Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
Asıl siz en az 4 kadınla aldatıldığı kesin olan şuan şoktan sağlıklı düşünemeyen bir kadına hangi akla hizmet ikinci şansı hakediyor diyorsunuz?Ya Allah aşkına kaçıncı şans bu adam aldatıyor işte belli karakteri.Kadınlar biraz kendimizin kıymetini bilelim ya

Çocuklar evlerine gidiyor insana yaşlanınca bir eş lazım.bu adamın çapkınlık yapabileceği en fazla on yılı var bu kadar yılmdayanmış zaten

Mesajimi dikkatli okursaniz konu sahibine ikinci bir sans verin kocaniza demiyorum. Gercekten pisman olan bi insana ikinci bi sans vermekten yanayim diyorum. Gercekten pişman olup olmadığını bize yazdığı kelimelerden anlayamayiz 28 yillik eşi en iyisi kendisi anlayabilir ve karar verebilir buna istinaden bu cumleyi kurdum..

Üşenmedim okudum. Siz aninda tekmeyi basıp mahkemeye gitmek yerine psikologa gitmişsiniz ve burda anlattiginiz gibi anlattiysaniz psikolog sizin affetmek istediginizi anlayip ona gore konuscak tabiki. Psikolog napsin? Sizin gibi kadinlar yüzünden erkekler yüz buluyor! Ne demek tek yaşayamam, ne demek daha iyisini (!) Bulamam... tek de yasarsin daha iyisini de bulursun. Bu saatten sonra o adam seni tekrar aldatirsa (ki eminim önlem alip aynen devam ediyordur) hicbirsey demeye hakkiniz yok. O aldatacak, siz de evli kalip onurlu yaşamasını sağlayacaksınız. Olay bundan ibaret. Ki 28 yil boyunca defalarca da aldatılmış oldugunuzu düşünüyorum. Isten cikarilmis, kadinla uygunsuz görüşüyor diye. Tum anlattiklariniz yakaladiklariniz. Ya yakalamadiklariniz???

Agzina saglik. Konu sahibinin kocasi, seytanin kendisi zaten...

Acıklamaları cok yetersiz
Ayrıca hata bir kere yapılır dört kadınla değil
Hadi birine nefsine uydun cvp verdin ya diğerleri ?
Birde ev iş arası gider gelir dışarı cıkmaz ama görüntülü konusmuslar diyorsun belki birbirlerine soyunmuslardır bile

Cok zor bi süre ayrı kalın derim ve kendinize özen göstermeye baslayın sac rengi değiştirin yeni kıyafetler alın alısverişin dibine vurun o kadınlarda olup sizde olmayan her neyse onu giderin

Yaşadığınız acıyı anlıyorum desem yalan olur bunu anlamak mümkün değil yaşamadan ama anlamaya çalışıyorum .. çok ama çok zor bir durum. Hiç bir kadın bunları hak etmiyor, etmez. İmtihan dünyasındayız bu da sizin imtihanınız malesef ki. Size boşanın bırakın ya da barışın unutun hiç birini diyemem burdaki hiç birimiz diyemeyiz. İçinize sineni yapın. 48 yaşındasınız belli bi hayat tecrübeniz yaşamışlığınız var. Size akıl verebilmeyi geçtim Ben sizden akıl alacak seviyedeyim aslında..

Ama bence içinize sineni yapın devam etme kararınızda da eşinize gerçekten bir daha tekrarlaması durumunda bırakıp gideceğinizi hayatınızı yalnız devam ettireceğinizi hissettirin ve Facebook instagram herhangi bi saçmalık kalmasın hepsini kaldırsın silsin. Başka yolu yok o kadınlar sürekli bulur artık onu.

Ayrıca ben olsam kadınları asla anlamazdım hak falan da vermezdim evli adam benim gözümde artık en yakışıklı en şöyle en böyle de olsa yoktur, Allah şaşırtmasın kimseyi. Elin adamından yuvasından ne istiyosun ? Bide evliler de varmış gönderin kocasının hesabına konuşmaların ekran görüntülerini. Her türlü işin içinden çıkar kadın ama en azından bi şüphe uyansın kocasında

Eşim Allahtan ve günah işlemekten korkan, çevre tarafından sayılıp sevilen, iyi bir mevkide olan birisi. ....... Öyleki bir tanesi nikah yap ikinci eşin olayim deme cüretini bile göstermiş

Bu arada bu bayanlardan iki tanesi baska sehirde, bir tanesi Cidde de diğeri de İstanbulda. Bir tanesi Rus dönmesi ama bir şekilde müslüman olmuş. Başı kapalı ama eşime saçı başı açık, mini etekli resim gönderebiliyor. Allah hidayet etsin. Diger ikisi Arap asıllı, biri de Türk.

