Aldatmış kocama tekrar güvenebilir miyim

Iyi okusaydınız görürdünüz benim bunlardan eşimi sorumlu tuttuğumu. Kadınlardan bahsetmeden nasıl anlatmamı bekliyorsunuz olayları. Ve o kadına kuduruk bile az kelime. Yazdığı müstehcen şeyleri okurken ben utandım. Bir kadın kocasına söylerken utanır o kelimeleri... Ve de ne kolay kadınları savunuveriyorsunuz. Onların hiç mi suçu yok. Artı ben burda kadınları veya eşimi suçlamak için paylaşmadım bunu. Sadece çok bunaldım ve kimseye güvenmiyorum bunlari konuşacak. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Siz bile bildiğiniz az bir bilgi ile ithsmlarda bulunuyorsunuz. Belli ki böyle birşey gelmedi başınıza ya da başka her ne nedeniniz varsa onları savunacak. Ben zaten dipteyim birde böyle yorumlar hiç iyi gelmiyor insana.

Adam sizi evlendiğinizden beri 1 kadınla değil belki de 30 40 kadınla aldatmıstır (sizin bilmedikelriniz daha çok vardır) siz 4 5 tanesini yakalamışsiniz daha. Bu adam mutlu olmayı bir yuvayı haketmiyor. Derhal ayrılın size yazık. 28 yılıniz yalan oldu farkında mısınız?

Sabır ettim okudum
Sizin evlilik içi bomboş kristal bir vazoymus ablacim
Dışarıdan bakana ne kadar güzel dedirten aslında icinde gram sevgi bulunmayan

Seni sevse bu kadar çok kadınla yazismazdi üstelik çoğu ile görüşmüş seni sorgusuz sualsiz annenlere göndermesi iltifatlar etmesi iyi davranması bile bir nevi vicdan azabı kendini temize çıkarma isteği
Üstelik olay senin düşündüğün gibi bir iki senelik olay bile değil
24 sene önce yasayamdiklarin kacmadiklari için pismanliklarini söyleyen bir kadın var ortada
Demek ki evliliğin ilk yıllarından beri aldatiliyorsun

Okuyamadım tamamını çok uzun yazmışsınız ancak ill baslarda o kadar fazla kadından bahsetmişsiniz ki bunun böyle anlık gaflet falan olmasi mümkün degil
Rus,2 tane arap bir türk
Imam nikahları falan havada uçuşuyor.
Kısacası azgin teke olmuş kocanız .
Evlatlariniz kocaman olmus basin tekmeyi gecin affederseniz devami gelir emin olun

Herşey bi tarafa ben eşinizin karakterine dair çözümlemenizle ilgili bişeyler söylemek istiyorum,sürekli pohpohlanma aslansın kaplansın gibi gaz verici bi takım beklentileri olduguna göre muhtemelen fazlasıyla onaylanmaya ilgi görmeye aç bi insan,nefsi böyle olan bi adamı da imkanı yok doyuramazsınız,sürekli etrafındaki kadınlardan hala talep görüp görmediğini ölçmeye çalışacaktır,flört edecektir,etmeye yeltenecektir yani o karakter zaafı onda oldugu sürece bunu engelleyemezsiniz,cok sağlam analizden geçmiş bi psikoterapist bulursanız ve gönüllü bi şekilde ona gider,bu yaşadığı eksikliği doldurmanın yolunun kadınlarla flört etmek olmadığıyla yüzleşirse belki düzelir,o da görüşme sürecine açık olması lazım.. fiziksel bi münasebete girmemiş olabilir çünkü ruhu aç ve siz ona yetmiyorsunuz,ne yazık ki bu ihanetler bence hep vardı siz farketmediniz ya da daha iyi saklıyordu bilmiyorum,50 yaşını geçtikten sonra da insan geriye kalan ömrünü böyle bi adamla devam ettirmek ister mi bunun cevabı sadece siz de,burda da kimse affet önüne bak demez doğrusu bu değil çünkü.

Af edersiniz fıkralar olur ya bir rus bir arap bir türk uçağa binmiş falan diye ona benzettim konuyu
Adam ucana kacana yazmış
Mikrop murdar herif
Bak yine dayanamadim

"Pislik , sapık, gözü dönmüş herif. Bazen bunları düşününce resmen iğreniyorum ondan. Pis şeytan da rahat durmuyor. Her şeyin önünü arkasını bütün detaylarıyla düşündürtüyor insana. Evliliği bozacak ya her türlü hileye baş vuruyor." Demişsiniz..

Adamın pis gözü dönmüş sapık bir herif olduğunu söylüyorsunuz zaten ama yazınızı lütfen yapıcı yorumlar yapın diyerek kapatıyorsunuz.. "pis şeytan da durmuyor" demişsiniz..

