Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Hanimefendi cok haklı.
Evet acılan konu her türlü yoruma elestireye açıktır illa ki acan kisi de zaten bunu goze alarak acmistir ama dedigi gibi yipratici olan "Nasil ayrilmazsin hala bu adamın yaninda mi duruyorsun? Bu kadar saf misin ? Kendinizi niye ezdiriyorsunuz"yorumlari konu sahibi uzerinde bir etki yaratmiyor. Zaten dertli ve cikmazda oldugu bir durumdayken daha da gerilip yanlis bir karar veriyor belki de. Kendini sorguluyor ya da biri bana kendimi aptal yetersiz ve ezik hissettirse benimde ağzımın tadı baya bi kacar.derdimle mi ugrasayim derdime eklenen dertle mi?benim derdim kendi anormalligim degil iste kocamla bosanmali miyim bosanmama liyim onu soruyorum. Diyordur o bayanlar.bunu anlamak bu kadar zor mu arkadaslar ya
Neden boyle yapiyorsunuz sonra da ban yiyor sunuz bende yedim defalarca ban

Ama benim ban yeme sebeplerim baskaydi tabi

Gittiğiniz psikologlari değiştirmenizi tavsiye ediyorum
Ticari amacli yaklasanlardan özellıkle,uzak durun
Insan psikolijisi cok yonlu ele alınması gereken bir olgudur.
Bilincalti da cok onemli
Hipnoz ile hayati degisen insanlar var
Bir de,bunca stresli ve üzüntülü gunlerin arkasindan destek gormeye çalışırken,erkekler boyle aldatır gibi sacma bir argümanla sozum ona ,sizi rahatlatmasi ve sorunu çözmesi adi altında konusan bir psikologla ileriye değil ancak geriye gidersiniz.
Oyle birsey yok .
Adam resmen meslek hayatıyla oynuyor kotusune denk gelmemis
Ya da kadın
Her kimse
Iyiki cahil birine denk gelmemis ona mi sevinmeliyim,yoksa sizi sinir etmesine mi uzuleyim bu doktorun bilemedim.
Esinizin ruhu hastalanmis ve beyni
Zaten hastaymış ta
Hangimizin ki hastalanmiyor ki?
Dedigim gibi sorunun köküne inmek lazim
Bence sorun benim soylediklerim
Esinizi siz daha iyi tanıyorsunuz umarim yardimci olabilmisimdir
Iyi aksamlar diliyorum
Herseyin düzelmesi ve güzel gunlerin gelmesi dileğiyle.
Sevgiler.

Pis şeytan da rahat durmuyor. Her şeyin önünü arkasını bütün detaylarıyla düşündürtüyor insana. Evliliği bozacak ya her türlü hileye baş vuruyor.

Üzgünüm ama pis şeytan evliliği bozmak için hileye başvurmuyor. O konuşan mantığınız.

Mantıklı olan ayrılmak ama hayatta her şey de mantık değil. Sonuçta uzun süreli huzurlu bir evliliğiniz, evlatlarınız da var. Ben de terapilerle evliliğinizi devam ettirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Zaten ayrılmayı düşünmüyorsunuz e o zaman affetmeyi öğreneceksiniz.

Ama bu kadar vukuatlı bir koca nasıl affedilir ve tekrar nasıl güven duyarsınız bilmiyorum.

Aldatmaya iten sebepler vs falan demişsin de bunun sebepleri olamaz. Aldatmanin kılıfı olmaz çünkü.

kendinizi geliştirmiş ve dolu birisiniz çok belli.
yaşadıklarınız için de üzüldüm. ama aldatma meselesinde dini konuya girmiş olduğunuz için ister istemez aklıma geldi. erkek başka dinden biri ile olabiliyor ama kadın illa müslümanla olmalıydı. üstelik 4 e kadar yolu yok muydu? yanlış mı hatırlıyorum?

Yalnızlık mı tekrar tekrar aldatılmak mı? Karar vermek zor.

Çünkü aldatan affedildiğinde, aldatmaya devam ediyor.

Yazarken sıkılmadınız anlaşılan ama inanın tüm sabrımla okumaya çalıştım yarıya gelmeden bıraktım.
Sonunu bilmediğim için yorumum yanlış olabilir ama eşinize affetmek için sanki bahane arıyor ve buradan medet umuyorsunuz.
Adam cinsellik yaşamadıysa da sizi bal gibi aldatmış. 4 tanesinden haberiniz olmuş ama eminim ki daha niceleri olmuştur.
Ben aldatma olayını aslaaaaa affetmem. İster yatsın ister konuşsun farketmez.
Bu arada, rus dönmesi falan lafları inanın çok çirkin. Hiç yakışık almamış.
Hemen hemen her kadının yaptığını yapmış ve suçun büyük bölümünü kadınlara atmaya çalışmışsınız ama burada tek suçlu ve oda KOCANIZ.
Muhtemelen eşinizi affedeceksiniz. Allah yolunuzu açık etsin.

