik eşi en iyisi kendisi anlayabilir ve karar verebilir buna istinaden bu cumleyi kurdum..Asıl siz en az 4 kadınla aldatıldığı kesin olan şuan şoktan sağlıklı düşünemeyen bir kadına hangi akla hizmet ikinci şansı hakediyor diyorsunuz?Ya Allah aşkına kaçıncı şans bu adam aldatıyor işte belli karakteri.Kadınlar biraz kendimizin kıymetini bilelim ya
Agzina saglik. Konu sahibinin kocasi, seytanin kendisi zaten...Çok afedersiniz siz konuyu şeytanın yoldan çıkarmasına bağlamışsınız ama sizin kocanız resmen bir şeytan! Adamın hem etrafında hem sanalda yürümediği kadın kalmamış siz hala kadınların ne kadar ahlaksız olabileceğinden bahsediyorsunuz pes.
Sorunuza cevabım; güvenilmeZ.
Hele Sizin kocanız gb adamlara hayatta güvenilmez.
Yaa affedebilir diyenlere soruyorum. Ayni seyleri kadin yapsaydi, adam affeder miydi? Bosanmayi gectim öldürürdü öldürür.... yaa cok sinir oldum. Bu konu tam banlanmalik.
Ne 25 26 yıl yahu kadın yakın tarihte aldatılmış... o aldattıklarinın için 25 yıl önceki hatunda var yani 25 yıl önce aldatmış yine o kadınla tekrar aldatma olayları var... teee 25 yıl önceki bütün kadinları niye yazsın buraya ki zaten delillerin hepsi adamın akıllı telefonundan çıkıyor 25 yıl önce akıllı telefon mu varmış.. keşke baştan sona dikkatli okuyasaydınız...25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
Bence koca hacca gidip tövbe etsinEşim Allahtan ve günah işlemekten korkan, çevre tarafından sayılıp sevilen, iyi bir mevkide olan birisi. ....... Öyleki bir tanesi nikah yap ikinci eşin olayim deme cüretini bile göstermiş
Bu arada bu bayanlardan iki tanesi baska sehirde, bir tanesi Cidde de diğeri de İstanbulda. Bir tanesi Rus dönmesi ama bir şekilde müslüman olmuş. Başı kapalı ama eşime saçı başı açık, mini etekli resim gönderebiliyor. Allah hidayet etsin. Diger ikisi Arap asıllı, biri de Türk.
Eşiniz g.vatlık işlerini bile İslami şekilde yapıyor çok etkilendim. Gerçekten Allah korkusu olan bir erkek, asla metres falan tutmaz imam nikahlı eş o da Müslüman kadınlarla.
Konunun yarisi islam, bakire, Arabistan, hangi kadin musluman hangisi gavur, fahisenin biri Rus ama musluman olmus....kafaniz ucmus gercekten. Yazdıklarınızın yarısı din, yarısı fuhuş basılan Aczmendi evi haberi gibi.Bunca rezillige amma dini aciklamalar uydurmussunuz. Kocaniz ortamalı olmuş resmen, konusmadigi kadin mi kalmis?
Allah bu kadınlara hidayet versin yazmışssınız ya Allah bence asıl kocanız gibi bu rezillikleri din kisvesinde yapan rezil ahlaksız Müslüman! Allah korkulu namazlı oruçlu! erkeklere versin
Bence koca hacca gidip tövbe etsinama insallah mubarek yerlerde kuduruk kadinlar yoktur, yoksa mazallah
Kadın aralarda yazmış
Kadın meselesi dolayısıyla ortaklık bittiğini
Yazıştığı kadinlardan birinin 24 sene öncesi için pişmanlık yaşadığını
Su an bir degil iki değil tam dört ayrı kadınla mesajlastigini
Tek bir kadın olsa sadece yazissa dersin bir defa şeytana uydu
Ne şeytani adamın kendisi şeytan olmus
Hanfendi keske bana diyene kadar bu mesaji neye cevap olarak yazdığımı siz dogru dürüst okuyaydiniz.. Boşuna bu kadar yazmamış olurdunuzNe 25 26 yıl yahu kadın yakın tarihte aldatılmış... o aldattıklarinın için 25 yıl önceki hatunda var yani 25 yıl önce aldatmış yine o kadınla tekrar aldatma olayları var... teee 25 yıl önceki bütün kadinları niye yazsın buraya ki zaten delillerin hepsi adamın akıllı telefonundan çıkıyor 25 yıl önce akıllı telefon mu varmış.. keşke baştan sona dikkatli okuyasaydınız...
Okumadan hayır diyenlerden bir farkınızı göremedim...
Okuyamadım tamamını çok uzun yazmışsınız ancak ill baslarda o kadar fazla kadından bahsetmişsiniz ki bunun böyle anlık gaflet falan olmasi mümkün degil
Rus,2 tane arap bir türk
Imam nikahları falan havada uçuşuyor.
Kısacası azgin teke olmuş kocanız .
Evlatlariniz kocaman olmus basin tekmeyi gecin affederseniz devami gelir emin olun
Eşim Allahtan ve günah işlemekten korkan, çevre tarafından sayılıp sevilen, iyi bir mevkide olan birisi. ....... Öyleki bir tanesi nikah yap ikinci eşin olayim deme cüretini bile göstermiş
Bu arada bu bayanlardan iki tanesi baska sehirde, bir tanesi Cidde de diğeri de İstanbulda. Bir tanesi Rus dönmesi ama bir şekilde müslüman olmuş. Başı kapalı ama eşime saçı başı açık, mini etekli resim gönderebiliyor. Allah hidayet etsin. Diger ikisi Arap asıllı, biri de Türk.
Eşiniz g.vatlık işlerini bile İslami şekilde yapıyor çok etkilendim. Gerçekten Allah korkusu olan bir erkek, asla metres falan tutmaz imam nikahlı eş o da Müslüman kadınlarla.
Konunun yarisi islam, bakire, Arabistan, hangi kadin musluman hangisi gavur, fahisenin biri Rus ama musluman olmus....kafaniz ucmus gercekten. Yazdıklarınızın yarısı din, yarısı fuhuş basılan Aczmendi evi haberi gibi.Bunca rezillige amma dini aciklamalar uydurmussunuz. Kocaniz ortamalı olmuş resmen, konusmadigi kadin mi kalmis? Abi fantaziden fantaziye kosuyor, Arabi, Rusu...
Allah bu kadınlara hidayet versin yazmışssınız ya Allah bence asıl kocanız gibi bu rezillikleri din kisvesinde yapan rezil ahlaksız Müslüman! Allah korkulu namazlı oruçlu! erkeklere versin