Eşiniz g.vatlık işlerini bile İslami şekilde yapıyor çok etkilendim. Gerçekten Allah korkusu olan bir erkek, asla metres falan tutmaz imam nikahlı eş o da Müslüman kadınlarla.

Konunun yarisi islam, bakire, Arabistan, hangi kadin musluman hangisi gavur, fahisenin biri Rus ama musluman olmus....kafaniz ucmus gercekten. Yazdıklarınızın yarısı din, yarısı fuhuş basılan Aczmendi evi haberi gibi.Bunca rezillige amma dini aciklamalar uydurmussunuz. Kocaniz ortamalı olmuş resmen, konusmadigi kadin mi kalmis? Abi fantaziden fantaziye kosuyor, Arabi, Rusu...

Allah bu kadınlara hidayet versin yazmışssınız ya Allah bence asıl kocanız gibi bu rezillikleri din kisvesinde yapan rezil ahlaksız Müslüman! Allah korkulu namazlı oruçlu! erkeklere versin

Son düzenleme:
Birazını okudum .
Yani affetme tabi ki ...

O adamın böyle kaçamakları hep olmuş zaten Anladığım 28 senede sen göz kapatmışsın .
Demek ki içinde var . Bence aynı yastığa bas koyma .

Yaa affedebilir diyenlere soruyorum. Ayni seyleri kadin yapsaydi, adam affeder miydi? Bosanmayi gectim öldürürdü öldürür.... yaa cok sinir oldum. Bu konu tam banlanmalik.

Affeden kadınlar da erkekler de var dünyada. İkisini de bizzat duydum. Kocamı affetmek istiyorum diyen bi şans vermek isteyen hiç bi kadın ezik şöyle böyle değildir. Kendinizi yerine koysanız aslında hayat ne zor anlarsınız. 48 yaşında kadın 28 yıllık kocası, hemen ayrılmak kolay mı? Yalnızlık var bu işin sonunda, bi yaştan sonra insanlar yalnız kalmaktan korkuyor. 30 yaşında koca boşamak inanın kolay ama 48 yaşında bu işler daha bi cesaret ister. Çoluk çocuk herkes kendi hayatını kurmuş gitmiş. Kadıncağız bi umut düzelir mi düzelmez mi bunu düşünüyor düzeltmenin çarelerini arıyor. İlgisiz bi eş de değilmiş mutsuz bi evlilik de değilmiş. Elinde ayrılmak için tutunacak yeterince bişey bulamıyor demekki.

Sen ben affetmeyecek olabiliriz şuanki düşüncemiz bu ben de affetmem ama affetmek isteyen bir kadına da “dur affetme” diyebilmek için ben bu konuda yazanları yeterli görmüyorum. Düzelme ihtimali olabilir adamın ve konu sahibi de düzelirse affetmek istiyor. Sadece 1 şansı bu yüzden vermiş diye düşünüyoru ve bu konuda bişeyler diyebilmek çok ama çok zor benim açımdan

Ve hayat siyah beyazlardan oluşmuyor işte hatta çoğunlukla grilerden oluşuyor.. size bir sitemim kötü lafım yok sadece açıklamak istedim umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
25 26 yıl önceki olaydan ki kesin bi dille olmuş gördüm duydum vs denmiyorken nasil bi olasilikla ayrilmasini onerebiliyorsunuz?
Ne 25 26 yıl yahu kadın yakın tarihte aldatılmış... o aldattıklarinın için 25 yıl önceki hatunda var yani 25 yıl önce aldatmış yine o kadınla tekrar aldatma olayları var... teee 25 yıl önceki bütün kadinları niye yazsın buraya ki zaten delillerin hepsi adamın akıllı telefonundan çıkıyor 25 yıl önce akıllı telefon mu varmış.. keşke baştan sona dikkatli okuyasaydınız...

Okumadan hayır diyenlerden bir farkınızı göremedim...

Bence koca hacca gidip tövbe etsin ama insallah mubarek yerlerde kuduruk kadinlar yoktur, yoksa mazallah

Bu kadar uzun yıl evliliğe size çocuklara saygısı aşkı zerre kalmamış eşiniz er geç yarım bıraktığı işi tamamlayacaktır geçmiş olsun

Hanfendi keske bana diyene kadar bu mesaji neye cevap olarak yazdığımı siz dogru dürüst okuyaydiniz.. Boşuna bu kadar yazmamış olurdunuz

++++
Adam bir rezil

Kelimesi kelimesine katılıyorum, daha da iyi aciklanamazdi.
Adamin etiketi dindar olunca hatalar affedilebilir kivama geliyor.
Alnı secdeden kalkmaz ama elin arabını rusunu muhtemelen eski sevgilisi olan Türk'ü belki yunanliyi ayni anda idare edecek kadar Allahsiz bir adam.
Masallah hepsini bir potada eritmeyi başarmış. BM bence bu adami değerlendirmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…