Sadece yarisina kadar okudum ve eşin hiçbir zaman güvenilcek adam değilmiş ki. Şirketteki adamlar bile 20 yil önce bunu işten atmişlar. Ki erkekler genelde bu konuda birbirlerini korurlar. Demek ki çok ileriye gitmiş.

1 degil, 2 değil, 4 kadin ile konuşmuş ve üstelik biri ile 20 yil önce bile münasebeti varmiş. Büyük ihtimal ile onun ile seni yillarca adaltiyor.

Eşin bu kadar iğrençlik yaparak senin halen ona "bizimkisi" demen ve kadinlarda sadece kulp bulman hiç doğru değil en hafif tabiri ile.

Ha kürkçü dükkani olmak istiyorsan olabilirsin. Ancak bence bir eşinede sor, oda kürkçü dükkani olmak istiyormuymuş?

konunuzu baştan sona okudum..konunuzun uzun olmasından dolayı ciddi anlamda konuşup dertleşmeye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
öncelikle gerçekten zor bir durum Allah kolaylık versin.
28 yıllık evliliği bir çırpıda bitirmek çok zordur, tahmin edebiliyorum. bu kararı vermek de çok zorlayıcıdır.
bence şuan herhangi bir karar almadan önce bir psikolog ve psikiyatrist desteği almanızı öneririm. hafif bir ilaç desteği ve uzun uzun konuşabileceğiniz terapiler oldukça fayda sağlayacaktır. zaten konuştukça ve anlattıkça kararınızı daha sağlıklı verebiliyorsunuz... eşiniz, hayatınızın tamamen merkezinde görünüyor. hayatınızın merkezine lütfen kendinizi koyun. bu çok daha iyi ve mutlu hissetmenizi sağlayacaktır...

bir an önce profesyonel destek almaktan da kaçınmayın lütfen...

Öncelikle yasadiklariniza çok üzüldüm ama affetmezdim ve unutmazdım. Şimdiye kadar bir defa aldatan kimseyi görmedim ki siz görmek istememişsiniz ama bu adamın gözü zaten hep dışarıdaymış. Hep varmış bir şeyler. Siz saflığına vermişsiniz o konuşmaları sadece. Ama bazı insanlar bir suç işledikleri zaman tuhaf bir şekilde sanki yakalanmak ister gibi böyle konuşur. Daha da tuhafı karşısındaki "bi halt yemiş olsa böyle rahat konusamaz" diye düşünür.
Karar sizin kararınız. Kendinizi ikna edebilecekseniz orta yaş bunalımıydı geçti, bitti deyin. Ama dediğim gibi ben aynı yatağa girmeyi bırak aynı sofraya oturamazdım.

hiç sıkılmadan hepsini okudum. yazım şeklinizden üslubunuzdan harika bir kadın olduğunuz anlaşılıyor. kocanıza kocaman bir yuh dedim. sizin gibi kadınlar bile aldatılıyor yani severek evlenmiş. onca sene geçirmiş. 3 kocaman çocuğunuz olmuş. ve buna rağmen bunca emeğe rağmen gözü kaymış.

ben çok etkilendim inanın. okurken gözlerim doldu. size tavsiye verebilecek bir yaşta değilim belki. ama ben sanırım sizin yerinizde olsaydım bu defteri kapatır önüme bakardım.

benimde ikinci evliliğim. aldatma vb varmıydı o kadarını kurcalamadım hayatında. vardı muhtemelen... yaptığı çok yanlışlar vardı. ayrıldım. sonra tekrar barıştım. ama baktım eskisi gibi olamadık.
çünkü biz kadınlar yaşanan hiç bir şeyi unutmuyoruz. dilden affetsemde yürekten affedemediğimi gördüm abla. bu yüzden kendime zarar vermemek için derin nefesler alabilmek için boşandım.

aradan 4 sene geçti. şimdi başka biriyle evliyim önüme hayatıma bakıyorum. yüreğim, içim artık acımıyor. nefesim yarıda kalmıyor. hayatımızda elbet biri olacak diye bir şey yok. 20den 50ye bekar mutlu olan bir çok tanıdığım var. hatta bir çok evliden daha mutlu olduklarını biliyorum.

tekrar güvenilmiyor abla. erkekler değişmiyor. belki çok çok nadir bir kaçı değişir. ama bu seferde biz kadınlar yaşananları sindiremediğimizden bir daha asla eskisi gibi olamıyoruz.

Allah gönlünüze ferahlık versin.

hepsini okuyamadım ama eşin baya baya takılmış hatunlarla
büyük konuşmak ıstemıyorum ama ben güvenmezdim
cezasını da çeksin ister onu bensiz ve kızlarsız bırakırdım

O adami kafanizda, kalbinizde haketmedigi bir yere koymaya calismayin.Ayrilin. Bal gibi de yaparsiniz. Sadakatsiz bir insana guvenmeye calismaktan kolay olur emin olun. O artik sandiginiz kisi degil ve siz de farkindasiniz ve bence degismez.

Başlığa bakıp yorum yazayım
Hayır asla
Eskilerin bir lafı var bir adam bir efa başka kadınla aldattığı zaman artık hiç durmaz derler
Hatta bunun daha terbiyesizcesi ama buraya yazamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…