Acı ama gerçek olan birşey söylüyorum şimdi size. Asıl pis şeytan 28 yıl boyunca aynı yatağı paylaştığındır..

"Bu kadınlara kızmıyorum ama kendileride aldatılmış olmalarına rağmen nasıl olurda başka bir yuvayı yıkabilir" diyorsunuz.. peki ya sizin eşiniz.!
Nasıl olurda 28 yıllık karısına, kızlarına oğluna ihanet edebilir.. o kadınlar "bu adam ama mutsuz boşanmak istiyor oyüzden devam edeyim" der geçer onların bir evlilikleri yok kendilerini düşünüyorlar seni düşünmesi gereken eşindi..

"Evli olana kızıyorum, evli olduğu için" demişsiniz.. sadece evli olan kadın değil eşinizde evli.. kadına değilde kocanızada kızın azıcık..

Adamı bi gömdünüz bi göklere çıkardınız oysaki yapmanız gereken tek şey: ağlasada, zırlasada, anırsada BO ŞAN MAK....

Ama sizin niyet tabiki boşanmak değil çünkü o " çok dürüst, çevresi tarafından çok sevilen, sizinle mükemmel örnek çift ilan edilen adam, asla saygısızlık yapmayan her fırsatta sevdiğini söyleyen muazzam bir adam"..
Boşanmayı düşunmediginizi söylemişsiniz zaten ama keşke biraz da olsa boşanmak için direniyor NUMARASI yapsaydınız da az da olsa burnu sürtülseydi...

Son düzenleme:
Hanımefendi kocanıza gariban, yazıştığı kadına kuduruk demişsiniz sizce bu adil mi. Ayrıca evet çok kolaydır kadınları savunmak hele de mesele eşinizin sizi aldatması olunca; çünkü size sadakat borçlu olan kişi eşiniz yani o Kadınlar değil yani sizin hesap sorup suçlamanız gereken kişi eşiniz. Ayrıca yıllardır size aralıklarla bu gurur kırıcı olayları yaratan adamı boşamazken benim yazdığım iki satır mı durumu kötüleştiriyor

Helali haramida rezil ettiler. Helal adi altinda namahrem birine erotik msj atilir mi ya? Helal demekke oyle olmuyo.. ancak nikahli esinle yaparsan bunlar helal olur. Buarada ablam basligi gorunce 1 kadindan bahsettigini dusundum. Kac tane kadindan bahsettin valla ben sayamadim.

Buarada bu rus kadin esinin kara kasina gozune vurulmamistir emin ol:) onlarin dertleri cok baska oluyo.

Eskiyi yarida birakmasaydik dedigi sey ya evlenseydik anlamindadir ya da cinsel birsey yasayabilecekken yasamamislardir belki bunu kastediyolardir.

Bu adami niye cekesinki sen bu saatten sonra? Desemki cocuklarin kucuk gene hadi desem.. calisiyosun cocuklarin evli.. bu saatten sonra gordukce cinleneceksin.

Kocanin tarafindan dusunecek olursam eger.. ya sklmis ya seni istemeyerek evlenmis. Heyecan aramista olabilir. Illaki vardir sebebi..

Başlığı gören de bir kez aldatıldı da onu sorguluyor sanır ki ben öyle sandım.

Bir kere de olsa affetmemek gerek tabii ki yanlış anlamayın bir kere aldatan ikinci üçüncü dördüncü defa da aldatır.

Ki siz dört kez aldatılmışsınız bildiğiniz sayı bu.

Kocanız midemi bulandırdı boşuna bu kadar yazı yazmasaydınız keşke boşayın gitsin o da 24 yıl önce aşk yaşayamadığı kadına dönsün bir de üstüne harem kursun iğrenç mahlukat....

Adam çapkın,değişeceğini sanmam.

Ben olsaydım affedecegim varsa bile mesajlara kızların tanık olduğu için affetmezdim.

Benim babamın anneme yanlışı olsa,annem buna göz yumsa,anneme olan guvenimde degiaiklik olurdu.

Kocan demekki o kuduruk kadinlarin ettigi muhtehcen sozleri seviyor. Senden goremeyince onlarda aramis. Ha demiyorum bu sebep esini aklar, asla

görüşünüze katılıyorum. ve evet eş pişman olmamış görünüyor. bence bunun nedeni yaptığı şeyleri hafife alması. mesajlaşmalarının sonunu hesap edememiş, yaptığını aldatmak olarak düşünmemiş. konu sahibi de böyle bir durumu eşinden asla beklemiyormuş, aklına bile gelmeyecek bir olasılık için de sınırlar belirtilmemiş. bilmiyorum erkekler mi çok saf. bunun sonuçlarını nasıl düşünemezler. herşeyden önce karısını başkalarının gözünde düşürdüğü durum çok incitici. bence olayın ciddiyetini anlamalı

Tekrar güvenemeyeceğinizi siz de gayet iyi biliyorsunuz bence. Ne affedebilirsiniz ne de unutabilirsiniz.
Bunalıma girip bir hata yaptı demişsiniz ama belli ki uzun yıllardır aldatılıyorsunuz.
Siz ayrılmayacaksınız, bu durumda yapabileceğiniz tek şey görmezden gelmek sanırım.
Ben aynı şeyleri tekrar yaşayacağınızı düşünüyorum ,üzgünüm.
Böyle yaşanır mı bence hayır ama buna da siz karar vereceksiniz.

Kızlarınız yaşındaki insanlarla yazışıyor bu yaptıklarına evlatlarınız da şahit oluyor ve siz güvenmeyi gerçekten istiyor musunuz peki yarın öbür gün Allah korusun kızlardan birine böyle bi mahlükat tebelleş olsa kızınız da seviyorum olamaz mı babam da yaptı sen anlayış gösterdin dese nasıl bi yol göstereceksiniz kızınıza ya da aynı şekilde aldatılsa kendinize acımıyorsunuz bu belli artık onlara örnek olma adına adımlar atın hiç değilse

Bu konuyu okumak yerine romanıma devam ederim. Konuları bu kadar uzun yazmayın yahu.

Başlığa cevaben tabiki hayır.

çoğunu okudum ama hepsini okumam çok zordu bu kadarıyla soyluyorum yakalamasaydınız ılerlerdı yerinizde olsam ona acımayı bırakırdım hele ki şu soz benı benden aldı ıstese senın yanında olmazmış zaten ılerısını duşunmemış palavra bence sen hatanı bıl sus demelısın sıgınsın Allah a sen affetsende
Rabbim afferder mi onu?

Ha ayrıca üstünkörü okuduğum yerlerde birkaç cümlenize denk geldim. Yani utanmasanız kocanızı melek diğer kadınları ise suçlu yapacaksınız.

Asıl suçlu sizin eşinizdir. Siz suçu kendi eşinizde arayacaksınız. Bu bakış açınız çok manasız.

Tamamını okudum yazınızın
Yazık ki başından beri aldatıldığınızı düşündüm
Eşiniz eskilerin tabiri ile beline sağlam bir adam değil
Bir şekilde üzerini örterek bugüne getirmişsiniz o da bundan güç alarak ayyuka çıkarmış bu pisliği, şimdi de ayrılmamanızdan güç alarak devam ettirecek sadece formunu değiştirecek yakalanmamak için
Konunun içinde dini vurguları fark ettim ancak eşiniz demek ki yeterince korkmuyor Allah'tan, zina bir yana size verdiği bu üzüntü bile büyük günah, o yüzden ben kendisini mütedeyyin bir insan olarak değerlendiremedim
Size gelince , 28 yıl bir ömür, yaşadıklarınız çok ağır ve bunları hangi doktora giderseniz gidin unutmayacaksınız, hayatınızın kalan kısmını hep güvensizlikle geçireceksiniz, kocanızın ucuz bir zampara olduğunu sürekli çevrenizden saklama çabası içerisinde geçireceksiniz en rahat etmeniz gereken yılları. Boşanmak isteğiniz yok madem bu gerçekle yüzleşmek zorundasınız. 28 yıllık bir evliliği, toplumda edindiği yeri, çalışıp kazandıklarını düşünmeden bu kadar rahat hareket eden bir adam bundan sonra size sadakat göstermeye çabalamayacaktır. Sevgi konusuna hiç girmiyorum, size sevgi duymadığı çok bariz ortada. Sadece kabullenmeyi öğrenmeniz gerekli, diğer arkadaşlar gibi kadınlar için kullandığınız tabirlere kızmadım, evli bir adama 2. eşin olayım diyen kadının sülalesine bile söverim, gayet normal tepkileriniz. Size sadakat sözü olan kocanızdır ancak bu kadar çizmeyi aşan hemcinslere de hiç laf etmeden kadındır diyemiyorum maalesef.
Doktorunuza gelince, değiştirin lütfen, son dönemde türeyen kadınları terapi kisvesi ile boyun eğmeye razı etmek için çalışan abuk güruhtan olduğu çok belli, yetkin bir doktor bulun ve kendi ruhunuzu tedavi ettirmeye en azından yaşamınızı daha kolay hale getirmek için çözümler üretebilecek birine gidin. Rabbim yardımcınız olsun, yorumum sizi incitmesin lütfen, boşanma seçeneği olmayan bir ilişkide bence en iyisi gerçeklerle yüzleşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…